Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Comedia ”The Boss Baby: Cine-i şef acasă?” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american

GALERIE
Cine este seful acasa
  • Cine este seful acasa
- +

Comedia ”The Boss Baby: Cine-i şef acasă?/ The Boss Baby”, regizată de Tom McGrath, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american pentru al doilea weekend consecutiv, cu încasări de 26,3 de milioane de dolari, potrivit site-ului boxofficemojo.com.

”The Baby Boss”, cel mai recent film al studioului DreamWorks, prezintă aventurile unui bebeluş blond cu ochi albaştri, a cărui voce este asigurată de actorul Alec Baldwin. Bebeluşul, în costum şi cu servietă, face echipă cu fratele lui mai mare în vârstă de şapte ani pentru a opri complotul mişelesc al directorului general al Puppy Co, potrivit cinemagia.ro. Filmul ”Beauty and the Beast”, cel mai recent remake live action al animaţiei ”Frumoasa şi Bestia”, realizat de studioul Disney, s-a menţinut pe locul al doilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 25 de milioane de dolari. Emma Watson o interpretează pe Belle, o tânără care se îndrăgosteşte de o bestie ce ascunde un secret întunecat. Bestia şi Gaston sunt interpretaţi de actorii britanici Dan Stevens şi Luke Evans. Din distribuţia peliculei fac parte şi actori precum Ewan McGregor, Gugu Mbatha-Raw, Kevin Kline şi Stanley Tucci.

Animaţia ”Ştrumpfii: Satul pierdut/ Smurfs: The Lost Village” a debutat pe poziţia a treia în box office-ul din America de Nord cu încasări de 14 milioane de dolari. O călătorie palpitantă îi aşteaptă pe protagoniştii filmului - Strumpfiţa, Isteţul, Bleguţul şi Voinicul. Călăuziţi de o hartă vrajită, ei străbat Pădurea Fermecată, în căutarea misteriosului sat pierdut. Dacă acolo trăiesc şi alţi strumpfi, trebuie neapărat să-i găsească înaintea maleficului vrăjitor Gargamel. Drumul le este presărat cu întâmplări magice şi creaturi nemaivăzute, dar şi cu pericole: de la flori carnivore şi plante pupăcioase până la libelule cu năbădăi, precizează cinemagia.ro.
Comedia ”Jaf cu stil/ Going in Style” a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 12,5 milioane de dolari de vineri până duminică. Trei actori premiaţi cu Oscar - Morgan Freeman, Michael Caine şi Alan Arkin - formează o echipă de pomină şi interpretează trei prieteni de-o viaţă - Willie, Joe şi Al -, care decid să rişte viaţa liniştită de pensionar şi jocurile de bingo lipsite de orice palpitaţie pentru un plan ilegal, atunci când toate economiile lor sunt pierdute din cauza unor tertipuri bancare, potrivit cinemagia.ro. Filmul ”Ghost in the Shell”, o adaptare a filmului animat japonez omonim, lansat în 1995, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al cincilea în box office-ul nord-american, cu încasări de 7,3 milioane de dolari. Acest lungmetraj american o are în rolul principal pe actriţa Scarlett Johansson, care interpretează rolul maiorului Motoko Kusanagi, a cărui misiune constă în distrugerea unei societăţi secrete care controlează spiritele.
 
Filmul ”Power Rangers” a coborât de pe locul al patrulea pe poziţia a şasea în box office-ul nord-american cu încasări de 6,2 milioane de dolari de vineri până duminică. Acest lungmetraj, produs de studioul Lionsgate, prezintă aventurile unui grup de cinci adolescenţi aparent obişnuiţi care devin peste noapte eroi excepţionali şi trebuie să-şi salveze orăşelul natal şi întreaga planetă de sub ameninţarea unei forţe extraterestre, potrivit cinemagia.ro.
Lungmetrajul ”Kong: Insula Craniilor/ Kong: Skull Island” a coborât pe locul al şaptelea cu încasări de 5,8 milioane de dolari. În filmul SF "Kong: Insula Craniilor" producătorii lungmetrajului ”Godzilla” reinventează povestea de început a unuia dintre cei mai puternici monştri din cinematografia mondială - King Kong. Regizat de Jordan Vogt-Roberts, filmul prezintă expediţia pe o insulă virgină din Pacific a unei echipe de savanţi, soldaţi şi exploratori. Departe de tehnologia modernă, aceştia se aventurează pe domeniul sălbatic al marelui Kong, intrând astfel într-o confruntare supremă dintre om şi natură. Pe domeniul uriaşei primate nu există niciun loc sigur pentru omenire, iar echipa trebuie să îşi folosească toate cunoştinţele pentru a supravieţui, potrivit cinemagia.ro.
 
Lungmetrajul ”Logan”, cel mai recent film din saga ”X-Men”, a coborât pe locul al optulea cu încasări de 4,05 milioane de dolari. Acest western post-apocaliptic, un SF de acţiune regizat de James Mangold, cu Hugh Jackman, Patrick Stewart şi Dafne Keen în rolurile principale, oferă spectatorilor un cocktail exploziv de adrenalină, emoţie şi chiar şi o doză de umor. După opt filme în 17 ani, Hugh Jackman a interpretat pentru ultima dată în carieră personajul care i-a consolidat celebritatea, cel al unui mutant păros, puternic, ce deţine o capacitate uluitoare de autoregenerare - Wolverine. Potrivit multor critici de film, ”Logan” este cel mai reuşit film din întreaga serie ”X-Men”. Filmul horror cu accente comice ”Get Out”, a pierdut două poziţii şi a coborât pe locul al nouălea în box office-ul nord-american, cu încasări de 4,02 milioane de dolari. Acest lungmetraj, regizat de Jordan Peele, reprezintă o privire deloc confortabilă, ba chiar satirică, asupra a ceea ce se poate întâmpla când un afro-american vizitează familia iubitei sale caucaziene, care locuieşte într-o fermă izolată.
Filmul ”The Case for Christ” a debutat pe locul al 10-lea în box office-ul din America de Nord, cu încasări de 3,9 milioane de dolari. Acest film, regizat de Jon Gunn, cu actorii Mike Vogel, Erika Christensen şi Faye Dunaway în rolurile principale, se bazează pe povestea reală a unui fost jurnalist de investigaţie, ateu convins, care îşi foloseşte talentul jurnalistic pentru a demitiza credinţa creştină descoperită recent de soţia lui, însă rezultatele eforturile sale vor fi total surprinzătoare şi îi vor schimba viaţa pentru totdeauna. 
 
 
    

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri