Cinci posturi scoase la concurs la Spitalul de Copii „Sfânta Maria“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Cinci posturi scoase la concurs la Spitalul de Copii „Sfânta Maria“

GALERIE
spital
  • spital
- +

La Spitalul de Copii „Sf. Maria“ sunt scoase la concurs în această perioadă cinci posturi, fiind trei de îngrijitoare, un post de asistent medical şi unul de infirmieră. Data limită pentru depunerea dosarelor este 14 decembrie, urmând ca proba scrisă să fie pe data de 11 ianuarie, iar pe data de 17 ianuarie să fie proba de interviu. 

Mai exact, este vorba despre un post de asistent medical debutant cu studii postliceale şi două de îngrijitoare pentru Secţia clinică pediatrie II, un post de infirmieră cu şase luni vechime pentru Secţia clinică chirurgie pediatrică I şi un post de îngrijitoare la Farmacia spitalului. Pentru postul de infirmieră, studiile necesare sunt doar cele la nivelul şcolii generale, însă este nevoie de urmarea unui curs organizat de Ordinul Asistenţilor Medicali sau de furnizori autorizaţi de Ministerul Muncii, Familiei şi Protecţiei Sociale cu aprobarea Ministerului Sănătăţii.

Dosarul de concurs pentru toate cele cinci posturi trebuie să conţină cererea de înscriere la concurs care să fie adresată managerului, copia actului de identitate, copiile documentelor care să ateste nivelul studiilor şi ale altor acte care atestă efectuarea specializărilor, adeverinţă care să ateste vechimea în muncă, cazierul judiciar, adeverinţă medicală care să confirme starea de sănătate corespunzătoare, precum şi un CV. Copia actului de identitate, ale documentelor de studii sau adeverinţele care atestă vechimea vor fi prezentate şi în original pentru a fi verificată conformitatea copiilor. Alte relaţii suplimentare pot fi obţinute la numărul de telefon 0232 264 066, interior 137, sau direct la sediul unităţii medicale. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum să transformi o instituţie esenţială pentru piaţa asigurărilor într-o vacă bună de muls?

Dan CONSTANTIN

Cum să transformi o instituţie esenţială pentru piaţa asigurărilor într-o vacă bună de muls?

Cert este că piaţa asigurărilor nu este supravegheată în nici un fel, iar salariile lor babane sunt plătite din poliţele noastre, ale tuturor.

Filmuletul zilei

opinii

Irimia. Florin Irimia

Codrin Liviu CUȚITARU

Irimia. Florin Irimia

„Cazul” prezenţei prozatorului Florin Irimia pe lista de „activitate ştiinţifică zero” a Universităţii din Iaşi îmi demonstrează clar nebunia în care s-a ajuns cu „scientometria”. Acest monstru e pe cale să anuleze diversitatea şi bogăţia experienţei intelectuale, care ar trebui să stea la temelia vieţii universitare. Este noul „nazism” academic şi nu greşesc deloc emiţând o asemenea comparaţie.

Câteva date statistice recente (I)

George ŢURCĂNAŞU

Câteva date statistice recente (I)

În plan regional, cele opt judeţe ale Moldovei au coborât sub 4 milioane de locuitori, involuţia demografică având valori peste media naţională (-9 la mie). Alături de judeţul Iaşi, doar Suceava are un declin inferior mediei naţionale (-6,4 la mie). Toate celelalte judeţe au pierdut între 11,2 şi 13,8 la mie din populaţie.

Minciuna de aur

Bogdan ILIESCU

Minciuna de aur

„A lie told often enough becomes the truth.” (O minciună spusă suficient de des devine adevărul.) Vladimir Lenin

pulspulspuls

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

Nu ştim dacă ştiţi, dar, pe lângă un fin analist cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, amicul nostru Archibald Tănase este şi un vechi şi încercat şofer în traficul infernal din Iaşi. 

Caricatura zilei

Toc

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.