Advertorial

CEZ Vânzare sosește în Iași cu oferte avantajoase la energie electrică și gaze naturale pentru consumatori

vineri, 06 octombrie 2017, 16:00
2 MIN
 CEZ Vânzare sosește în Iași cu oferte avantajoase la energie electrică și gaze naturale pentru consumatori

Cel mai important furnizor de energie electrică și gaze din sud-vestul României, CEZ Vânzare, intră acum pe piața Iașului. Oferta sa se adresează atât consumatorilor casnici, cât și celor din zona de business.

Astfel, din 5 octombrie, consumatorii ieșeni beneficiază de reduceri de 18% la abonamentul de energie electrică și de 5% la prețul gazelor naturale. Aflați cum puteți accesa ofertele avantajoase oferite de CEZ Vânzare, accesând direct website-ul, aici.

Toți consumatorii vor putea cumpăra energie la cel mai bun preț CEZ Vânzare și vor primi consultanță de la specialiștiîn domeniuprivind portofoliul de produse și soluțiile certificate de eficiență energetică, disponibile și în secțiunea dedicată a website-ului www.cezinfo.ro.

Ne bucurăm că putem oferi și în Iași beneficiilede care se bucură clienții CEZ Vânzare din alte regiuni ale țării: oferte avantajoase pentru clienți, servicii de calitate și consultanță personalizată. Noul nostru centru, deschis în capitala Moldovei,va asiguracadrul potrivit partenerilor noștri care oferă produsele CEZ Vânzare, să construiască o relație pe termen lung cu firmele și consumatorii casnici de aici. Am venit cu inima deschisă, cu un pachet de produse personalizat și ne dorim ca toți clienții să aprecieze calitatea serviciilor noastre”, a precizat Cornelia Szabo, Președinte al Directoratului CEZ Vânzare.

Iași este al doilea oraș în care CEZ Vânzare deschide o reprezentanță în afara Olteniei, aria sa tradițională de operare,Timișoara fiind primul centru deschisîn toamna anului 2016.În prezent, unul dintre cele mai importante obiective ale companiei este extinderea la nivel național a ariei de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale.

Parte a  Grupului CEZ în România, CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, cu circa 1.420.000 de clienți, atât consumatori rezidențiali, cât și din zona de business șiinstituționali. CEZ Vânzare furnizează energie electrică în toatejudețelețării, oferind clienților săi pachetul dual de energie electrică și gaze naturale încă din anul 2010.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii