Chuck Norris nu poate fi vaccinat anti-COVID, fiindcă nu există în lume un ac atât de tare!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Chuck Norris nu poate fi vaccinat anti-COVID, fiindcă nu există în lume un ac atât de tare!

GALERIE
Patratel VINERI, 5 martie 2021 - 1Patratel VINERI, 5 martie 2021 - 2
  • Patratel VINERI, 5 martie 2021 - 1
  • Patratel VINERI, 5 martie 2021 - 2
- +

* De-abia a trecut 1 Martie, cu alaiul de bolduri, şnururi şi simboluri ale primăverii, că umbra unei noi sărbători întunecă din nou portofelele bărbaţilor: 8 Martie! Asta, după ce au mai fost, recent, Valentine's Day şi Dragobetele. Mulţi reprezentanţi ai sexului urât sunt puşi din nou în faţa unei vechi situaţii, aşadar trebuie să se descurce iar cu cadouri, cu flori, cu sentimente; tocmai am aflat că unii bărbaţi sunt deja pregătiţi să dăruiască femeilor iubite, de 8 Martie, câte un telefon, modern, util şi plăcut: "De anul trecut nevastă-mea mă tot bate la cap că toate colegele ei au primit de la soţi măcar un telefon, dar ea nu, aşa că vrea şi ea neapărat un telefon de la mine. Am hotărât să-i dau telefonul chiar de 8 Martie, la început de primăvară. Ies cu băieţii la bufet şi îi dau telefon de-acolo, mai pe seară, să vină să mă ia cu maşina. Totuşi, mi-e să nu mă simtă după voce, aşa că mai bine nu-i dau telefon, ci doar un mesaj!" ne spune unul dintre bărbaţii pregătiţi de 8 Martie, Ziua Femeii.

* Un alt bărbat, domnul Marcel Glugă, de profesie cojocar şi blănar, are o surpriză de 8 Martie pentru soacra sa dragă, Varvara Pungă: el îi va dărui o frumoasă căciulă din blană naturală maro, elegantă, lucrată cu migală de mâinile sale. Marcel speră ca un asemenea cadou să-i mai ostoiască doamnei necazul pricinuit de dispariţia lui Pufiţă (pekinezul groaznic de enervant al babei, care lătra fără încetare şi care îl trezea din somn pe bietul om de câteva zeci de ori pe noapte), mai ales că blana căciulii aduce incredibil de mult cu blana lui Pufiţă.

* Avem, la final, şi o ştire proaspătă de la Hollywood: milioane de spectatori au sunat să întrebe ce mai face îndrăgitul lor actor Chuck Norris şi dacă nu cumva o fi bolnav de COVID, dacă nu o fi păţit ceva; li s-a răspuns să stea liniştiţi, fiindcă Chuck Norris n-a luat coronaviruşi, ci, cel mult, câţiva coronaviruşi au luat Chuck Norris, aşa că au murit de la lovituri! Am mai aflat şi că, din păcate, Chuck Norris nu poate primi vaccin anti-COVID, deşi are aproape 81 de ani, deoarece încă nu există pe lume vreun ac de seringă atât de tare, încât să îl poată înţepa! Vom reveni!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.