Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 23.04.2021

Comunicat de Presă

Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

GALERIE
Ordine-de-zi-sedinta-Consiliu-Local-Harmanestipropunere-taxe-si-impozite-locale-noi-1propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-2propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-3propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-4propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-5propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-6propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-7propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-8propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-9propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-10
 • Ordine-de-zi-sedinta-Consiliu-Local-Harmanesti
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-1
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-2
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-3
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-4
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-5
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-6
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-7
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-8
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-9
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-10
- +

Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții sau pentru autoritățile locale greu încercate de pandemie, administrațiile PNL din județ au pus ochii pe banii familiilor noastre. Neputința liderilor PNL va fi plătită de ieșeni prin taxe locale. Deja, în comuna Hărmănești, primarul liberal pregătește majorări de taxe și impozite locale și sunt semnale că exemplu său va fi urmat la scară largă de administrațiile liberale.

Înainte de alegerile locale, liberalii au promis lapte și miere, dar nici nu s-a uscat cerneala de pe certificatele noilor primari că discursul s-a schimbat radical. Peneliștii ieșeni nu au fost în stare să convingă propriul Guvern să aloce fonduri europene către Iași. Din cele 30 de miliarde de euro, fonduri nerambursabile puse la dispoziția României de Uniunea Europeană, județului Iași i-a fost alocată o sumă de doar 88 milioane euro, adică nici 0,3% din total. Liberalii au uitat deja că sunt la conducerea celui mai mare județ al țării, au uitat că ieșenii au nevoie de autostradă, de investiții majore, au uitat tot ce au promis în campania electorală și au întors spatele unui milion de ieșeni. Se gândesc însă că fac rost de bani exact de la cei un milion de ieșeni greu încercați de criza de sănătate și de cea economică provocate de proasta guvernare a PNL. 

Îi somăm să lase în pace economiile și așa distruse de Guvernul PNL. Nu așa faci rost de bani în plină pandemie, asemenea ciocoilor din Evul Mediu. Ieșenii au nevoie de fiecare leu pentru a trece iarna, pentru a putea gestiona pierderea locurilor de muncă, pentru a avea grijă de bunicii care nu mai au loc în spitalele închise de guvern. În această perioadă extrem de încercată este nevoie de solidaritate, este nevoie ca statul să se implice activ în protejarea cetățenilor, nu în diminuarea veniturilor lor.

Să crești taxe și impozite în perioadă de criză este un atentat la siguranța tuturor ieșenilor! Consilierii locali social-democrați se vor împotrivi acestor încercări de impunere de noi biruri ieșenilor și facem un apel către toți aleșii locali: nu vă atingeți de veniturile oamenilor!

Pe 6 decembrie facem dreptate la vot. Pe 6 decembrie votăm pentru siguranța unui trai mai bun! Pe 6 decembrie votăm echipa PSD Iași în Parlamentul României!

Departamentul de comunicare al PSD Iași

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Iași, executat de SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro, cod mandatar financiar 11200020

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Florin NICULA

Primăria nu are proiecte de anvergură, consilierii se încaieră pe margine

Aceleaşi idei au fost rostogolite de la un buget la altul de Mihai Chirica, doar că acum nu a mai fost consensul de altădată.

Filmuletul zilei

opinii

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Alexandru CĂLINESCU

New York şi Bucureşti în oglinzi paralele

Scrisă alert, fructificând o documentaţie impresionantă (studiul a avut o primă ediţie apărută în 2016 la editura americană Common Ground), exploatând inteligent o ipoteză de lucru ce se dovedeşte fertilă, cartea Marianei Neţ ne oferă o lectură pasionantă. Este, fără dublii, unul dintre evenimentele editoriale ale acestui an.

Vuia (III)

Neculai SEGHEDIN

Vuia (III)

Biograful oficial al lui Traian Vuia a fost inginerul George Lipovan (1905-1972). Acesta a studiat la Şcoala Politehnică din Timişoara, Universitatea din Paris, şcoala de jurnalişti din Paris şi la şcoala militară aeronautică din Bucureşti. În 1925, Lipovan pleacă la Paris, unde îl întâlneşte pe Vuia, de care îl va lega o puternică relaţie de prietenie, dovadă fiind îndelungata corespondenţă dintre cei doi. Lui Lipovan îi datorăm seria de cărţi dedicate lui Vuia, bazate pe mărturiile inventatorului şi pe propriile sale cercetări documentare.

Competiţia mare

Nicolae CREŢU

Competiţia mare

Viaţa însăşi este, desigur, şi competiţie: dar înţelegând prin asta, din perspectiva valorilor omului (care îl disting de animalitate), nu malthusiana sfâşiere de homo hominilupus, ci un spirit al emulaţiei meritocrate definit prin fair play. Metaforism sportiv, da: fără „dopaj”, nici blaturi sau „arbitri” părtinitori, corupţi, fără trucaje şi măsluiri. 

pulspulspuls

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

Oare va ajunge scaunul de la ales la 100 de mii de coco au ba?

O boare de semne de îngrijorare cică ar fi trecut zilele asteape deasupra viilor politice româneşti şi ieşene, stimaţi telespectatori, după ce pe piaţă ar fi apărut datele singurului sondaj politic credibil de la alegeri încoace. Iar acolo curioşii au putut vedea, cu oarecare surprindere, evident, că AUR a trecut sesizabil peste USR. 

Caricatura zilei

A avea sau a nu avea amendamente

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.