anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Cetiţi şi vă cruciţi: iată prima măsură a noului vice Ciorăpel!

GALERIE
puls
 • puls
- +

Iată, stimaţi telespectatori şi simpatice telespectatoriţe, că pe astăzi putem să vă transmitem în direct, şi la o oră de maximă audienţă, prima măsură luată de noul vice mister Ciorăpel în noua lui calitate, cea de edil şăf adjunct. A, poftim? 

Dacă a decis să schimbe timpii ăia înnebunitori şi proşti de reglaj ai semafoarelor de la noul Lidl Canta, care fac cozi dimineaţa până la intrarea in oraş? Aa, asta încă nu, sorry... Cum aţi spus, ăia mai din spate? Dacă a impus funcţionarilor de la Urbanism transparentizarea tuturor deciziilor luate acolo, ca să vedem şi noi care băieţi de la cumătrie sunt mai serviţi şi care lăsaţi mai în coadă, ca să’ facem cu ei şi un top, sau măcar să-i punem pe căprării? Nţ, ne pare rău, nici asta n-a fost decizia, cel puţin deocamdată.

Nu, dragilor, prima şi prima măsură luată de mister Ciorăpel a fost, atenţiune-atenţiune, pa-ra-ram, pa-ram-pam-pam: să-şi şteargă definitiv contul şi profilul personal de pe Facebook, oameni buni de la oraşe şi sate! Da, chiar aşa: l-a şters şi l-a aruncat afară de pe ogorul lui Zuckerberg precum scoţi şi arunci la coş coada la la harbuz, tăiată aşa adânc, gospodăreşte, cu tot cu albeaţa aia care nu-i deloc dulce.

Bănuim că, probabil, a făcut asta ca să nu se bulucească cetitorii ori urmăritorii său pe Facebook, mai ales useriştii, să-l laude prea tare cu decizia lui de a ciuguli din palmă la premare, aşa credem noi... Dar, mai ştii, poate o fi avut el alt motiv. La vreo fată, de-un par egzamplu, de ce nu vă gândiţi? Sau la altceva, deh... Hei, măi neobrăzaţilor!

Zvârcolirile existenţiale ale lui Mihăiţă şi strategia politică de maidan

Şi dacă tot vorbim de chinurile ontologice şi filosofice ale edililor, haideţi să vă mai povestim despre unele zvârcoliri existenţiale din zona asta. Este vorba, da, aţi ghicit, despre edilul şef Mihăiţă, şeful vicelui Ciorăpel de mai sus.

Spun apropiaţi ai acestuia că, în legătură cu planurile sale de viitor în zona politichiei, Mihăiţă le povesteşte uneori că da, după ultimul dosar în care e parte, ăla cu apartamentele famigliei amicului Ghihocel, cică zice că a înţeles mesajul politic. Adicătelea că totul i se trage de la Iohannis, pentru că a vrut să fie mai cu moţ aici la Iaşi.

Şi că, drept urmare, din cauza asta el s-a decis să meargă la alegerile din toamnă din interiorul partidului pe mâna lui Cîţu, nu a lui Orban. Acuma, stând noi strâmb şi gândind drept (sau invers, în fine, că-i totuna), oare el nu ştie că premierul nu-l suportă, că ia foc numai când aude de Iaşi? Dacă nu ştie, iaca, îi spune noi: chiar aşa-i, musiu!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Alexandru LĂZESCU

Ultimele decizii și declarații ale Moscovei anunță o escaladare majoră a conflictului din Ucraina (II)

Mobilizarea generală decisă la Kremlin și mai ales așa-zisele „referendumuri”, un preambul la anexarea unei mari părți din Ucraina, la pachet cu amenințarea cu lovituri nucleare, cu efecte potențial incontrolabile, sunt privite cu îngrijorare nu doar în Occident, ci și la Beijing.

opinii

Experimentul Închisorii de la Stanford

Briscan ZARA

Experimentul Închisorii de la Stanford

Transformarea noastră odată cu evenimentele este inevitabilă. Vorbim despre destin? Nici vorbă, aşa îşi explică doar unii naivi neputinţa în faţa Marelui Val, atâta tot. E doar natura din care facem parte, nimic mai mult, trebuie să ne intre bine în cap asta.

Fascinanta şi invincibila prostie

Cristina DANILOV

Fascinanta şi invincibila prostie

Mulţi cred că naivitatea este un sinonim pentru prostie. Există o părere că prostia înseamnă a nu şti şi a nu înţelege ceva. De asemenea, atunci când vorbim despre prostie, vorbim despre un grad scăzut de inteligenţă, lipsă de inteligenţă, ilogicitatea acţiunilor unei persoane sau a cuvintelor sale. Dar credem că prostia este, în primul rând, lipsa de dorinţă a unei persoane de a gândi. Deci, un fel de lenea minţii.

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

Mihai DORIN

Moş Ghiţă şi economia de piaţă

pulspulspuls

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Boala lui Calache face ravagii în partidoiul local. Iată ultimul exemplu

Să tot fie vreo câteva luni, stimaţi telespectatori, de când unii observatori mai atenţi ai politichiei locale au început a semnala comportamentul ciudat al unui veteran al partidoiului, lăsat la vatră între timp, fost purtător de cuvânt al primarilor din comune, gură mare şi spartă la vremea sa, cu relaţii la Bucale şi alte celea. 

Caricatura zilei

Trafic

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.