anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Cinema “Victoria”, în reparaţii capitale: o primă licitaţie, de 1,5 milioane

GALERIE
reparatii, cinema victoria
 • reparatii, cinema victoria
- +

Cinematograful „Victoria” va intra în reparaţii capitale. În acest sens, Ateneul a lansat o licitaţie pentru diverse lucrări, în cadrul unui contract cu o valoare estimată de peste 1,5 milioane lei.

 „Reabilitarea şi refuncţionalizarea clădirii cinematografului astfel încât să poată deservi o paletă polivalentă de activităţi culturale şi performative”, este unul dintre obiectivele proiectului. În caietul de sarcini se precizează că nu sunt necesare lucrări de consolidare a imobilului, fiind invocată în acest sens o expertiză tehnică. Clădirea cinematografului a fost construită în anul 1963. „Starea actuală este relativ bună. Construcţia nu necesită consolidarea structurii principale, ci doar lucrări nestructurale de reparaţii (în special la faţade)”, se precizează în documentaţia de atribuire a contractului.

Printre lucrările propuse se numără refacerea faţadelor, o recompartimentare interioară, echiparea scenei cu corina de protecţia la foc, realizarea unei rezerve de apă, refacerea integrală a instalaţiilor (electrice, termice şi sanitare), înlocuirea tâmplăriei şi realizarea unui sistem de iluminat arhitectural. Companiile interesate să participe la licitaţie trebuie să depună oferte cel târziu pe 23 august.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

O reformă care nu se va face (I)

Cătălin ONOFREI

O reformă care nu se va face (I)

Ţărăniştii au vrut, dar n-au putut şi nici n-au ştiut.

opinii

Armată cu cai de lemn...

Florin CÎNTIC

Armată cu cai de lemn...

„Când am veni...iit în armată/ La costum şi la cravată/ Am urcat dealu alene/ -nregiment la Tata Ene!/ Ai, ai, auăleu... etc.!”

Parţialnaia imperialnaia moghilizaţia

Radu PĂRPĂUȚĂ

Parţialnaia imperialnaia moghilizaţia

„Mobilizaţia” rusă putiniană este, de fapt, o „moghilizaţia”, ironizează unii publicişti ruşi - „moghilizaţia” de la „moghila”, adică „mormânt”. Rusia lui Putin şi-a format o nouă ideologie, şi totuşi veche, de pe când bolşevismul, ba încă de pe vremea ţarismului, pe care o foloseşte ca temei pentru acţiuni militare neoimperiale: anexarea Crimeei în 2014, campania din Georgia în 2008, intervenţia în Siria în 2015, precum şi intervenţii mai mult sau mai puţin recunoscute în mai multe state africane. 

A fost odată și ar mai putea fi…

Alex VASILIU

A fost odată și ar mai putea fi…

Există personalități al căror nume a intrat în conștiința publică legat de domenii variate ale artei sunetelor. 

pulspulspuls

Despre un mare patron pe spinarea ieşenilor şi despre un parteneriat de pomină la Consiliul Judeţean

Despre un mare patron pe spinarea ieşenilor şi despre un parteneriat de pomină la Consiliul Judeţean

Iată în poza de mai jos figura unui individ pe care istoria locală îl va reţine în postura de mare strateg şi patron de echipă de handbal feminin, stimaţi telespecatori. 

Caricatura zilei

Monstrii...

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.