anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

sambata, 01.04.2023

Advertorial

CEZ Vânzare te invită #Acasă, în cel mai nou sediu din Iași

GALERIE
Centru_de_Relatii_cu_Clientii_CEZ
 • Centru_de_Relatii_cu_Clientii_CEZ
- +

La un an de la intrarea pe piața de energie din Iași, CEZ Vânzare, cel mai important furnizor de energie electrică și gaze naturale din zona Olteniei, își extinde aria de operare și aduce energie pentru casele ieșenilor dintr-un sediu nou.

La un an de la intrarea pe piața de energie din Iași, CEZ Vânzare, cel mai important furnizor de energie electrică și gaze naturale din zona Olteniei, își extinde aria de operare și aduce energie pentru casele ieșenilor dintr-un sediu nou. Acesta este situat pe strada Bacinschi, nr. 6, în apropierea Gării de Nord și vine în întâmpinarea clienților de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00, cu oferte speciale la energie electrică și gaze naturale pentru #Acasă.

Clienții și potențialii clienți din județul Iași pot afla mai multe informații despre serviciile CEZ Vânzare prin intermediul:

-    website-ului www.cezinfo.ro;

-   info Liniei CEZ, 0251 929, la care clienții pot cere informații comerciale zilnic, între 08:00 - 20:00 și pot transmite non-stop deficiențele înalimentarea cu energie electrică;

-    email-ului: cez_crc@cez.ro.

Specialiștii CEZ Vânzare au pregătit o gamă variată de oferte personalizate pentru clienții casnici, juridici sau instituționali. Centrul de Relații cu Clienții va asigura următoarele activități:

-    consultanță clienților și potențialilor clienți casnici sau agenți economici mici pentru alegerea tarifelor la energia electrică furnizată și/ sau a gazelor naturale furnizate;

-    preluare, înregistrare, analizare, soluționare și transmitere a răspunsurilor la sesizările și reclamațiile primite în cadrul centrului de relații cu clienții privind furnizarea de energie electrică și/ sau gaze naturale.

Noul sediu a apărut ca răspuns la interesul ieșenilor pentru ofertele și serviciile CEZ Vânzare, din dorința de a construi un cadrul potrivit în care specialiștii CEZ să dezvolte o relație pe termen lung cu firmele și consumatorii casnici din județ.

Orașul de pe șapte coline se aliniază la strategia CEZ Vânzare de extindere la nivel național a ariei sale de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale, unul dintre cele mai importante obiective ale companiei. Până în prezent, în afara de Iași, furnizorul din sud-vestul României și-a deschis centre de relații cu clienții și în Timișoarași Reșita, având în total 25 de centre pe teritoriul țării.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Greierii din capul „furnicuţei”

Nicolae GRECU

Greierii din capul „furnicuţei”

Cazul Dorinel Munteanu nu este izolat: climatul de scandal care domină fotbalul românesc, iniţiat de oameni de fotbal cu calităţi îndoielnice, este girat chiar de către zeii care au scos acum 30 de ani lumea în stradă.

opinii

Eufemismele (V)

Eugen MUNTEANU

Eufemismele (V)

Comentarea metamorfozelor mereu surprinzătoare ale fenomenului discursiv pe care îl numim eufemizare continuă pe marginea unor exemple din aria terminologiilor profesionale.

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Dorin DOBRINCU

Unionismul ca perdea de fum pentru goarnele Moscovei

Tema unionismului – în mod explicit unirea României cu Republica Moldova (sau invers) – a fost destul de populară în ultimul deceniu, în mai mare măsură la vest de Prut, în creştere la est de râu. Nu este de mirare că mulţi politicieni de la Bucureşti sau Chişinău, activişti de diverse orientări, cetăţeni în căutare de notorietate s-au agăţat de subiect şi l-au rostogolit în media, pe reţelele sociale, la manifestaţii felurite, la adunări electorale, conferinţe, l-au inscripţionat pe clădiri publice sau pe marginea căilor de comunicaţii.

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

Ioan STANOMIR

Constituţia de la 1923 şi posteritatea ei

La centenar, constituţia de la 1923 întruchipează paradoxurile epocii interbelice: mai mult decât oricare alt text, ea ilustrează reuşitele şi imperfecţiunile sistemului de guvernare al României Mari. Lichidată în 1938 de lovitura de stat carlistă, repusă în vigoare parţial la 1944, înlocuită cu ordinea totalitară comunistă, spre a fi invocată mai apoi în anii de după 1989, constituţia de la 1923 devine, o dată cu trecerea timpului, imaginea libertăţii pe care noile tiranii o înlătură. În posteritate, constituţia de la 1923 este mai elocventă şi memorabilă decât în intervalul ei de aplicare concretă. În lupta cu dictaturile secolului XX, legea fundamentală de la 1923 este mobilizată ca un semn al moderaţiei şi al domniei legii.

pulspulspuls

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

PULS

O fi ea mare, dar nici la pensie nu-i tihneşte lui dom’colonel. Cine i-a stricat tihna şi de ce?

Dacă e uichend, haideţi pe astăzi să fie una fără politicieni, că aşa ne-am şoptit în barbă acuma ceva vreme: măcar sâmbăta să nu-i mai vedem prin faţa ochilor pe aici pe la rubricuţă! Aşadar, să fie una cu „Bă, tu iar n-ai şapcă?”. Adicătelea cu ţaigheri şefi, foşti sau actuali. Iar pe astăzi avem veşti noi despre unul fost, actualmente pensionar baban. 

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.