Cine este bărbatul lovit mortal de două maşini în timp ce traversa şoseaua Bucium. Dinamica accidentului: care şofer l-a ucis

sâmbătă, 09 martie 2024, 02:50
2 MIN
 Cine este bărbatul lovit mortal de două maşini în timp ce traversa şoseaua Bucium. Dinamica accidentului: care şofer l-a ucis

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa joi dimineaţă, în jurul orei 8, în timp ce încerca să traverseze şoseaua Bucium era pensionar şi locuia în comuna Schitu Duca. Acesta se numea Petrică Sârbu şi avea 67 de ani. Au apărut şi alte amănunte privind dinamica accidentului.

Pensionarul încercase să traverseze şoseaua dinspre trotuarul din faţa restaurantului La Palia spre partea opusă, înspre Blocuri ANL Socola, prin loc nepermis, şi a fost lovit iniţial de un Logan cu numere de Vaslui condus de o tânără, care potrivit martorilor conducea cu viteză, în timp ce se îndrepta dinspre oraş către Bucium. Şoferiţa l-a surprins pe bărbat în timp ce acesta traversa de la stânga la dreapta ei, acesta ieşindu-i se pare în faţă prin surprindere, printre maşinile numeroase care circulau din sens opus, şi a fost cât pe ce ca trupul bărbatului să îi intre în autoturism prin parbriz, aşa de puternic a fost impactul.

După ce Loganul a izbit pietonul, corpul acestuia a fost proiectat pe sensul opus de mers, unde, deşi pe acel sens nu se poate circula cu viteză la acea oră din cauza aglomeraţiei, a fost călcat scurt, chiar pe cap, de un Audi cu numere de Constanţa. Urmează ca expertiza accidentului să stabilească dacă vinovăţia este împărţită în acest caz soldat cu decesul victimei, şi, dacă da, în ce măsură este vinovat fiecare şofer.

“La data de 7 martie 2024, în jurul orei 08:15, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier ce a avut loc pe şoseaua Bucium, din municipiul Iaşi. Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a rezultat faptul că o tânără de 24 de ani, în timp ce conducea autoturismul pe şoseaua Bucium, a acroşat un bărbat de 67 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii printr-un loc nepermis pietonilor. În urma impactului, bărbatul a fost proiectat în alt autoturism, ulterior fiind constatat decesul de către echipajul medical sosit la faţa locului. Conducătorii auto au fost testaţi alcoolscopic, rezultatele fiind negative. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii