Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Cinci zodii care au mai multe șanse să se îmbogățească

GALERIE
bani
  • bani
- +

Toti ne-am gandit intr-un moment al vietii cum ar fi sa ajungem bogati. Desigur, aceasta bogatie poate fi privita din mai multe puncte de vedere si poate insemna lucruri diferite in functie de fiecare persoana. 

Cu toate acestea, statutul financiar poate fi influentat chiar si de catre zodiac, asa ca descopera daca semnul tau astral se numara printre cele 5 zodii care au mai multe sanse sa se imbogateasca:

Taur

Taurii sunt in general persoane mature, care nu actioneaza dupa instinct. Acestia apreciaza stabilitatea si munca, insa cateodata pot fi foarte incapatanati. Desi acest lucru poate fi enervant, mai ales pentru cei din jur, pentru nativul Taur poate fi de fapt, o calitate. El nu renunta la ceea ce isi propune, ceea ce inseamna ca inainteaza mai usor in cariera. Totodata, se pare ca acesta este un bun manager din punct de vedere financiar, deoarece stie cum sa gestioneze bugetul.
 
Rac
 
Racul este in general o persoana grijulie, iar daca ai unul in jurul tau esti de acord cu asta. Intotdeauna incearca sa ii faca pe cei din jur sa se simta bine, ceea ce il transforma intr-un bun manager. Nativii Rac stiu sa jongleze cu orele de la birou si orele petrecute cu familia, astfel incat nu dezamagesc niciodata. Incearca sa fie mereu sociabili si pastreaza o relatie prietenoasa cu angajatii, iar acest lucru ii aduce succesul.
 
Leu
 
Leul, la fel ca Taurul, este o persoana ambitioasa, iar acest lucru ii va aduce multe beneficii. O alta calitate care il va ajuta sa avanseze in cariera este carisma. Nativii Leu isi urmeaza instinctul si de cele mai multe ori reusesc sa ii faca pe ceilalti sa ii considere lideri datorita determinarii si optimismului lor. Acestia nu se indoiesc de succesul lor, dar, totodata, nu uita sa munceasca cu adevarat pentru ceea ce isi doresc. Leii sunt punctuali si rezolva fiecare situatie la timp, fiind cei mai potriviti pentru o pozitie de conducere.
 
Fecioara
 
Fecioara, fire analitica, poate anticipa perfectiunea, chiar si in afaceri. Nativii Fecioara sunt calculati, au grija la detalii si pot ramane calmi in orice situatie, oricat de complicata ar parea. In plus, se asigura intotdeauna ca munca este facuta perfect si, totodata, lucreaza cu un scop in minte. Pentru acestia atingerea fiecarui obiectiv ii duce mai aproape de statutul financiar dorit.

Scorpion
 
Nativul Scorpion este foarte curios, iar asta ii poate aduce atat reusite, cat si dezamagiri. Datorita firii sale, Scorpionul stie cum sa analizeze si cum sa rezolve majoritatea problemelor. Acesta analizeaza, orice situatie devine pentru ei o investigatie, reusind sa afle intotdeauna ceea ce isi doresc. Totodata, el face totul cu pasiune si tocmai din aceasta cauza nu ii este teama sa isi urmeze propria cale, un exemplu fiind chiar Bill Gates, care a reusit sa devina cel mai bogat om din lume.
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri