Advertorial

CEZ Vânzare te invită #Acasă, în cel mai nou sediu din Iași

joi, 18 octombrie 2018, 10:55
2 MIN
 CEZ Vânzare te invită #Acasă, în cel mai nou sediu din Iași

La un an de la intrarea pe piața de energie din Iași, CEZ Vânzare, cel mai important furnizor de energie electrică și gaze naturale din zona Olteniei, își extinde aria de operare și aduce energie pentru casele ieșenilor dintr-un sediu nou.

La un an de la intrarea pe piața de energie din Iași, CEZ Vânzare, cel mai important furnizor de energie electrică și gaze naturale din zona Olteniei, își extinde aria de operare și aduce energie pentru casele ieșenilor dintr-un sediu nou. Acesta este situat pe strada Bacinschi, nr. 6, în apropierea Gării de Nord și vine în întâmpinarea clienților de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00, cu oferte speciale la energie electrică și gaze naturale pentru #Acasă.

Clienții și potențialii clienți din județul Iași pot afla mai multe informații despre serviciile CEZ Vânzare prin intermediul:

–    website-ului www.cezinfo.ro;

–   info Liniei CEZ, 0251 929, la care clienții pot cere informații comerciale zilnic, între 08:00 – 20:00 și pot transmite non-stop deficiențele înalimentarea cu energie electrică;

–    email-ului: cez_crc@cez.ro.

Specialiștii CEZ Vânzare au pregătit o gamă variată de oferte personalizate pentru clienții casnici, juridici sau instituționali. Centrul de Relații cu Clienții va asigura următoarele activități:

–    consultanță clienților și potențialilor clienți casnici sau agenți economici mici pentru alegerea tarifelor la energia electrică furnizată și/ sau a gazelor naturale furnizate;

–    preluare, înregistrare, analizare, soluționare și transmitere a răspunsurilor la sesizările și reclamațiile primite în cadrul centrului de relații cu clienții privind furnizarea de energie electrică și/ sau gaze naturale.

Noul sediu a apărut ca răspuns la interesul ieșenilor pentru ofertele și serviciile CEZ Vânzare, din dorința de a construi un cadrul potrivit în care specialiștii CEZ să dezvolte o relație pe termen lung cu firmele și consumatorii casnici din județ.

Orașul de pe șapte coline se aliniază la strategia CEZ Vânzare de extindere la nivel național a ariei sale de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale, unul dintre cele mai importante obiective ale companiei. Până în prezent, în afara de Iași, furnizorul din sud-vestul României și-a deschis centre de relații cu clienții și în Timișoarași Reșita, având în total 25 de centre pe teritoriul țării.

Comentarii