anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Ciprian Paraschiv iese la atac

GALERIE
paraschiv-conferință1
  • paraschiv-conferință1
- +

 

Preşedintele Politehnicii a criticat dur modul în care a fost condus clubul şi activitatea de la Centrul de Copii şi Juniori- El a făcut şi campanie electoralâ pentru Chirica şi Alexe

Preşedintele Politehnicii Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă în care a abordat (prea) multe subiecte. Şeful executivului s-a referit mai întâi la activitatea Centrului de Copii şi Juniori, ale cărui echipe nu sunt primite în ediţia următoare a Ligii Elitelor, Poli fiind clasată pe locul 27 pe plan naţional. După ce unul dintre cei trei oameni cu funcţii de conducere din cadrul “Academiei”, managerul Nucu Antohi a motivat eşecul prin lipsa unui nutriţionist, Paraschiv a replicat dur: “E o prostie! Nu am intrat în Liga Elitelor pentru că nu avem rezultate şi nu avem jucători la echipele naţionale. Pe vremea generaţiei mele, campioană naţională, Iaşul era mereu în top. Acum, am ajuns să împrumutăm jucători la alte echipe, cum e Aerostar, şi toţi trei să fie rezerve în Liga a II-a. Acordăm din acest an un mare interes Academiei. Antrenorii de la echipa mare coordonează unele antrenamente, mulţi juniori vin la echipa mare. Trag un serios semnal de alarmă antrenorilor de la Centru, cărora le-am păstrat privilegiile şi le-am acordat şi bonusuri consistente. Avem un staff numeros, dar nu avem rezultate. Ne bate Vasluiul, pierdem cu 7 sau 8 la 0. Reforma trebuie să se simtă, nu mai accept mediocritatea!”.

Paraschiv s-a referit şi la echipa mare, exprimându-şi optimismul. “În Dealul Copoului se naşte o echipă cu „E” mare. Şi un antrenor mare, cu „A” mare! E o echipă de caracter, frumoasă. Cu excepţia lui Buşu, de a cărui experienţă era nevoie, ţinând cont că în apărare avem doi titulari, Axinte şi Onea, cruzi, am transferat numai jucători sub 26 de ani. Niciunul nu are salarii de 5 000 de euro. Am luat opt goluri în două etape, însă echipa joacă fotbal, iar parametrii furnizaţi de firmele de monitorizare sunt fantastici. Sunt trasee tactice, în patru etape am avut ocazii cât un campionat întreg.Anul trecut aveam cea mai bătrână echipă din Liga I, acum avem un mix bun. Se naşte o gaşcă frumoasă în Dealul Copoului”.

Preşedintele Politehnicii s-a referit şi la aspectul finanicar, taxând aspru politica de transferări dusă de predecesorul lui. “Anul trecut, Iaşul a vândut trei jucători pentru a scape de depunctare:Panţîru, Târnovanu şi Tănasă. Acum, riscăm depunctarea, însă încercăm să rezolvăm problemele fără să vindem jucători pe capace de bere… Un jucător trebuie vândut, dar nu aşa… Eu îmi doresc să nu mai dăm jucători tineri sub 400 000 de euro. Pierdem mult din faptul că nu putem vinde bilete, numai cu FCSB am fi putut primit circa 50 000 de euro. Am luat clubul cu circa 1,8 milioane de euro datorii, acum sunt de aproximativ 1,2 milioane. Va mai fi cel puţin un an de sacrificiu. Dacă banii de pe mentoring sunt mutaţi pe proiectele de pe starea de alertă, avem speranţe. În estul Europei e nevoie de implicarea autorităţilor locale sau de un patron. Dinamo Zagreb a primit 24 de milioane de euro de la stat! La Iaşi nu avem patron”.

Paraschiv s-a implicat şi în campania electorală, arătându-şi susţinerea faţă de candidaţii PNL. “Nu ştiu dacă albinele vor poleniza mai bine sau copacii vor fi mai verzi. Ori dacă rândunelele vor zbura mai frumos ori ciocârliile vor cânta mai frumos. Ştiu că echipa din Copou se va dezvolta dacă Mihai Chirica va fi primar, iar Costel Alexe preşedinte al Consiliului Judeţean. Dacă Primăria ne-a ajutat în ultima perioadă, ne-a lipsit parteneriatul cu CJ”. , a spus Paraschivv,

foto: www.pòlitehnicaiasi.ro

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

PNL nu poate guverna fără PSD

Cosmin PAȘCA

PNL nu poate guverna fără PSD

Nu este exclus ca, pe fondul unui dezinteres masiv la urne, PSD să obţină un număr de mandate sensibil mai mare decât cel estimat pe baza voturilor de la locale. Şi atunci nici „mama” alianţei cu USR PLUS, PMP şi UDMR nu va oferi PNL liniştea necesară să guverneze.

Filmuletul zilei

opinii

Transformare

Codrin Liviu CUȚITARU

Transformare

„Laa instaanţăă meelg cuu aaltceevaa. Suusţiin căă m-aauu deesnaaţiioonaaliizaat ceeii dee laa LLS, puunâânduu-măă săă fuumeez... Aam şii dooveezii. Mii-aauu daat naarghiileeaa, aauu făăcuut aapooii seelfiiuulii şii auu puus poozeelee pee Facebook cuu coomeentaaliiuul - S-aa tuulciit chiineezooiiuul! M-aauu moodiifiicaat deecii. M-aauu deesnaaţiioonaaliizaat. Veezii tuu, Coodliinee, îînvăăţâând eeuu loomâânaa, aam deescoopeeriit şii cuum săă fiiuu hooţ, ceeaa cee ee biinee.” N-am mai ştiut ce să adaug. Am rămas plost.

Din corola de minuni a creierului - Memoria

Bogdan ILIESCU

Din corola de minuni a creierului - Memoria

„Without memory, there is no culture. Without memory, there would be no civilization, no society, no future.” Elie Wiesel

Centenar diplomatic (II)

Florin CÎNTIC

Centenar diplomatic (II)

1920 a însemnat recunoaşterea internaţională a României complete, în adevăratele sale fruntarii. Trianonul şi apoi, în octombrie, Parisul, sunt cele două repere de neuitat pentru că ele au adus consfinţirea unirii cu Transilvania şi Basarabia.

pulspulspuls

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Vorba zilei: Cică Chirica are mai mulţi oameni pe lista PSD decât pe cea a PNL

Pe la sfârşitul anilor 90, Mircea Dinescu a făcut valuri printr-o afirmaţie la adresa şefului Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii, un profesor universitar care frecventa asiduu diverse conferinţe internaţionale, în pofida faptului că nu prea stăpânea limbile străine. 

Caricatura zilei

Chef

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.