CEZ Vânzare sosește în Iași cu oferte avantajoase la energie electrică și gaze naturale pentru consumatori
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

CEZ Vânzare sosește în Iași cu oferte avantajoase la energie electrică și gaze naturale pentru consumatori

GALERIE
Banner640x400
  • Banner640x400
- +

Cel mai important furnizor de energie electrică și gaze din sud-vestul României, CEZ Vânzare, intră acum pe piața Iașului. Oferta sa se adresează atât consumatorilor casnici, cât și celor din zona de business.

Astfel, din 5 octombrie, consumatorii ieșeni beneficiază de reduceri de 18% la abonamentul de energie electrică și de 5% la prețul gazelor naturale. Aflați cum puteți accesa ofertele avantajoase oferite de CEZ Vânzare, accesând direct website-ul, aici.

Toți consumatorii vor putea cumpăra energie la cel mai bun preț CEZ Vânzare și vor primi consultanță de la specialiștiîn domeniuprivind portofoliul de produse și soluțiile certificate de eficiență energetică, disponibile și în secțiunea dedicată a website-ului www.cezinfo.ro.

Ne bucurăm că putem oferi și în Iași beneficiilede care se bucură clienții CEZ Vânzare din alte regiuni ale țării: oferte avantajoase pentru clienți, servicii de calitate și consultanță personalizată. Noul nostru centru, deschis în capitala Moldovei,va asiguracadrul potrivit partenerilor noștri care oferă produsele CEZ Vânzare, să construiască o relație pe termen lung cu firmele și consumatorii casnici de aici. Am venit cu inima deschisă, cu un pachet de produse personalizat și ne dorim ca toți clienții să aprecieze calitatea serviciilor noastre”, a precizat Cornelia Szabo, Președinte al Directoratului CEZ Vânzare.

Iași este al doilea oraș în care CEZ Vânzare deschide o reprezentanță în afara Olteniei, aria sa tradițională de operare,Timișoara fiind primul centru deschisîn toamna anului 2016.În prezent, unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este extinderea la nivel național a ariei de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale.

Parte a  Grupului CEZ în România, CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, cu circa 1.420.000 de clienți, atât consumatori rezidențiali, cât și din zona de business șiinstituționali. CEZ Vânzare furnizează energie electrică în toatejudețelețării, oferind clienților săi pachetul dual de energie electrică și gaze naturale încă din anul 2010.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Viteză

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.