CEZ Vânzare te invită #Acasă, în cel mai nou sediu din Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

CEZ Vânzare te invită #Acasă, în cel mai nou sediu din Iași

GALERIE
Centru_de_Relatii_cu_Clientii_CEZ
  • Centru_de_Relatii_cu_Clientii_CEZ
- +

La un an de la intrarea pe piața de energie din Iași, CEZ Vânzare, cel mai important furnizor de energie electrică și gaze naturale din zona Olteniei, își extinde aria de operare și aduce energie pentru casele ieșenilor dintr-un sediu nou.

La un an de la intrarea pe piața de energie din Iași, CEZ Vânzare, cel mai important furnizor de energie electrică și gaze naturale din zona Olteniei, își extinde aria de operare și aduce energie pentru casele ieșenilor dintr-un sediu nou. Acesta este situat pe strada Bacinschi, nr. 6, în apropierea Gării de Nord și vine în întâmpinarea clienților de luni până vineri, în intervalul orar 09:00 – 17:00, cu oferte speciale la energie electrică și gaze naturale pentru #Acasă.

Clienții și potențialii clienți din județul Iași pot afla mai multe informații despre serviciile CEZ Vânzare prin intermediul:

-    website-ului www.cezinfo.ro;

-   info Liniei CEZ, 0251 929, la care clienții pot cere informații comerciale zilnic, între 08:00 - 20:00 și pot transmite non-stop deficiențele înalimentarea cu energie electrică;

-    email-ului: cez_crc@cez.ro.

Specialiștii CEZ Vânzare au pregătit o gamă variată de oferte personalizate pentru clienții casnici, juridici sau instituționali. Centrul de Relații cu Clienții va asigura următoarele activități:

-    consultanță clienților și potențialilor clienți casnici sau agenți economici mici pentru alegerea tarifelor la energia electrică furnizată și/ sau a gazelor naturale furnizate;

-    preluare, înregistrare, analizare, soluționare și transmitere a răspunsurilor la sesizările și reclamațiile primite în cadrul centrului de relații cu clienții privind furnizarea de energie electrică și/ sau gaze naturale.

Noul sediu a apărut ca răspuns la interesul ieșenilor pentru ofertele și serviciile CEZ Vânzare, din dorința de a construi un cadrul potrivit în care specialiștii CEZ să dezvolte o relație pe termen lung cu firmele și consumatorii casnici din județ.

Orașul de pe șapte coline se aliniază la strategia CEZ Vânzare de extindere la nivel național a ariei sale de furnizare a energiei electrice și gazelor naturale, unul dintre cele mai importante obiective ale companiei. Până în prezent, în afara de Iași, furnizorul din sud-vestul României și-a deschis centre de relații cu clienții și în Timișoarași Reșita, având în total 25 de centre pe teritoriul țării.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Nicolae GRECU

Proiectele, iluzii în fotbalul ieşean

Atunci, când Politehnica va fi un club puternic, când Copoul va fi un punct de atracţie pentru fotbaliştii din toată Moldova, atunci ne putem gândim şi la antrenorul necesar pentru a râvni la performanţă

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (IV)

În foiletonul de faţă autorul evidenţiază rolul pe care l‑a jucat proiectul MLD la trezirea printre tinerii cercetători a interesului pentru studiile biblico-filologice.

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

pr. Constantin STURZU

Hirotonie de Episcop: Preasfinţitul Nichifor Botoşăneanul

Mâine va fi hirotonit noul Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iaşilor, Nichifor Botoşăneanul, ales de Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române în şedinţa sa din 25 februarie 2021. Acest post de Episcop-vicar era vacant după ce, anul trecut, Preasfinţitul Părinte Calinic Botoşăneanul a fost ales şi întronizat Arhiepiscop al Sucevei şi Rădăuţilor. Vorbim, aşadar, despre un eveniment rar, un moment istoric. În Catedrala Mitropolitană din Iaşi, precedenta hirotonie de episcop săvârşită a fost tocmai cea a Preasfinţitului Calinic Botoşăneanul, în urmă cu 30 de ani, pe 25 martie 1991.

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ce înseamnă să ai de-a face cu o lume mult prea complexă ca să o poţi înţelege pe deplin? (I)

Azi vă voi familiariza cu câteva dintre ideile şi teoriile unui om de ştiinţă, eseist, filozof şi fost trader, unul dintre cei mai cunoscuţi şi urmăriţi specialişti în înţelegerea probabilităţii, incertitudinii şi riscului. Fie că vorbim de lebădă neagră, (anti)fragilitate, sisteme complexe, stresor, şoc, criză, instabilitate, volatilitate sau predictibilitate, aceste noţiuni sunt extrem de criticate de către multe gulere scrobite ale orgolioşilor scientişti.

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De citit

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.