Cîțu, acuzat că își face campanie de imagine pe spinarea sportivei Larisa Iordache. ”Nu faceţi nimic pt ei, dar sunteţi buni la comentarii şi impresii de faţadă!"
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 17.09.2021

Cîțu, acuzat că își face campanie de imagine pe spinarea sportivei Larisa Iordache. ”Nu faceţi nimic pt ei, dar sunteţi buni la comentarii şi impresii de faţadă!"

GALERIE
citu, larisa iordache
  • citu, larisa iordache
- +

Premierul Florin Cîţu a fost taxat acid de cetăţeni după ce a comentat pe pagina gimnastei Larisa Iordache, pentru a-şi manifesta susţinerea faţă de aceasta. Gimnasta postase despre retragerea ei din finala de la bârnă de la Jocurile Olimpice, manifestându-şi tristeţea şi, la fel ca alte persoane, Cîţu a scris un mesaj de susţinere.

"Fii puternică! Suntem alături de tine.", i-a scris Cîţu Larisei Iordache.

Mesajul lui n-a scăpat neobservat şi a fost taxat dur de multe persoane. Redăm câteva dintre mesajele adresate premierului.

"Florin Cîţu lasă, boss... Când revine în ţară şi dă de nivelul de trai ce l'ai adus tu ţării, uită imediat olimpiada!", îl ironizează Viorel pe premier.

"Florin Cîţu vedeţi că aveţi un ministru care refuză să îşi publice teza de doctorat, deşi termenul a trecut de câteva zile. Altul care vrea să uşureze plagiatul. Ar fi trebuit postată încurajarea de contul personal, nu cel public, căci acum faceţi exact exerciţiul de imagine al lui Ponta cu Simona Halep. Ştim cu toţii cum s-a încheiat epoca aceea", punctează Bogdan

"Florin Cîţu , domnule ministru, cum sunteţi alături de ea??

FRG nu a ajutat cu nimic sportivii români, dimpotrivă! Am ajuns atât de jos. FRG nu are medic propriu, nu are coregraf, nu are psiholog, nu are nimic.", scrie şi Alina.

"Florin Cîţu, da sunt sigur că sunteţi.... Înainte de campaniile electorale câteva zile şi după 4, 5 ani nu mai aude nimeni de voi că aţi făcut ceva bun pentru ţară.... Doar hoţii pentru voi.....puşcăriile să se umple de voi....", îi urează Marius.

"Florin Cîţu, cum anume îi susţineţi? Poate doar moral, dar nici aşa, că în rest nu sunteţi în stare de nimic", se indignează şi Sorin.

"Florin Cîţu este foarte greşit cînd spui că românii trăiesc mai bine se pare că ai aterizat din cosmos direct în România, de aceea nu cunoşti realitatea faptului că că noi românii de rând o ducem mult mai rău", scrie Susana.

"Florin Cîţu câtă falsitate !!! Dacă te durea de sportivi, primeau şi federaţiile bani mai mulţi, MTS - ul , M Educaţiei, pentru cluburile şcolare, construiaţi baze sportive pentru sportul de masă!", îl gratulează Alin pe premier.

"Florin Cîţu, cum susţineţi ? Vă rog nu mai încercaţi să vă asociaţi imaginea cu sportivii deoarece nu aţi făcut nimic pentru ei, nici dumneavoastră nici ministerele nici cei care au fost la guvernare înaintea dumneavoastră şi nici cei care vor veni.", adaugă şi Gabriel.

"Florin Cîţu nici să nu îndrăzniţi să vă uitaţi în ochii sportivilor! Nu faceţi nimic pt ei, dar sunteţi buni la comentarii şi impresii de faţadă!", îşi manifestă nemulţumirea Bogdan.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Restauraţia fără rest

Pavel LUCESCU

Restauraţia fără rest

Uitându-te la ce se întâmplă zilele astea în politica românească începi să-ţi dai seama că acum un an am luat de fapt o mare ţeapă şi că premierul pe care şi l-a dorit şi l-a impus Iohannis, Florin Cîţu, nu e decât versiunea sintetică şi coafată a grindenilor, tudoşilor şi dăncilelor lui Dragnea pentru fraierii de „dreapta”.

Filmuletul zilei

opinii

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Ioan Alexandru TOFAN

Ce tot aveţi cu filosofia? (I)

Schimbările, câte sunt, par a fi făcute de un copil râzgăiat care, supărat pe ursuleţul lui, vrea să îl transforme în maşinuţă. Sunt mutate băncile, ca să fie în cerc şi nu în rând. Se dă cu var. Sunt înlocuite tablele. Iar se dă cu var. Power-point-ul este încurajat să devină un limbaj universal, aruncându-se în inactualitate însuşi fundamentul culturii noastre europene, care este cuvântul. Power-point-ul se proiectează pe un var strălucitor. Se schimbă ordinea rubricilor în diverse tabele. Concluziv, se mai dă o dată cu var.  

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

George PLEȘU

Muzica pe care o ascultăm, parte a identităţii noastre

Fără nici o îndoială, muzica pe care o ascultăm şi împărtăşim cu alţii este parte a individualităţii nostre, a identităţii personale, sociale şi culturale, inclusiv prin dorinţa de a ne integra, de a corespunde sau a ne diferenţia de majoritate. Departe de a fi doar distracţie sau o experienţă pur estetică, muzica este un limbaj în sine, care se dezvoltă continuu, odată cu omenirea.

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Grigore ILISEI

IN MEMORIAM: Existenţa unei făpturi mirabile în regatul frumuseţii nepieritoare

Viaţa Ecaterinei Ilisei, născută Şerbu, şi purtând din 1960 până la căsătoria din 22 noiembrie 1965 numele de Moldovan, cel a bunicilor materni, care o înfiaseră spre a o scăpa de anatema „originii nesănătoase”, stigmat al regimului comunist, a fost hărăzită de Dumnezeu să-şi rânduiască viaţa sub semnul frumuseţii. Fusese plămădită să fie chip al splendorii umane. 

pulspulspuls

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Idilă politică cu Iulică Răzgândică: ce surprize vom mai avea?

Una scurtă pe azi despre subiectul ultimelor zile din politichia locală: cel despre demisia anunţată dar nescrisă a conţilierului userist Iulică Răzgândică.

Caricatura zilei

PNDL3

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.