Cetiţi şi vă cruciţi: iată prima măsură a noului vice Ciorăpel!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

miercuri, 20.10.2021

Cetiţi şi vă cruciţi: iată prima măsură a noului vice Ciorăpel!

GALERIE
puls
  • puls
- +

Iată, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe, că pe astăzi putem să vă transmitem în direct, şi la o oră de maximă audienţă, prima măsură luată de noul vice mister Ciorăpel în noua lui calitate, cea de edil şăf adjunct. A, poftim? 

Dacă a decis să schimbe timpii ăia înnebunitori şi proşti de reglaj ai semafoarelor de la noul Lidl Canta, care fac cozi dimineaţa până la intrarea in oraş? Aa, asta încă nu, sorry... Cum aţi spus, ăia mai din spate? Dacă a impus funcţionarilor de la Urbanism transparentizarea tuturor deciziilor luate acolo, ca să vedem şi noi care băieţi de la cumătrie sunt mai serviţi şi care lăsaţi mai în coadă, ca să’ facem cu ei şi un top, sau măcar să-i punem pe căprării? Nţ, ne pare rău, nici asta n-a fost decizia, cel puţin deocamdată.

Nu, dragilor, prima şi prima măsură luată de mister Ciorăpel a fost, atenţiune-atenţiune, pa-ra-ram, pa-ram-pam-pam: să-şi şteargă definitiv contul şi profilul personal de pe Facebook, oameni buni de la oraşe şi sate! Da, chiar aşa: l-a şters şi l-a aruncat afară de pe ogorul lui Zuckerberg precum scoţi şi arunci la coş coada la la harbuz, tăiată aşa adânc, gospodăreşte, cu tot cu albeaţa aia care nu-i deloc dulce.

Bănuim că, probabil, a făcut asta ca să nu se bulucească cetitorii ori urmăritorii său pe Facebook, mai ales useriştii, să-l laude prea tare cu decizia lui de a ciuguli din palmă la premare, aşa credem noi... Dar, mai ştii, poate o fi avut el alt motiv. La vreo fată, de-un par egzamplu, de ce nu vă gândiţi? Sau la altceva, deh... Hei, măi neobrăzaţilor!

Zvârcolirile existenţiale ale lui Mihăiţă şi strategia politică de maidan

Şi dacă tot vorbim de chinurile ontologice şi filosofice ale edililor, haideţi să vă mai povestim despre unele zvârcoliri existenţiale din zona asta. Este vorba, da, aţi ghicit, despre edilul şef Mihăiţă, şeful vicelui Ciorăpel de mai sus.

Spun apropiaţi ai acestuia că, în legătură cu planurile sale de viitor în zona politichiei, Mihăiţă le povesteşte uneori că da, după ultimul dosar în care e parte, ăla cu apartamentele famigliei amicului Ghihocel, cică zice că a înţeles mesajul politic. Adicătelea că totul i se trage de la Iohannis, pentru că a vrut să fie mai cu moţ aici la Iaşi.

Şi că, drept urmare, din cauza asta el s-a decis să meargă la alegerile din toamnă din interiorul partidului pe mâna lui Cîţu, nu a lui Orban. Acuma, stând noi strâmb şi gândind drept (sau invers, în fine, că-i totuna), oare el nu ştie că premierul nu-l suportă, că ia foc numai când aude de Iaşi? Dacă nu ştie, iaca, îi spune noi: chiar aşa-i, musiu!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Fraţii de cruce strâmbă

Cătălin ONOFREI

Fraţii de cruce strâmbă

Cum ar arăta un stat condus de nişte microbişti ce-şi fac cruce în timp ce înjură?

Filmuletul zilei

opinii

Dacii liberi

Briscan ZARA

Dacii liberi

Precum oamenii din Neanderthal, peste doar 50 de ani se va pomeni despre românii din spaţiul carpato-danubiano-pontic ca despre o naţie dispărută care a locuit câteva sute de ani pe aceste meleaguri. Pandemia de coronavirus va fi ca o linie roşie de hotar în istorie văzută ca punct final de eliminare a lor.

Corigenţi la sănătate şi bunăstare socială

Ciprian IFTIMOAEI

Corigenţi la sănătate şi bunăstare socială

Oficiul de statistică al UE, Eurostat, a diseminat recent indicatorul AROPE care arată că România este cea mai săracă ţară din Uniunea Europeană, cu 35,8% din populaţie în risc de sărăcie sau excluziune socială, în anul 2020. 

Un geniu

Nichita DANILOV

Un geniu

Aici ar trebui să depună jurământul atât preşedintele, cât şi tot guvernul României, a spus el. Da, aici, în fosta închisoare de la Sighet, unde se mai aud scâncetele şi urletele foştilor deţinuţi politici care au fost supuşi la privaţiuni şi chinuri inimaginabile, tocmai ca să avem acum o temelie pentru a ne clădi noua democraţie şi noua societate...

pulspulspuls

Cum a luat deputata Berescu faţa altora mai în pole position

Cum a luat deputata Berescu faţa altora mai în pole position

Pentru că, iată, Cioloş tocmai a depus ieri lista şi programul guvernului său în parlament, unde în următoarele zile se va decide prin vot dacă merge echipa asta înainte au ba, şi pentru că avem un ieşean pe acea listă, am zis că musai să-l chestionăm olecuţă pe amicul Archibald Tănase despre subiect, în calitatea lui onorabilă de om cu doftorat în sforăraie politică. 

Caricatura zilei

Certificate

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.