Coadă la fasole cu ciolan, la o petrecere organizată de PDL
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Coadă la fasole cu ciolan, la o petrecere organizată de PDL

GALERIE
fasole-RDL ARAD
  • fasole-RDL ARAD
- +

Aproximativ o mie de persoane au stat la cozi pentru a primi câte o porţie de fasole cu ciolan şi cârnaţi, la o petrecere organizată de PDL la Arad, la care au mai participat lideri locali şi parlamentari ai partidului.

 

Conform tradiţiei ultimilor ani, organizaţia municipală Arad a PDL a pregătit o petrecere de 1 Mai pe malul Mureşului, în cartierul Micălaca, unde s-au adunat peste o mie de persoane. Printre acestea s-au numărat lideri locali şi parlamentari ai partidului. Organizatorii au adus zeci de mese şi bănci şi au preparat fasole în opt ceaune, împărţind câte o porţie vizitatorilor, care au primit gratis şi bere. Liderul organizaţiei municipale de femei a PDL Arad, Geanina Pistru, a declarat că au fost pregătite peste o mie de porţii de fasole. "E o tradiţie să ne adunăm în acest loc. De şase ani suntem alături de membrii şi simpatizanţii partidului în ziua de 1 Mai. Oferim câte o porţie de fasole cu ciolan şi cârnăciori, alături de o bere", a spus Pistru. Spre deosebire de alţi ani, PDL Arad nu a organizat petreceri de 1 Mai şi în alte locuri din oraş, cum ar fi Pădurea Ceala. În acest an, PSD Arad nu a organizat nicio petrecere de 1 Mai.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Prognosis: negative

Cătălin ONOFREI

Prognosis: negative

Tratamentul se amână după moartea pacientului.

Filmuletul zilei

opinii

Visuri pietrificate

Briscan ZARA

Visuri pietrificate

Credem fără urmă de îndoială în ceva, chiar dacă nu are nici cea mai mică legătură cu realitatea, pentru că aşa am fost educaţi, pentru că toţi ceilalţi cred, pentru că nu există nimic care să contrazică această credinţă care ne dă confort, încredere, mulţumire, siguranţă, şi chiar dacă adevărul ni se revelează într-un mod logic sau evident, palpabil, implacabil, covârşitor de clar, noi tot nu îl recunoaştem, pentru că nu vrem.

Unirea ca axă a istoriei noastre

Mihai DORIN

Unirea ca axă a istoriei noastre

Unirea este incontestabil axa istoriei noastre moderne, întrucât de realizarea ei depindea existenţa naţională. Ea s-a construit pe existenţa unei premise - unitatea neamului şi a unei realităţi dramatice - risipirea neamului. Din îngemănarea acestora a rezultat metoda la care a recurs generaţia unirii, şi anume aceea de a pune istoria să lucreze astfel încât risipirea să fie înlocuită cu unitatea. 

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

… a fost atras nu de latura angelică, ci de latura demonică a lucrurilor, încercând să scoată la lumină o parte din întunericul ce sălăşluieşte-n om. Pe domnia sa nu l-au obsedat îngerii, ci demonii, creaturile diforme ce populează zi de zi, clipă de clipă, gândurile muritorilor, insuflându-le tot felul de patimi (pofte) şi vicii.

pulspulspuls

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Iată, stimaţi telespectatori, ce ne trimite un cetitor fidel înregimentat politic, pe poşta rubricuţei, cu Archibald Tănase la adrisant: poza de care se face cea mai mare panaramă în interiorul filialei partidoiului ieşean în ultimele zile! 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.