Cine este tânărul de 22 de ani care a murit după ce a intrat într-un autocar plin de copii. Venise din Anglia, mai avea 7 km până acasă și a adormit la volan

sâmbătă, 15 iunie 2024, 12:58
1 MIN
 Cine este tânărul de 22 de ani care a murit după ce a intrat într-un autocar plin de copii. Venise din Anglia, mai avea 7 km până acasă și a adormit la volan

Un autocar cu 51 de copii a fost lovit în plin, sâmbătă dimineața, în județul Vâlcea, de o mașină care venea pe contrasens. Șoferul autoturismului, un tânăr de 22 de ani, a murit pe loc. Venea din Anglia și mai avea doar 7 kilometri până acasă. Martorii spun că băiatul adormise la volan. 

Autocarul se îndrepta către Valea Prahovei, acolo unde cei mici urmau să meargă în excursie. După doar 5 kilometri, drumul lor s-a oprit brusc, când autocarul a fost lovit din plin de mașina tânărului de 22 de ani, care a intrat pe contrasens. Acesta ar mai fi avut de mers doar 7 kilometri până acasă. Se întorcea din Anglia și urma să stea câteva zile în țară, alături de prieteni și familie. Tânărul a aterizat pe aeroportul din Cluj, de unde a mers apoi către Sibiu.

La Sibiu s-a urcat în mașina personală și a pornit spre casă. Mai avea doar 7 kilometri până la destinație când a pierdut controlul volanului și s-a izbit de autocarul cu copii, în localitatea Tomșani. Martorii spun că băiatul ar fi adormit la volan. Autoritățile fac acum cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele acestei tragedii. În ceea ce privește copiii din autocar, patru dintre aceștia au avut nevoie de îngrijiri medicale. Trei au fost transportați la spital, iar al patrulea a fost tratat de medici la locul accidentului. Restul copiilor au fost preluați de părinți și duși în siguranță acasă. La spital a ajuns și șoferul autocarului, care a suferit răni ușoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii