Cine va face proiectul extinderii Casei de Cultură din Copou? Șantier în Copou
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 15.01.2021

Cine va face proiectul extinderii Casei de Cultură din Copou? Șantier în Copou

GALERIE
Casa de Cultură Mihail Ursachi din parcul Copou.
  • Casa de Cultură Mihail Ursachi din parcul Copou.
- +

O companie suceveană va proiecta lucrările de extindere a Casei de Cultură „Mihail Ursachi” din parcul Copou. 

În urma unei licitaţii organizate în acest sens, Primăria a semnat contractul de proiectare cu firma Etalon Pol Constult SRL pentru o valoare de 74.000 lei, fără TVA, un cost la aproape jumătate din suma estimată iniţial de către municipalitate (135.000 lei). La procedură au participat nu mai puţin de opt ofertanţi din diverse judeţe ale ţării.

Potrivit documentaţiei de atribuire, proiectul trebuie livrat de către firma suceveană cel târziu la sfârşitul lunii ianuarie 2020. La începutul acestui an, Consiliul Local (CL) a aprobat studiul de fezabilitate aferent modernizării Casei de Cultură din Parcul Copou, documentaţie care a evaluat investiţia la 11,7 milioane lei. După finalizarea proiectării,

Primăria va lansa licitaţia aferentă licitaţiei de lucrări. Printre lucrările care urmează să fie efectuate se numără: extinderea spaţiilor de expunere până la circa 350 mp, refuncţionalizarea sălii de spectacole cu 120 de locuri în sensul transformării ei într-o sală multifuncţională capabilă să găzduiască în condiţii optime spectacole de teatru, realizarea unui amfiteatru al artelor într-un spaţiu reprezentativ, birouri, o sală de consiliu multifuncţională şi reamenajarea terasei de la ultimul nivel pentru evenimente culturale cu acces din interior.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

UDMR, Trump, Şoşoacă

Claudiu RAUS

UDMR, Trump, Şoşoacă

Da, nu e la modă, dar haideţi să vedem şi partea bună a ceea ce considerăm îndeobşte că este mai rău în politica românească!

Filmuletul zilei

opinii

Veşti din Lumea Nouă

Alexandru CĂLINESCU

Veşti din Lumea Nouă

Revista Le Point consacră săptămâna aceasta un excelent dosar „noilor fanatici”. E vorba de ravagiile pe care le fac ideologia decolonială, delirul identitar, discursurile dogmatice, cenzura, intimidarea, confuzia întreţinută în mediile universitare etc. E aiuritor ce teze de doctorat se pot susţine acum. Două exemple, printre multe altele: „Decolonizarea lui Venus: mitul naşterii Afroditei, receptarea clasică în Renaştere şi constituirea unui corpus teoretic estetico-decolonial” sau „Studiu queer şi decolonial al literaturii irlandeze”.

Brian May

Neculai SEGHEDIN

Brian May

Da, este vorba de acel Brian May, de la formaţia Queen, cel care a compus „We Will Rock You”, „Save Me”, „Who Wants to Live Forever”, „Too Much Love Will Kill You”, „The Show Must Go On” ş.a. May este, poate, dintre artiştii celebri ai lumii, cel care are şi o briliantă carieră ştiinţifică. 

Aritmetica lui Chirieac

Nicolae CREŢU

Aritmetica lui Chirieac

Pentru cine urmăreşte, măcar din când în când, „ecourile” în media ale actualităţii politice postelectorale, ca aceea de acum, ar fi un joc ademenitor să anticipezi, încă de la anunţarea rezultatelor votului, „ariile” preferate ale „tenorilor”/hosts, sau „abonaţi” ca invitaţi-analişti, în funcţie de atâtea semne mai vechi, acumulate, de înregimentare. 

pulspulspuls

Vorba e de arginţi, tăcerea e de aur lingou, dar tot tabla cutată vedem că are valoare la Iaşi

Vorba e de arginţi, tăcerea e de aur lingou, dar tot tabla cutată vedem că are valoare la Iaşi

Tensiune mare zilele acestea în Cejăul de la casa cu pătrate, stimaţi telespectatori, şi asta zice-se că mai ales după ce prezidentul Iohannis a avut o reacţie foarte dură la adresa şefului de acolo, dom’ Costel, aşa cum ştiţi. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.