Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 22.01.2021

Comunicat de Presă

Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

GALERIE
Ordine-de-zi-sedinta-Consiliu-Local-Harmanestipropunere-taxe-si-impozite-locale-noi-1propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-2propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-3propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-4propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-5propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-6propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-7propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-8propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-9propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-10
 • Ordine-de-zi-sedinta-Consiliu-Local-Harmanesti
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-1
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-2
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-3
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-4
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-5
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-6
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-7
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-8
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-9
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-10
- +

Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții sau pentru autoritățile locale greu încercate de pandemie, administrațiile PNL din județ au pus ochii pe banii familiilor noastre. Neputința liderilor PNL va fi plătită de ieșeni prin taxe locale. Deja, în comuna Hărmănești, primarul liberal pregătește majorări de taxe și impozite locale și sunt semnale că exemplu său va fi urmat la scară largă de administrațiile liberale.

Înainte de alegerile locale, liberalii au promis lapte și miere, dar nici nu s-a uscat cerneala de pe certificatele noilor primari că discursul s-a schimbat radical. Peneliștii ieșeni nu au fost în stare să convingă propriul Guvern să aloce fonduri europene către Iași. Din cele 30 de miliarde de euro, fonduri nerambursabile puse la dispoziția României de Uniunea Europeană, județului Iași i-a fost alocată o sumă de doar 88 milioane euro, adică nici 0,3% din total. Liberalii au uitat deja că sunt la conducerea celui mai mare județ al țării, au uitat că ieșenii au nevoie de autostradă, de investiții majore, au uitat tot ce au promis în campania electorală și au întors spatele unui milion de ieșeni. Se gândesc însă că fac rost de bani exact de la cei un milion de ieșeni greu încercați de criza de sănătate și de cea economică provocate de proasta guvernare a PNL. 

Îi somăm să lase în pace economiile și așa distruse de Guvernul PNL. Nu așa faci rost de bani în plină pandemie, asemenea ciocoilor din Evul Mediu. Ieșenii au nevoie de fiecare leu pentru a trece iarna, pentru a putea gestiona pierderea locurilor de muncă, pentru a avea grijă de bunicii care nu mai au loc în spitalele închise de guvern. În această perioadă extrem de încercată este nevoie de solidaritate, este nevoie ca statul să se implice activ în protejarea cetățenilor, nu în diminuarea veniturilor lor.

Să crești taxe și impozite în perioadă de criză este un atentat la siguranța tuturor ieșenilor! Consilierii locali social-democrați se vor împotrivi acestor încercări de impunere de noi biruri ieșenilor și facem un apel către toți aleșii locali: nu vă atingeți de veniturile oamenilor!

Pe 6 decembrie facem dreptate la vot. Pe 6 decembrie votăm pentru siguranța unui trai mai bun! Pe 6 decembrie votăm echipa PSD Iași în Parlamentul României!

Departamentul de comunicare al PSD Iași

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Iași, executat de SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro, cod mandatar financiar 11200020

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Maia Sandu la Bruxelles, Igor Dodon - la copcă

Radu POPESCU

Maia Sandu la Bruxelles, Igor Dodon - la copcă

Preşedintele Maia Sandu şi-a început mandatul fără un guvern funcţional, cu un parlament majoritar ostil şi cu hoarde de hoarde de tonomate de presă asmuţite asupra sa. Însă Maia Sandu şi Republica Moldova au în acest moment cel mai puternic aliat, sprijinul extern al partenerilor de dezvoltare, iar acest lucru dă speranţa că toate lucrurile se pot rezolva, pas cu pas.

Filmuletul zilei

opinii

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

Caruselul filmelor „de Crăciun”

Nicolae CREŢU

Caruselul filmelor „de Crăciun”

Îmi dau seama că „de Crăciun”, volens-nolens, sună comercial Şi de-ar fi numai gândul că, an după an, vine o perioadă dominată de febra pregătirilor pentru Sărbătorile de iarnă şi că, în acel climat, le vine rândul să placă şi „poveştilor” de Crăciun de pe ecranul mare sau mic, şi tot ar conta, nu? 

Tutoriat

Codrin Liviu CUȚITARU

Tutoriat

Drăguşilă a fost întrerupt de un tinerel apărut subit lângă noi: „Nenea îndrumătoru’, nenea îndrumătoru’, ce bine că te întâlnesc! Plănuiam să te textuiesc, dar mai bine-i face-to-face. Sunt Ţiţi Bâtă de la anul I. Nu vrei să mergi matale la Becanat să-mi iei adeverinţă de student? Îmi trebuie iute pentru abonamentul la transporturi.”

pulspulspuls

Probleme mari în micul paradis liberal ieşean

Probleme mari în micul paradis liberal ieşean

Dacă despre Peni Hill se ştie de mult prin târg că e un veritabil tiriplici politic, care nu se pricepe decât la comisionat şmenuri, pe care oricum nu le aranjează el de frică, ci i le antama şi apoi i le servea servantul amic de şpriţuri Habarnagiu, şi că la combinaţii politice pică mereu de papă-lapte, iote-te, stimabililor, auzim că prin zona liberalilor ieşeni mai hârşâiţi începe zice-se că uşor-uşor să se instaleze cam acelaşi sentiment, că dom’ Costel al lor ar fi din acelaşi aluat de pizza ca şi Peni: moale, prea gros, cu goluri, başca nesărat. 

Caricatura zilei

8x8

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.