anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Chirica susţine că ieşenii se îmbulzesc să intre în PNL după ce a devenit el şef

GALERIE
chirica pnl
  • chirica pnl
- +

Primarul Mihai Chirica, noul preşedinte al Organizaţiei Municipale Iaşi a PNL, a anunţat marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, că peste 580 de persoane au semnat adeziunea de intrare în partid.

"Au fost peste 580 de adeziuni pe care le-am aprobat în şedinţa de sâmbătă şi în şedinţa de ieri (luni - n.r.). Puteam să venim aici aproape ca la un spectacol cu peste 500 de oameni, să îi prezentăm pe fiecare dintre ei. Oameni valoroşi, oameni cu profesii, oameni care nu trăiesc şi nu-şi doresc să trăiască din politică, ci dimpotrivă, vor să participe la actul de guvernare locală într-un mod constructiv", a declarat Mihai Chirica.

El i-a prezentat pe trei dintre cei peste 580 de noi liberali, aceştia fiind prof. univ. dr. Alin Marius Andrieş de la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, medicul neurochirurg Bogdan Iliescu şi preşedintele Filialei Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali, Liliana Pintilie.

Chirica a mai anunţat că liberalii lucrează la un program politic, pe care îl vor prezenta în curând ieşenilor.

"Este un program politic care pune în primul rând interesul legitim pe care îl au comunităţile pe care le reprezentăm la nivel municipal şi judeţean, dar cei mai importanţi din acest program sunt oamenii cu care voi lucra, echipa noastră şi felul în care reuşim să valorizăm fiecare membru al acestui partid. Sunt oameni foarte valoroşi care de-a lungul timpului au reuşit să-şi contureze un profil, o personalitate, care au lansat proiecte importante pentru comunitatea ieşeană. Din păcate nu au avut un suport real, fezabil, în rândul fostei conduceri a organizaţiei municipale, fapt care i-a determinat să abandoneze această luptă şi mulţi dintre ei au şi plecat din partid la un moment dat. (...) Îmi dau seama că această uşă largă deschisă pentru toţi care cred în destinul oraşului nostru şi al judeţului nostru este benefic. Un lucru care va aduce oameni din ce în ce mai valoroşi, oameni care pot creşte la urmbra unui copac care generează roade şi nu doar umbră. Acest copac suntem noi, cei care coordonăm această organizaţie municipală alături de cea judeţeană Iaşi", a declarat Chirica.

El a menţionat, totodată, că PNL rămâne un partid deschis persoanelor de orice vârstă sau categorie socială.

"PNL rămâne un partid deschis şi pentru tineri, dar şi pentru pensionari, şi pentru IT-işti, şi pentru intelectuali, şi pentru sindicalişti, şi pentru cei cu profesii liberale, dar şi pentru cei care de-a lungul timpului au rămas în capcana socială a unui partid care nu le-a făcut decât o viaţă de subzistenţă, nu un trai mai bun. Le-au promis că vor supravieţui, nu că vor trăi bine. Noi vrem să le promitem ieşenilor că vor trăi mai bine", a mai spus Mihai Chirica.

Declaraţia a fost făcută după ce, în cursul zilei de sâmbătă, primarul Mihai Chirica a fost numit preşedinte al Organizaţiei Municipale Iaşi a PNL, aceasta fiind prima conferinţă de presă organizată în noua calitate. AGERPRES

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Cosmin PAȘCA

Se mai câştigă voturi în România cu majorări fictive de pensii?

Din 2012 încoace, neîntrerupt (inclusiv în timpul Guvernului Cioloş) PSD- PRO România, UDMR şi ALDE au controlat jocul legislativ. Se apropie sfârşitul, iar această majorităte toxică a ales să-şi facă ieşirea din scenă cu un foc de artificii de povestit nepoţilor. Lăsat nesupravegheat, „focul” va părjoli o ţară, dar asta a fost ultima lor grijă.

Filmuletul zilei

opinii

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

Despre Iaşi (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre Iaşi (II)

În ciuda faptului că Iaşul a recuperat mult din deficitul de modernitate în raport cu oraşele Timişoara şi Cluj, au existat în aceste evoluţii şi numeroase sincope. 

Incremenirea în ignoranţă

Bogdan ILIESCU

Incremenirea în ignoranţă

sau Eşecul revoluţiei ştiinţifice

pulspulspuls

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

PULS

Peni Hill l-a adus iar la notar pe unchiul Vasile. De data asta nu cu case, ci cu mălai

Noi veşti de pe vechiul front electoral, stimaţi telespectatori, acum la spartul târgului, cu trei zile înainte de alegeri. O păsărică ce îşi are cuibuleţul chiar sub streaşina unui vestit notar din târg ne-a ciripit zilele trecute că, într-o zi de dimineaţă, aşa mai pe răcoare, cine credeţi că a călcat pragul stabilimentului?

Caricatura zilei

Șoric

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.