Cine va mai fi consilier local PSD şi cine vrea să fie vice
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Cine va mai fi consilier local PSD şi cine vrea să fie vice

GALERIE
puls
  • puls
- +

A venit timpul să facem un inventar al consilierilor locali de la PSD care mai au şanse să prindă un loc în viitoarea legislatură, mai ales după tot scandalul de la sfârşitul wek-end-ului trecut, când turma acestora a votat in corpore cu primarul Chirica. 

 Se spune că trădarea acestora s-a datorat tocmai faptului că nu mai erau siguri de un nou mandat şi atunci s-au dus spre primar, în speranţa că vor obţine de la el imunitate de turmă, sau de listă, pe viitorul aranjament politic. Cu toate acestea, se spune prin zonă, trei muşterii din actuala listă pesedistă ar avea şanse să fie din nou pe răbojul pesedist de la toamnă, graţie relaţiilor bune cu Măricel sau cu latura financiară a partidoiului. Aceştia ar fi, după cum spus sursele noastre, Marius Aur, Florin Boca şi Bogdan Cruceanu.

Marius Aur a stat în general în perimetrul roşu, după dezertarea primarului, Florin Boca învârte finanţe suficient de convingătoare, chiar dacă în ambele direcţii, iar Bogdan Cruceanu, în fine, are noroc sau altceva, dar aşa se spune în zonă, că ar avea şanse. La aceştia se adaugă, după cum se zvoneşte, musiu Bulgariu, şeful de la Aeroport, care tânjeşte de ani buni să fie viceprimar şi, se pare, crede că acum s-ar ivi o şansă.

Gurile rele din partidoi spun că asta demonstrează, încă o dată, că domnul cu pricina este un pic… aerian. Bun, asta-i la prima strigare. La a doua strigare se spune că doctorul Cihodaru ar fi spus că are pretenţii, că, dacă va candida, vrea câţiva oameni de-ai săi din domeniu. Mai puţin se ştie la ce domeniu se referă, dat fiind că doctorul Cihodaru este mai priceput la şmecherii televizate şi popârdăială decât la cele medicale. Aşa stau lucrile acum, când scriem, adică orele 18,00, în data de 14 mai (corectura - 4 mai). Staţi pe fază, ş-om vedea ce rămâne pentru la toamnă.

Ce i-a şuierat pe la ureche lui musiu Dâncă

Cum a venit ministrul Sănătăţii la Iaşi, cum a trecut glonţul pe la ureche domnului Robert Dâncă, şeful maternităţii Cuza-Vodă, artizanul acelei scamatorii cu testul COVID pentru gravide mai complicat şi mai de neînţeles decât virusul în sine. Ministrul a spus că va face o anchetă, Dâncă a spus că nu şi nu, dar când, dacă şi cum, abia urmează. Noi vom anunţa primii!

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Joe Biden întâlneşte lumea

Lucian DÎRDALA

Joe Biden întâlneşte lumea

Lipseşte, deocamdată, o întâlnire la vârf cu liderul chinez, dar probabil că în viitor se va discuta despre un moment şi un cadru adecvat de desfăşurare. În orice caz, patru din cinci înseamnă destul de mult.

Filmuletul zilei

opinii

Metastazele democraţiei

Florin CÎNTIC

Metastazele democraţiei

Una dintre marile enigme ale corpului uman e mecanismul prin care celulele vii se dau peste cap şi în loc să genereze în continuare viaţă încep să se adune în tumori maligne care duc la distrugerea completă a organismului. Acest proces ciudat poartă numele de cancer.

Generaţii... generaţii...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Generaţii... generaţii...

Fac parte din generaţia care simţea fiori când în liceu, din întâmplare, puneam mâna pe clanţă odată cu o colegă de clasă; o generaţie care era scoasă la tablă şi nu se simţea umilită - dimpotrivă, scria cu mândrie în faţa clasei; generaţia care nu mergea cu maşina la şcoală (nu că ar fi un defect mersul cu maşina la şcoală), ci îngrămădit în autobuzul de navetişti; o generaţie care scria jurnale în secret pe care le împărtăşea numai celor mai buni prieteni şi prietene, căci se cultivau prieteniile pe atunci, prietenii care aveau să ţină o viaţă, transformate în ceva aşa frumos şi greu de descris; o generaţie care se ruşina să stea pe scaun în autobuz când un adult era în picioare; o generaţie care învăţa singură, părinţii nu se pricepeau la chimie şi fizică, iar bani pentru meditaţii nu prea erau; o generaţie crescută cu frica de părinţi, care frică cu anii s-a transformat în respect şi iubire - la fel şi cu profesorii (nu că acum tinerii nu şi-ar iubi părinţii, poate şi profesorii).

Orchestratorul

Alex VASILIU

Orchestratorul

Astăzi mă voi referi doar la orchestrator pentru că el a fost, a rămas, în multe cazuri, al doilea autor al unei piese, ori lucrări muzicale mai ample. Uneori, chiar cel mai important. Dacă este să ne gândim mai întâi la genul muzicii aşa-zis uşoare, orchestratorul a făcut minuni. Sigur, depinde şi de cine ascultă. Dacă melodia solistului vocal este frumoasă, uşor de reţinut, lirică sau în tempo (ritm) mişcat, unii dau puţină atenţie comentariului orchestral, aproape că nici nu-l observă.

pulspulspuls

Iaca de ce a intrat dihonia între Mihăiţă şi cel mai bun amic de şpriţuri al acestuia!

Iaca de ce a intrat dihonia între Mihăiţă şi cel mai bun amic de şpriţuri al acestuia!

Iote că vrem să fugim unde om vedea cu ochii după alt subiecţel în afară de ăsta cu dosare penale pentru aleşii locali, dar numai nu reuşim, of, of, căci iar apare ceva nou, neştiut până acuma. 

Caricatura zilei

Bloc la cimitir

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.