Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași organizează înscrieri pentru ocuparea locurilor la clasa a V-a, anul școlar 2017-2018
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași organizează înscrieri pentru ocuparea locurilor la clasa a V-a, anul școlar 2017-2018

GALERIE
Imagine-scoala
 • Imagine-scoala
- +

Colegiul Național „Emil Racoviță” Iași organizează înscrieri pentru ocuparea locurilor la clasa a V-a, anul școlar 2017-2018, în perioada 22 februarie – 2 martie 2017, online, pe site-ul școlii (www.racovita.ro), pe baza unei cereri tip. În situația în care numărul cererilor de înscriere va depăși numărul locurilor disponibile, se va organiza testarea elevilor prin Concursul LERIS.
 

Derulat în parteneriat cu Fundația LERIS, concursul constă în două probe scrise, cu durata de 45 de minute:

 • limba română - 4 martie 2017
 • matematică - 5 martie 2017

Cei interesați pot opta să participe la o singură probă sau la ambele.

În scopul familiarizării elevilor cu valorile ce alcătuiesc tradiția Colegiului Național „Emil Racoviță” și cu exigențele unei astfel de competiții, se vor organiza Zilele Porților Deschise, ce se vor derula, după următorul program:

 • miercuri, 22 februarie 2017, între orele 16:00 – 19:00;
 • sâmbătă, 25 februarie 2017, între orele 10:00 – 13:00.

În cadrul acestor activități, elevii claselor a IV-a se vor întâlni cu profesorii de limba și literatura română și de matematică din Colegiul Național „Emil Racoviță”, care le vor prezenta structura subiectelor, tipuri de cerințe și sugestii de rezolvare.

Informații suplimentare se pot obține, accesând site-ul www.racovita.ro sau prin telefon: 0232-234272.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

Dan CONSTANTIN

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

După cum se poate observa din cele trei cazuri, atât intervenţia, cât şi neintervenţia Poliţiei provoacă pierderi de vieţi omeneşti.

Filmuletul zilei

opinii

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Nichita DANILOV

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Consider că nu e simplu să scrii un reportaj contemplându-ţi de pe marginea prăpastiei propriul tău abis existenţial în care simţi că luneci fără să găseşti un punct de echilibru.

Noii infractori

Dana ȚABREA

Noii infractori

În cadrul Maratonului dramaturgiei israeliene pe scene româneşti, derulat între 14 şi 16 aprilie, cele cinci teatre partenere (Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Teatrul „L.S. Bulandra” Bucureşti şi Teatrul de Stat din Constanţa), propun publicului, cu ocazia Zilei Naţionale a Israelului, montări ale pieselor unor autori israelieni de prestigiu, precum Edna Mazia, Hillel Mittelpunkt, Zadok Zemach, Savyon Liebrecht sau Hanoh Levin.

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Michael ASTNER

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Ultima întrebare a interviului (din Die Welt) luat de Mara Delius politologului Mark Lilla (despre care am scris săptămâna trecută) pune-n discuţie declaraţia unei critici a scrisorii deschise semnată anul trecut de 150 de intelectuali din SUA (majoritatea de stânga!, cum m-a asigurat la telefon un prieten…).

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.