Cine este concubinul care a dat foc uşii fostei sale iubite din Dacia (FOTO-VIDEO)

marți, 26 octombrie 2021, 01:50
2 MIN
 Cine este concubinul care a dat foc uşii fostei sale iubite din Dacia (FOTO-VIDEO)

Doi indivizi din Paşcani au fost arestaţi ieri după ce au incendiat uşa apartamentului unei femei din Iaşi, din cartierul Dacia. Actul de răzbunare a avut loc sâmbătă la miezul nopţii, când cei doi indivizi au stropit uşa cu benzină, apoi i-au dat foc. Fumul a fost simţit de către femeie care a ieşit afară şi a alertat pompierii. 

Unul dintre cei doi bărbaţi, Georgel Groza, locuise cu femeia într-o relaţie de concubinaj de aproximativ trei luni de zile, însă, în urmă cu jumătate de an, ei s-au certat. De atunci, femeia a primit numeroase ameninţări de la fostul iubit. Poliţiştii au căutat o cameră video în zona atacului şi i-au descoperit pe cei doi, ba chiar şi de unde au achiziţionat benzina.

“O echipă formată din poliţişti ai Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, Poliţiei Municipiului Iaşi şi Paşcani efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi ameninţare.

Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în seara zilei de 23 octombrie, în jurul orei 23.30, doi bărbaţi de 39 de ani, respectiv 28 de ani ar fi achiziţionat o substanţă inflamabilă de la o staţie peco din municipiul Paşcani şi s-ar fi deplasat pe raza municipiului Iaşi, unde ar fi incendiat uşa unui apartament, după care ar fi fugit.

Urmare a incendierii, o persoană s-a intoxicat cu fum, fiind transportată la spital pentru îngrijiri medicale, de unde, ulterior a fost externată. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 24 octombrie, cei doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi”, au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. Ieri, judecătorii au decis ieri ca bărbaţii să fie arestaţi pentru 30 de zile, timp în care vor fi cercetaţi. Groza a mai avut probleme cu legea, el fiind cercetat pentru furturi, iar femeia, pentru trafic de persoane. 

Comentarii