Cheile genelor sau manualul pe care nu l-ai primit la naştere
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Cheile genelor sau manualul pe care nu l-ai primit la naştere

GALERIE
22cheile genelor2
  • 22cheile genelor2
- +

Este un sistem pentru că are nişte paşi foarte simpli de urmat. Set de instrucţiuni de funcţionare pentru fiinţa umană, cu toate ungherele şi dimensiunile ei, fizică, mentală, emoţională, spirituală. Atât frecventa Umbrei, cât şi frecvenţDarului sunt mereu în tine şi doar tu hotărăşti pe care o creşti, pe care dintre ele o hrăneşti.

Cheile Genelor pare să fie ceea ce aşteptăm de mult timp. După toate aparenţele, este un sistem dincolo de sistem, acea unealtă personală de lucru cu Sinele care te îndrumă pe calea conştienţei. Cheile Genelor pare să fie “virusul” care contaminează conştiinţa umană de trezire.

Este un sistem pentru că are nişte paşi foarte simpli de urmat. Este în afara oricărui alt sistem, pentru că nu te face cu nimic dependent de el ci, dimpotrivă, îţi înmânează cheile libertăţii tale ca individ, ca om, ca spirit.

Este vorba despre o transmisiune de frecvenţă înaltă, din care fiecare persoană integrează conform cu nivelul ei de contiinţă şi de vibraţie, dar întotdeauna tinzând către acelaşi rezultat - Trezirea.

A fost supranumit “Manualul pe care trebuia să-l fi primit la naştere”, acel set de instrucţiuni de funcţionare pentru fiinţa umană, cu toate ungherele şi dimensiunile ei, fizică, mentală, emoţională, spirituală.

Un sistem de lucru cu Sinele

Sistemul combină, într-o sinergie perfectă, ştiinţa geneticii şi misterele ADN-ului nostru, baza funcţionarii organismului uman şi, totodată, a spiritului ce ne însufleţeşte, cu elemente de astrologie chineză veche de 5000 de ani şi străvechea ştiinţa a I Ching-ului. Şi totul transpus într-o abordare profund spirituală ce simţi că face legătura între ştiinţăşi Dumnezeu. Dintr-o dată cele două extreme ale existenţei noastre, spiritualitatea şi practicul, nu mai sunt privite ca extreme, ci ca faţete ale aceleiaşi monede - Viaţa.

Practic, ce te învaţă acest sistem să faci este să decodezi scopul superior ascuns în ADN-ul tău! Cheile Genelor devine astfel o hartă după care te poţi ghida în propria ta viaţă, atât în trecut cât şi în viitor, “cheia” fiind la tine: în funcţie de nivelul tău de conştientă, îţi poţi transforma fiecare Umbră într-un Dar.

Darul din spatele Umbrei

Principiul Umbrei nu este unul nou. Cum spune românul, “de ce fugi, de-aia nu scapi”. Şi chiar aşa este, pentru că atât frecventa Umbrei, cât şi frecvenţa Darului sunt mereu în tine şi doar tu hotărăşti pe care o creşti, pe care dintre ele o hrăneşti. Sunt ca cele două faţete ale aceleiaşi monede, dacă înţelegi că de “partea ta întunecată” nu poţi scăpa, ci trebuie să o integrezi, pentru că acela este locul unde îţi pierzi puterea personală. Starea de victimă, sau în egală măsură starea de agresor, contravine curgerii fluxului vieţii. Viaţa este creată să înflorească, să prospere şi tot ce nu curge cu Viaţa este eliminat de viaţă, spre a fi transformat, transmutat într-o altă formă de energie.

Este cu adevărat o senzaţie revelatoare atunci când înţelegi că “defectul” tău cel mai mare îţi este de fapt cel mai mare aliat şi îţi aduce cel mai mare dar. Este acel detaliu cu care te-a înzestrat Creatorul, în matricea sa perfectă, acel detaliu care te face Unic şi irepetabil. Câtă vreme te lupţi cu ceea ce este înscris în genele tale, în ADN-ul tău, nu faci decât să te limitezi şi să te opui energiei vieţii. Printr-o simplă conştientizare se produce acea schimbare de atitudine care schimbă totul. Aceea este ziua în care lumea ta începe cu adevărat să se învârtă, să evolueze. Începi să păşeşti în frecvenţa Darului, începi să deblochezi din potenţialul tău unic, nelimitat. Începi să descifrezi tainele Geniului tău interior! Lucrurile încep să curgă în viaţa ta, sincronicităţile apar, efortul scade, starea de relaxare interioară dă tonul întregului flux şi evenimentele pur şi simplu se aşează la locul perfect în viaţa ta.

Ce urmează este greu de descris în cuvinte, pentru că limbajul uman acum nu are aceste concepte, ci doar nişte noţiuni despre ele. Am recunoscut Umbra (sau cum funcţionăm în starea de vibraţie joasă, când totul pare greşit şi de fapt noi suntem singurii care ne opunem curgerii), am acceptat-o şi am integrat-o, am deschis Darul şi am început să-i gustăm dulceaţaşi abundenţa, iar din acest punct nu mai există cale de întoarcere, pentru că drumul spre desăvârşirea menirii pentru care te-ai născut este deja în tine, sau tu eşti deja la jumătatea drumului şi atracţia divinului este prea mare. Ultimul pas pe această cale a evoluţiei este atingerea stării de Siddhi (concept împrumutat din cultura orientală, ce semnifică stadiul de “Dar Divin” sau contopirea cu Dumnezeu), sau a funcţiona în acord cu mintea perfectăşi intenţia de iubire a Creatorului. 

Ceea ce alte sisteme şi credinţe numesc “iluminare” se dezvăluie a fi doar un segment din ceea ce “contopirea cu divinul” înseamnă de fapt. Stadiile aşa numitei iluminări sunt multe, ca nişte trepte sau piese de domino care se declanşează una pe alta şi procesul nu mai poate fi oprit până ce nu devii una cu tot ceea ce este.

Cheile genelor, unealta de evoluţie individuală

Pe cât de complex în aparenţă, pe atât de simplu de integrat, cunoaşterea din Cheile Genelor aduce un nivel de înţelegere şi de integrare la nivel celular a unei vibraţii noi, ce poate trezi Conştiinţa şi Conştienţa.

Dacă toată viaţa te-ai simţit „defect” sau altfel decât ceilalţi, află că unicitatea ta ascunde un Dar pe care numai Tu îl poţi manifesta în lume! Dacă vrei să aduci mai mult sens în viaţa ta, dacă te-ai săturat să cauţi vraciul perfect sau pastila magică pentru a-ţi vindeca viaţa, dacă ai obosit să cauţi explicaţii sau maeştri, devin-o tu însuţi maestrul propriei tale vieţi, aşa cum ai fost de fapt creat.

Cheile Genelor este o unealtă pentru evoluţie personalăşi trezire globală. Este un instrument pe care îl poţi folosi atât la nivel individual, cât şi în întreaga ta comunitate, împărtăşind spiritul noii lumi ce se naşte o dată cu noi.

În articolul următor veţi putea citi despre cartea Cheile Genelor şi despre autorul său, povestea scrierii acestei cărţi, precum şi despre echipa de voluntari din România care împărtăşesc această cunoaştere unică.

terapeut şi formator, Ioana Maria ORLEANU

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Euro contra dezinformării

Lucian DÎRDALA

Euro contra dezinformării

Indiferent dacă se va adopta sau nu o soluţie instituţională în chestiunea dezinformării chineze, o alocare corespunzătoare de resurse în această direcţie ar fi un pas explicabil, dacă se doreşte restabilirea credibilităţii EEAS ca promotor ferm al valorilor Uniunii Europene.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Saboţii lui Claude (III)

Florin CÎNTIC

Saboţii lui Claude (III)

Editura Sedcom Libris din Iaşi a publicat recent un volum de memorii1 semnat de Claude Karnoouh, cu ocazia unei frumoase aniversări a acestuia. Şi cartea, şi autorul merită din plin atenţia noastră.

Un norocos

Radu PĂRPĂUȚĂ

Un norocos

Prin '90 sau '91 am nimerit la o consfătuire a oamenilor de afaceri din România şi Basarabia. Căzusem şi eu popâc acolo în calitatea-mi ambiguă de jumătate ziarist, jumătate - drace călugăre - de pârât om de afaceri! 

Experienţa Ciceu - Cicero

Alex VASILIU

Experienţa Ciceu - Cicero

Couperin, Scarlatti, Carl Philipp Emanuel Bach, Johann Sebastian Bach, Mozart, Beethoven, Chopin, Ceaikovski sunt nume fundamentale pentru istoria culturii. Creaţia lor este ascultată în săli de concerte, de recital, în catedrale, în teatre lirice, în festivaluri. Profesioniştii, publicul european s-au obişnuit de secole cu ideea corect-confortabilă că partiturile compozitorilor menţionaţi fac parte din categoria muzicii academice (pentru că se învaţă în academii, universităţi şi conservatoare), din categoria muzicii clasice, serioase.

pulspulspuls

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iată nivelul lui Peni Hill de Bahlui: zero barat, în materie!

Iacătă, stimaţi telespectatori, că abia la cinci zile de la marele eşec politic al micului edil Peni Hill ies la iveală sforile care s-au rupt în conţilul local vinerea trecută, de la atâta tras în disperare de ele. 

Caricatura zilei

Dezmembrări rovere Marte

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.