Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.12.2023

Comunicat de presă

Cîțu, un desen animat continuu... (P)

GALERIE
ostaficiuc
  • ostaficiuc
- +

Lui Florin Cîțu pare că îi fuge pământul de sub picioare. Premierul României a ajuns să recurgă la măsuri disperate pentru a-și consolida puterea, pentru că îi e teamă că va deveni în curând istorie. Nu intrăm în lupta internă din PNL, ci în miezul unei alte probleme mult mai grave.

 Florin Cîțu și-a pus un consilier guvernamental să se dea drept jurnalist pentru a obține o opinie favorabilă din partea unui reputat profesor universitar din Statele Unite ale Americii. Tocmai din țara în care Florin Cîțu a avut cele mai mari probleme cu legea, din țara unde a fost prins băut la volan, unde a făcut închisoare și unde a încercat să tepuiască Fiscul. Florin Cîțu continuă să se folosească de resursele statului pentru a-și spăla imaginea. Este anormal să pui un consilier să se dea drept jurnalist pentru a obține astfel de păreri favorabile despre tine, pentru ca mai apoi să le rostogolești în mediul online. 

Alexandru Butiseacă este angajatul Guvernului României pe funcția de consilier al premierului Florin Cîțu pe probleme economice. Din această postură el s-ar fi transformat într-un jurnalist al unui post de televiziune și a cerut o serie de opinii unei reputate profesoare universitare din Ilinois, Statele Unite ale Americii, despre Florin Cîțu și liberalism.

Ce face Florin Cîțu în această privință? Tace mâlc, așa cum a încercat să ocolească toate subiectele fierbinți din ultima perioadă! Să nu uităm cazul unei alte consiliere de la Guvern, plătită din bani publici să se ocupe de strategia de comunicare pentru campania lui Cîțu din PNL. Premierul trebuie să explice și această situație: de ce un om plătit din bani publici minte cu atâta nerușinare și face uz de alte calități pentru a-i face pe plac șefului său?

Este momentul ca acest personaj să plece de la șefia Guvernului, să nu se mai agațe de putere și să nu mai facă România de râs. Acest personaj șters, care visează o explozie a economiei, care vede salarii mărite peste tot, care nu este deloc atent la ceea ce se întâmplă în jurul său, nu mai are ce să caute la șefia Executivului.

Moțiunea de cenzură a PSD este șansa ca România să-și revină, ca țara să intre pe făgașul normal și să scape de astfel de oameni disperați să nu piardă ciolanul din mână.
--
Marius Eugen OSTAFICIUC
Președinte PSD Municipiul Iași, deputat

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Încă o bătaie de joc la adresa culturii ieşene: cazul Baia Turcească

Un caz şcoală despre cât preţ pune primarul Mihai Chirica pe interesul Iaşului şi al ieşenilor şi cât contează pentru el sintagma Iaşul – Capitala Culturală a României, de care, de altfel, abuzează în discursuri publice până la saţietate. E vorba de cazul Baia Turcească.

opinii

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Alexandru CĂLINESCU

Prima carte a lui Andrei Pleșu

Fapt este că tânărul Pleșu se mișca dezinvolt nu numai în zona artelor plastice. dar și în teritoriul literaturii sau în acela al filosofiei. Teoretiza reușind să evite ariditatea conceptuală, era erudit fără pedanterie, scria de pe atunci admirabil, în egală măsură nuanțat și precis. Sunt pagini pe care, dacă îmi este permis să fac o supoziție, cred că le-ar semna și astăzi.

Jurnalul lui Asachi (7)

Neculai SEGHEDIN

Jurnalul lui Asachi (7)

Puțină lume poate reproduce un vers din Asachi, sau un titlu din opera acestuia. Puțini dintre noi știm ce a făcut, de fapt, Asachi în cultura română. Cu toate acestea, Asachi are o mare valoare simbolică, este un bun național, un blazon al culturii noastre, fiind, pur și simplu, …Asachi!

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

pr. Constantin STURZU

Propovăduirea Evangheliei în patru timpi (II)

Următoarea „mişcare”, cea de a treia, este cea mai delicată şi necesită multă îndrăzneală. Vedem că Hristos nu-l cruţă deloc pe acel tânăr evlavios şi râvnitor, ci îi pune în faţă o alegere mai mult decât incomodă: aceea de a-şi vinde averea, de a împărţi totul săracilor şi de a urma cu totul Fiului lui Dumnezeu. 

pulspulspuls

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Bombiţa bombiţelor explodează cu stropi în politichia de Bahlui: nea Mihăiţă ar pohti hambasador!

Una tare pe azi, stimaţi telespectatori: voi ştiţi care este ultimul zvon ce tropăie băţos prin politichia mâloasă de Bahlui de sar stropi murdari în toate derecţiile, inclusiv pe pereţii cei galbeni ai sediului proaspăt văruit din Podu Roş? 

Caricatura zilei

Drona cu bunătăți

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri