Cezar Elisei își lansează la Iași "Jurnalul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă"
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Cezar Elisei își lansează la Iași "Jurnalul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă"

GALERIE
elisei
  • elisei
- +

Pe 2 august 2020, la ora 18:30, în curtea Mănăstirii ”Sf. Trei Ierarhi” Iași, Cezar Elisei își lansează volumul "Jurnalul unui post terapeutic de 40 de zile cu apă", apărut la Editura Meridiane Publishing Iași.

În cadrul evenimentului, vor fi susținute prelegeri cu privire la postul terapeutic cu apă de către preoți, doctori și psihologi.

Veți cunoaște, de asemenea, povestea de viață a autorului, poveste care a avut ca rezultat scrierea acestei cărți. Autorul va oferi detalii din timpul pelerinajului pedestru Iași-Constanța, în care a consumat doar apă.

La final, vor putea fi adresate întrebări iar autorul va oferi autografe.

Amfitrion: Arhimandrit Nichifor Horia (Măn. ”Sf. Trei Ierarhi”, Iași)

Invitați: Arhimandrit Nicodim Petre (Măn. Bucium, Iași), Dr Eugen Gazzimedic primar, medicină internă, Dr. Ioan Gotcăpsiholog

Moderator: Adriana Nazarciuceditor

Locația Evenimentului: Întâlnirea va avea loc în curtea Mănăstirii "Sf. Trei Ierarhi" din Iași (Blvd. Ștefan cel Mare, vis-a-vis de Casa Cărții), unde, se vor respecta toate regulile impuse de legislația în vigoare, referitoare la pandemia Covid19.

Vă recomandăm de asemenea, să fiți responsabili și să țineți cont de regulile emise de autorități cu privire la combaterea pandemiei.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

Rabla

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.