anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

vineri, 24.03.2023

Advertorial

CEZ Vânzare sosește în Iași cu oferte avantajoase la energie electrică și gaze naturale pentru consumatori

GALERIE
Banner640x400
 • Banner640x400
- +

Cel mai important furnizor de energie electrică și gaze din sud-vestul României, CEZ Vânzare, intră acum pe piața Iașului. Oferta sa se adresează atât consumatorilor casnici, cât și celor din zona de business.

Astfel, din 5 octombrie, consumatorii ieșeni beneficiază de reduceri de 18% la abonamentul de energie electrică și de 5% la prețul gazelor naturale. Aflați cum puteți accesa ofertele avantajoase oferite de CEZ Vânzare, accesând direct website-ul, aici.

Toți consumatorii vor putea cumpăra energie la cel mai bun preț CEZ Vânzare și vor primi consultanță de la specialiștiîn domeniuprivind portofoliul de produse și soluțiile certificate de eficiență energetică, disponibile și în secțiunea dedicată a website-ului www.cezinfo.ro.

Ne bucurăm că putem oferi și în Iași beneficiilede care se bucură clienții CEZ Vânzare din alte regiuni ale țării: oferte avantajoase pentru clienți, servicii de calitate și consultanță personalizată. Noul nostru centru, deschis în capitala Moldovei,va asiguracadrul potrivit partenerilor noștri care oferă produsele CEZ Vânzare, să construiască o relație pe termen lung cu firmele și consumatorii casnici de aici. Am venit cu inima deschisă, cu un pachet de produse personalizat și ne dorim ca toți clienții să aprecieze calitatea serviciilor noastre”, a precizat Cornelia Szabo, Președinte al Directoratului CEZ Vânzare.

Iași este al doilea oraș în care CEZ Vânzare deschide o reprezentanță în afara Olteniei, aria sa tradițională de operare,Timișoara fiind primul centru deschisîn toamna anului 2016.În prezent, unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este extinderea la nivel național a ariei de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale.

Parte a  Grupului CEZ în România, CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, cu circa 1.420.000 de clienți, atât consumatori rezidențiali, cât și din zona de business șiinstituționali. CEZ Vânzare furnizează energie electrică în toatejudețelețării, oferind clienților săi pachetul dual de energie electrică și gaze naturale încă din anul 2010.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Duşmanii democraţiei

Alexandru CĂLINESCU

Duşmanii democraţiei

„China e altceva”? Nu: e un regim comunist dur, o ţară a partidului unic şi în care mişcările fiecărui cetăţean sunt strict supravegheate. O victorie a „modelului” chinez ne-ar readuce în punctul din care am sperat că ne-am desprins.

opinii

Sateliţi

Neculai SEGHEDIN

Sateliţi

Cuvântul satelit a intrat, de multă vreme, în limbajul şi în cultura de masă. Se vorbeşte de oraşe satelit, personaje satelit, partide satelit etc., oricum, entităţi care au o libertate limitată, fiind legate puternic de o autoritate supremă. În prezent există câteva mii de sateliţi, nu toţi activi şi foarte puţini vizibili.

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

Codrin Liviu CUȚITARU

Jonathan Coe, un prieten al Iaşului (III)

The Closed Circle e romanul dezamăgirilor maturizării, urmărind, cu asiduitatea victorienilor Charles Dickens şi George Eliot (daca ar fi să fac două filiaţii culturale, tot în spaţiul anglofon), modul în care marile speranţe se transformă, ultimativ, în marile depresii. Dincolo de destinele protagoniştilor, The Closed Circle (...) studiază şi destinul comunitar.

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

George ŢURCĂNAŞU

Bucureştiul şi non-strategiile de dezvoltare regională

Înaintea acestei serii de texte scurte pe care v-o propun astăzi, doresc să fac o precizare. Când critic Bucureştiul, nici pe departe nu îmi îndrept privirea către bucureştenii oneşti, ci doar către autorităţile centrale, ce asigură guvernanţa naţională. Dacă ar fi fost bună, nu aş fi avut decât cuvinte de laudă. Dar e rea, iar impactul negativ al politicilor regionale duc la descompunerea din ce în ce mai accelerată a teritorialităţii noastre regionale. 

pulspulspuls

Academicienii second-hand. Figuri mai vechi ale politichiei ieşene de acum 20 de ani, la interval

Academicienii second-hand. Figuri mai vechi ale politichiei ieşene de acum 20 de ani, la interval

Pe astăzi, stimaţi telespectatori, dacă tot pare în sfârşit că vine primăvara, haideţi să vă spunem câteva şi despre unii seniori din târg care au multe primăveri, multe din ele prin politichie sau, oricum, pe banii noştri. 

Caricatura zilei

Xi Jinping si Putin

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.