Cinci proiecte cu finanțare europeană la Casa Corpului Didactic Iași. „O instituție cu cinci angajați, eficiență 100%”
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 16.04.2021

Comunicat de presa

Cinci proiecte cu finanțare europeană la Casa Corpului Didactic Iași. „O instituție cu cinci angajați, eficiență 100%”

GALERIE
CCD burse-elevi
  • CCD burse-elevi
- +

Casa Corpului Didactic ,,Spiru Haret,, Iași a mai adăugat în palmares încă  un proiect, în calitate de partener, de data aceasta din cadrul Programului ERASMUS + Parteneriate Strategice, 2020-1-TR0 1-KA2 226-SCH-098336, cu titlul ,,Specially Digitalised (Special Learning Disability),,.

Proiectul își propune să reducă reducă la minimum dezavantajele create de pandemia COVID -19. În zilele noastre, datorită situației create de Covid-19, procesele de educație și formare se desfășoară de la distanță, ceea ce aduce noi nevoi de învățare. Dezavantajele învățării la distanță au crescut nevoia de învățare suplimentară, de crearea de module de instruire pentru elevii cu dificultăți speciale în învățare,  iar efectele acestor dezavantaje au fost observate mai mult la persoanele cu nevoi speciale de educație. Proiectul este coordonat de Turcia- Istanbul Provincial Directorate of National Education cu parteneri din Bulgaria - SDRUZHENIE YUNI PARTNERS, Spania - MEDIA CREATIVA 2020, S.L. , Portugalia - Agrupamento de Escolas António Correia Oliveira și din Turcia - Anadolu University, Yeditepe University. Responsabilul proiectului este profesor metodist, Lidia Andronache.

Instituția are în derulare în acest moment 5 proiecte, după cum urmează:

- Proiectul Proiect POCU ”Profesionalizarea carierei didactice – PROF”, cod MySmis 146587, cod apel POCU/904/6/25, al cărui responsabil este Directorul Casei Corpului Didactic ,, Spiru Haret,, Iași, profesor Silviu Iordache. Casa Corpului Didactic ,, Spiru Haret ,, Iași este Partener Regional în cadrul acestui proiect coordonat de Ministerul Educației și Cercetării. Obiectivul general al proiectului este asigurarea mentoratului profesional pe durata întregii cariere didactice, în sistemul de învățământ preuniversitar, prin crearea unui sistem național coerent și fiabil de formare profesională și de dezvoltare a competenței didactice, de formare psihopedagogică, necesare ocupării și exercitării unei funcții didactice precum și obținerii performanței pedagogice în învățământul preuniversitar din România, în activitatea de predare /formare și în activitatea de management educațional, în contextul procesului global de digitalizare a sistemelor de educație;

- Proiectul POCUCURRICULUM RELEVANT, EDUCAȚIE DESCHISĂ pentru toți”- CRED, Cod SMIS 2014+: 118327, al cărui coordonator este profesor metodist, Mariana Panaite;

- PROGRAMUL “EDUCAŢIE, BURSE, UCENICIE ŞI ANTREPRENORIATUL TINERILOR” ÎN ROMÂNIA FINANŢAT PRIN GRANTURILE SEE MECANISMUL FINANCIAR 2014 – 2021 –    Casa Corpului Didactic,, Spiru Haret,, Iași a primit finanțare pentru proiectul „Democrația începe cu tine!, care se va derula în perioada 01.12.2020 – 31.05.2022, proiect al cărui responsabil este profesor metodist, Liliana Rujanu;

- PROGRAMUL “EDUCAŢIE, BURSE, UCENICIE ŞI ANTREPRENORIATUL TINERILOR” ÎN ROMÂNIA FINANŢAT PRIN GRANTURILE SEE MECANISMUL FINANCIAR 2014 – 2021 ,,SOCIAL INCLUSION THROUGH INCLUSIVE EDUCATION "  finantat prin mecanismul financiar al SEE ( 2014-2021),  care este în prezent în curs de derulare, proiect coordonat de profesor metodist Constantin Hriscu.

Informatiile ne-au fost furnizate de directorul CCD ,,Spiru Haret,, Iași, prof. Silviu IORDACHE (foto sus).

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Semnele alegerilor anticipate, în Republica Moldova

Radu POPESCU

Semnele alegerilor anticipate, în Republica Moldova

Dacă trăieşti în Republica Moldova şi afli că brusc se înfiinţează noi partide politice, atunci aceasta înseamnă - cu siguranţă - că ţara se pregăteşte de alegeri anticipate, chiar dacă nu toţi jucătorii politici ai momentului şi-o asumă. 

Filmuletul zilei

opinii

Un cuplu problematic

Alexandru CĂLINESCU

Un cuplu problematic

Acest delir aminteşte de campaniile frecvente în regimurile totalitare, când indezirabilii erau striviţi sub avalanşa de acuzaţii extrem de grave, ce puteau atrage condamnarea la moarte. Acum avem de-a face cu un exemplu de terorism intelectual, a cărui malignitate nu trebuie însă subestimată.

Goana după imagine şi relaţia cu spaţiul public

George PLEȘU

Goana după imagine şi relaţia cu spaţiul public

Acoperită de tăcerea asurzitoare a celei mai mari părţi din mediul universitar şi academic ieşean, agenda personală a managerului Ateneului a ajuns să ţină loc de politici culturale la Iaşi. Cu un primar aflat - la propriu - într-o permanentă goană după imagine, oportunitatea de a mai poza în faţa unui bust s-a dovedit o tentaţie irezistibilă. 

Cui prodest?

Nicolae CREŢU

Cui prodest?

Deşi eram hotărât să nu mai scriu decât poate cândva fi să se termine odată cu ea, pe o temă atât de bătătorită şi deprimantă, gândul iniţial fusese (dar nu neapărat ca titlu): cui prodest… pandemia? 

pulspulspuls

Informaţii bombă din negocierile secrete şi dure Cozet-Chirică!

Informaţii bombă din negocierile secrete şi dure Cozet-Chirică!

Să rezolvăm mai întâi, vineri fiind şi aşteptând cu toţii uichendul, o chestiune administrativă peste care s-a trecut fără nicio observaţie săptămâna asta, fie ea laudativă sau critică. 

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.