anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 10.12.2022

City managerul oraşului, domnul Petru Movilă, a patentat o aplicaţie prin care poţi câştiga 50 de ron pe oră în timpul somnului

GALERIE
puls
 • puls
- +

Chiar aşa stimaţi telespectatori, iată câteva ipostaze de la o abordare revoluţionară a felului în care se pot face afaceri. În prima fotografie, city managerul Petru Movilă lucrează în timpul somnului la o întâlnire de tip conferinţă a pompierilor ieşeni. 

Se observă sala plină cu gradaţi de diverse ranguri şi mărimi, îmbrăcaţi în uniforme cu fireturi şi pampoane, aşezaţi pe scaune cazone, cu spătar de lemn, poate uşor tapiţat. City managerul poartă, după cum observăm, echipament de lucru în condiţii dificile, format din geacă de piele încheiată până sus, cu telefon de serviciu în mâna dreaptă. Scaunul său are spătar din piele, este confortabil şi asigură o bună ventilare a şalelor.

În a doua fotografie, city managerul lucrează în timpul somnului la un seminar la Miroslava, este îmbrăcat lejer, descheiat la cămaşă şi cu telefonul în mâna stângă. Somnicul onorabilului funcţionar a durat de fiecare dată până la 30 de minute, aşadar un total de 60 de minute la cele două job-uri. Să luăm acum leafa sa de 10.000 de ron pe lună şi să o împărţim la 25, numărul zilelor lucrătoare. Rezultă 400 de ron pe zi, adică, dacă împărţim la 8, numărul orelor de muncă, rezultă 50 de ron. Iată aşadar o metodă prin care se pot câştiga 50 de ron pe oră în timpul somnului. Ingenioasă soluţie, demnă, într-adevăr, de un city manager.

Facem apel la înţelegerea dumneavoastră, stimaţi telespectatori, că city managerul are familie de întreţinut, casă de reparat, şi mai presus de toate are de plătit pensie alimentară, pentru un copil pe care nu l-a recunoscut iniţial, fiind obligat de instanţă să aibă grijă, prin urmare el trebuie să producă cât mai mulţi bani, inclusiv, după cum se vede, în timpul somnului. Vrednic este, vrednic este!!

Je suis Costel Alexe

Vrednic este şi Costel Alexe, stimabililor, oricât aţi spune dumneavcoastră altceva despre el! Pentru că, iată, de-un paregzamplu, deunăzi, venind noi de la Paşcani spre Iaşi am observat pe marginea drumului nenumărate panouri publicitare - care ţin de firma fratelui -  cu îndemnul de a merge la Arcaland, adică la domeniul gospodarului Alexe de la Sculeni, acolo unde a strâns animăluri felurite, multe şi diverse, unele de care nici măcar bătrânul Noe nu avea cunoştinţă, câtă vreme evoluţionismul a pornit imediat după potop.

Oare mai există vreo asemănare între moşul biblic şi Alexe? Greu de spus, mai ales că Noe era un om drept, după cum spune Vechiul Testament, deci nu credem să fi avut dosar la DNA. La Arcaland se găseşte, după cum puţini ştiu, pusă sub ordin de confiscare, tabla pentru care Alexe dă cu subsemnatul la cremenal, care trebuie să stea acolo până la sfârşitul procesului. Dar, ia, imaginaţi-vă un pic, dacă fiecare vizitator ar lua drept suvenir câte o bucăţică de tablă? Aşa este că în două luni ar dispărea probele, fără ca pentru aceasta să fie vinovat cu ceva ipochimenul? Este! Prin urmare, lansăm operaţiunea “Fii complice cu Costel!” sub sloganul “Je suis Noe, pardon, Costel Alexe!. Vrednic este!”

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Suntem pe nicăieri

Pavel LUCESCU

Suntem pe nicăieri

Fără a intra în amănunte, două mari probleme cred că avem azi, fără soluţii în vechile aranjamente politice în care încă trăim: inegalitatea care de peste douăzeci de ani creşte continuu şi deja accelerat şi, în strânsă legătură cu asta, spectrul deja manifest al noilor abuzuri.

opinii

Interogaţii identitare

Alexandru CĂLINESCU

Interogaţii identitare

Într-un deceniu numărul adolescenţilor care se autodiagnostichează că sunt trans a crescut de 25 de ori! Un semnal de alarmă a fost tras, în urmă cu câteva luni, de manifestul lansat de zeci de oameni de ştiinţă şi intelectuali reputaţi, manifest în care este respinsă categoric teoria conform căreia sexele sunt construcţii sociale.

Noaptea în care au ars - bibliografie obligatorie

George PLEȘU

Noaptea în care au ars - bibliografie obligatorie

Mi-a trebuit ceva curaj să citesc cartea. O aveam cumpărată de aproape o lună când, într-o zi, am deschis-o cu inima strânsă. Nu m-am uitat înainte peste nicio recenzie, am vrut să percep textul fără medieri suplimentare. 

Palma Sfântului Nicolae

pr. Constantin STURZU

Palma Sfântului Nicolae

Nu doar la începutul lunii decembrie, ci şi în anumite situaţii conflictuale ce mai apar (din păcate) în Biserică, se obişnuieşte a se invoca drept argument pentru anumite comportamente palma dată de Sfântul Ierarh Nicolae lui Arie. 

pulspulspuls

Pod de flori între gheşăftul de la aeroportul ieşean, admiterea României în Schengen şi vizita lui Ciucă la Iași

Pod de flori între gheşăftul de la aeroportul ieşean, admiterea României în Schengen şi vizita lui Ciucă la Iași

Pentru că tot am văzut că scandalul buiandrugilor de la noul terminal al aeroportului ieşean dă să se stingă, în aşteptarea vreunui rezultat al sesizărilor trimise în mai multe derecţii de şefii partidoiului ieşean, haideţi să vă spunem despre chestiune, ca s-o mai ţinem trează măcar o zi, câteva şpârle care circulă în mediul politic ieşean!

Caricatura zilei

Austria vrea

Editia PDF

Bancul zilei

Tata, tata! Avem lupi în bloc? Nu, puiule, vecinii îsi citesc facturile la curent si gaze!

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.