Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Ciprian Paraschiv (Poli Iaşi): Riscăm depunctarea din cauza datoriilor acumulate

GALERIE
cip paraschiv
  • cip paraschiv
- +

Preşedintele clubului Politehnica Iaşi, Ciprian Paraschiv, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa riscă depunctarea din cauza datoriilor acumulate, dar este încrezător în ceea ce priveşte diminuarea acestora în perioada următoare şi obţinerea licenţei din partea Federaţiei Române de Fotbal.

"Normal că riscăm depunctarea, până nu închidem monitorizarea, normal că riscăm. Dar eu sunt optimist că vom reuşi să închidem această monitorizare. Mai mult, dacă vom reuşi să accesăm banii de la autorităţile locale pentru starea de alertă, să nu-i pierdem, eu cred că până în iarnă vom sta mult mai bine şi la licenţiere. Să nu mai fim cu disperare. Monitorizarea presupune să ai închise datoriile, către cluburi, salariale, tot ce înseamnă angajaţi. E un pas până la obţinerea licenţierii. Ne este greu, noi avem reeşalonare şi cu datoriile la stat. Dar suntem optimişti", a declarat Paraschiv.

Referitor la situaţia financiară a clubului, Paraschiv a spus că pentru a putea reuşi, echipa ar trebui să fie susţinută ori de comunitatea locală, ori de un sponsor important: "Legat de partea financiară, ştim că situaţia nu e roz, când am preluat clubul erau datorii mari, am redus mult din ele. Sperăm ca în această săptămână să primim de la primărie şi diferenţa pentru starea de alertă. Am făcut o analiză şi să rezişti în elita fotbalului european ori eşti susţinut de autorităţile locale, ori ai un investitor mare de genul Becali, Rotaru, Abramovici sau un mare şeic".

În ciuda faptului că echipa sa a primit cele mai multe goluri în primele etape ale Ligii I, Paraschiv este mulţumit de jocul elevilor lui Daniel Pancu.

"Suntem echipa care a luat cele mai multe goluri până acum, dar echipa joacă fotbal. Antrenorul Daniel Pancu propune fotbal, vedeţi câte ocazii avem pe meci. Noi avem cifrele şi vedem nişte parametrii fantastici. Încercăm să facem un mix frumos, să creăm o stare de spirit bună. Noi trebuie să fim în continuare modeşti şi să ne pregătim foarte serios. Echipa joacă fotbal, cred că în aceste patru etape am avut ocazii cât pentru un campionat întreg. Şi acesta este un obiectiv asumat şi de mine şi de Daniel Pancu. E adevărat că avem nevoie şi de rezultate, dar în acest moment asta ne dorim", a declarat Paraschiv.

Oficialul grupării moldovene a afirmat că toţi jucătorii nou-veniţi au drept de prelungire a contractelor dacă vor avea prestaţii bune în perioada următoare: "Toţi jucătorii care au venit au vârsta de 26 de ani şi toţi au opţiune de prelungire. Dacă vor confirma până în iarnă toţi vor avea prelungite contractele, deci nu vom mai pierde jucători uşor. Nu am adus niciun jucător cu contract mai mare de 5.000 de euro. Toţi au contracte sub 5.000 de euro lunar, dar au bonusuri mari, tocmai pentru a obţine performanţe".

Paraschiv regretă faptul că suporterii nu pot asista la meciul de pe teren propriu cu FCSB, care ar fi constituit o reţetă financiară bună.

"Vine meciul cu FCSB şi eu regret enorm că nu sunt deschise porţile suporterilor. După venirea lui Daniel Pancu ar fi fost o reţetă financiară foarte bună, cred că suporterii ar fi umplut stadionul. Cred că pierdem undeva la 50.000 de euro din această cauză, dar mergem mai departe, nu avem ce face", a mai spus preşedintele Politehnicii Iaşi. AGERPRES

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri