anunturi
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 18.05.2022

Comunicat de Presă

Ciocoii de ieri, liberalii de azi! Cresc taxele și impozitele locale în primăriile controlate de PNL-iști (P)

GALERIE
Ordine-de-zi-sedinta-Consiliu-Local-Harmanestipropunere-taxe-si-impozite-locale-noi-1propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-2propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-3propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-4propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-5propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-6propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-7propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-8propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-9propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-10
 • Ordine-de-zi-sedinta-Consiliu-Local-Harmanesti
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-1
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-2
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-3
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-4
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-5
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-6
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-7
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-8
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-9
 • propunere-taxe-si-impozite-locale-noi-10
- +

Liberalii s-au văzut cu puterea în mână și au început să atenteze la bunăstarea ieșenilor. În loc să aducă bani în județ pentru investiții sau pentru autoritățile locale greu încercate de pandemie, administrațiile PNL din județ au pus ochii pe banii familiilor noastre. Neputința liderilor PNL va fi plătită de ieșeni prin taxe locale. Deja, în comuna Hărmănești, primarul liberal pregătește majorări de taxe și impozite locale și sunt semnale că exemplu său va fi urmat la scară largă de administrațiile liberale.

Înainte de alegerile locale, liberalii au promis lapte și miere, dar nici nu s-a uscat cerneala de pe certificatele noilor primari că discursul s-a schimbat radical. Peneliștii ieșeni nu au fost în stare să convingă propriul Guvern să aloce fonduri europene către Iași. Din cele 30 de miliarde de euro, fonduri nerambursabile puse la dispoziția României de Uniunea Europeană, județului Iași i-a fost alocată o sumă de doar 88 milioane euro, adică nici 0,3% din total. Liberalii au uitat deja că sunt la conducerea celui mai mare județ al țării, au uitat că ieșenii au nevoie de autostradă, de investiții majore, au uitat tot ce au promis în campania electorală și au întors spatele unui milion de ieșeni. Se gândesc însă că fac rost de bani exact de la cei un milion de ieșeni greu încercați de criza de sănătate și de cea economică provocate de proasta guvernare a PNL. 

Îi somăm să lase în pace economiile și așa distruse de Guvernul PNL. Nu așa faci rost de bani în plină pandemie, asemenea ciocoilor din Evul Mediu. Ieșenii au nevoie de fiecare leu pentru a trece iarna, pentru a putea gestiona pierderea locurilor de muncă, pentru a avea grijă de bunicii care nu mai au loc în spitalele închise de guvern. În această perioadă extrem de încercată este nevoie de solidaritate, este nevoie ca statul să se implice activ în protejarea cetățenilor, nu în diminuarea veniturilor lor.

Să crești taxe și impozite în perioadă de criză este un atentat la siguranța tuturor ieșenilor! Consilierii locali social-democrați se vor împotrivi acestor încercări de impunere de noi biruri ieșenilor și facem un apel către toți aleșii locali: nu vă atingeți de veniturile oamenilor!

Pe 6 decembrie facem dreptate la vot. Pe 6 decembrie votăm pentru siguranța unui trai mai bun! Pe 6 decembrie votăm echipa PSD Iași în Parlamentul României!

Departamentul de comunicare al PSD Iași

Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Iași, executat de SC Grupul de Presă Medianet SRL, site: www.ziaruldeiasi.ro, cod mandatar financiar 11200020

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spaima Constituţiei

Cătălin ONOFREI

Spaima Constituţiei

Asta-i pohta ce-au pohtit?

opinii

Omnia Vincit Amor

Florin CÎNTIC

Omnia Vincit Amor

Ca cercetător care a lucrat pe arhiva Mircea Eliade existentă la Colecţiile Speciale ale bibliotecii Regenstein a Universităţii din Chicago, mă întreb în fiecare an, pe 22 aprilie, ce mai rămâne din amintirea marelui istoric al religiilor azi, când discursul demolator este atât de hotărât cu predecesorii „incorecţi politic”. Însă, oricât de înverşunaţi ar fi detractorii lui, un singur lucru nu i-l pot lua: iubirea pe care i-a purtat-o Christinel.

Dorul şi amintirea de-a pururi

Grigore ILISEI

Dorul şi amintirea de-a pururi

În acest Floral 2022, în ziua de 18, cu 80 de ani în urmă, a venit pe lume în Bălăbăneşti, judeţul Covurlui, Ecaterina Şerbu, din 22 noiembrie 1965 Ecaterina Ilisei. S-a petrecut acea naştere de prunc în locul cu pricina, pentru că aici, în aşezarea dintre dealuri şi văi ameţitoare, îi duseseră soarta şi misia pe Constantin Şerbu, subofiţer de jandarmi şi şef de post, şi pe soţia lui Aneta, născută Moldoveanu, din părţile Constanţei, părinţii Ecaterinei. 

Enescu în presa română (I)

Alex VASILIU

Enescu în presa română (I)

Selecţii din interviurile acordate în România de George Enescu au fost publicate sporadic de-a lungul timpului, însă muzicologul şi compozitorul Laura Manolache a avut iniţiativa ordonării cronologice în două volume a unui număr impresionant de răspunsuri la întrebările jurnaliştilor. 

pulspulspuls

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

Iacătă-l la interval pe conţilierul premarelui Mihai Chirica, cu o postare de zile mari

La sfârşitul săptămânii trecute, mai precis vineri, spre seară, consilierul de taină al primarului Chirica, inegalabilul Radu Botez, a produs o cugetare care a zguduit gândirea geoeconomică actuală în contextul războiului din Ucraina. 

Caricatura zilei

Grătar la bloc, în balcon

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X