Cetăţean din Nepal venit în România la muncă, găsit mort în locuinţă

joi, 23 mai 2024, 23:20
1 MIN
 Cetăţean din Nepal venit în România la muncă, găsit mort în locuinţă

Un cetăţean din Nepal a fost găsit mort în locuinţa din Timişoara în care stătea alături de mai mulţi colegi. El lucra în construcţii, iar miercuri nu s-a dus la serviciu. Poliţiştii au deschis o anchetă.

Bărbatul, cetăţean nepalez, lucra în domeniul construcţiilor la o firmă din Timişoara. Miercuri dimineaţă, el le-a spus colegilor săi cu care locuia într-o casă din oraş că nu va merge la serviciu pentru că băuse alcool. Seara, când colegii lui s-au întors de la serviciu, l-au găsit spânzurat în podul casei. Ei au sunat imediat la numărul de urgenţe 112.

Poliţiştii şi un echipaj medical au sosit imediat la adresa indicată, însă doctorii au constatat decesul bărbatului. Poliţiştii au deschis o anchetă oentru a stabili în ce condiţii s-a produs decesul bărbatului şi ce l-a împins la acest gest.

”La data de 22 mai a.c., în jurul orei 20:35, poliţiştii Secţiei 2 Urbane Timişoara au fost sesizaţi cu privire la faptul că în podul unui imobil din municipiul Timişoara, un bărbat a fost găsit decedat. Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, stabilind faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat, în vârstă de 44 de ani. Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a transmis IPJ Timiş.

Citiți și: Bărbat din Iaşi, împuşcat de poliţişti, după ce i-a atacat pe agenţi cu toporul. Mama bărbatului, dispărută

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii