anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Eveniment

Compania ALTEN a deschis un nou centru de servicii în România, la Iaşi

GALERIE
alten 1
 • alten 1
- +

ALTEN, unul din liderii mondiali în inginerie şi consultanţă în tehnologie a inaugurat pe 10 mai 2017 un nou sediu la Iaşi care numără în prezent peste 160 de angajaţi, din care majoritatea ingineri. Deschiderea noului sediu atestă şi consolidează prezenţa de durată a grupului francez pe piaţa din România.

 

Cu o creştere de +11,5% la nivel internaţional şi mai mult de jumătate din cifra totală de afaceri (52%) atinsă în anul 2016, ALTEN este un grup cu o prezenţă impunătoare la nivel mondial care se alătură liderilor de pe piaţa industriei şi din sectorul terţiar. Prezenţa grupului în peste 20 de ţări face posibilă evoluţia şi adaptarea sa la specificul local şi sectorial.

Deschiderea noului sediu ALTEN la Iaşi (ADC – Alten Delivery Center) face parte dintr-o strategie globală de creare a unei mari platforme de centre de inginerie Nearshore și Offshore. Construirea unei astfel de platforme permite grupului ALTEN să acopere un spectru foarte larg de cunoştinţe şi sectoare de activitate şi să consolideze în acelaşi timp operţiunile şi serviciile de externalizare a proceselor de afaceri oferite clienţilor săi.

Noul sediu ALTEN Iaşi (ADC) va realiza proiecte externalizate pentru clienţii săi, în special în domeniul automotive (Peugeot-Citroen, Renault, Jaguar), energiei şi bioştiiţțelor (General Electric Power, GE Healthcare, Thorn Lighting), a aeronauticii spaţiale şi de apărare (Airbus Helicopters), care sunt dovezile expertizei multisectoriale şi transversale ale companiei ALTEN.
 


ALTEN intenţionează ca până la sfârşitul anului sediul din Iaşi să ajungă la 200 de angajaţi, compania aflandu-se în proces continuu de recrutare de ingineri în domeniul mecanic, electric / electronic şi consultanţi pe parte de aprovizionare şi logistică.

Pe data de 10 mai, noul sediu ALTEN Iaşi din clădirea Nicolina Business Center a fost deschis oficial cu participarea autorităţilor locale ale oraşului Iaşi, a lui Stephane Ougier, vicepreşedintele ALTEN din Franţa şi a Soluţiilor Subsidiare, a lui Pascal Amore, şef al proiectelor structurate ALTEN, a lui Didier Marchet, ALTEN Director Tehnic şi a Deliei Orhei, Director de Operaţiuni ADC Iaşi.


Despre ALTEN

Lider mondial în domeniul consultanţei în inginerie şi tehnologie, ALTEN desfăşoară proiecte de cercetare şi dezvoltare pentru companii de top din sectoarele: industrial, telecomunicaţii şi servicii (departamente tehnice şi departamente IT) din întreaga lume. Înfiinţat în 1988, grupul ALTEN numără peste 24.000 în 20 de ţări, dintre care 90% sunt ingineri de top. Cifra de afaceri a ajuns la 1,748 miliarde de euro în 2016.

Clienţi: Airbus, Total, Volvo, Safran, Orange, Alstom, Peugeot-Citroen, Renault, Bouygues, SFR, EDF, Volkswagen, BMW, BNP Paribas, Thales, Technip, ENG ...
Pentru informaţii suplimentare consultaţi www.alten.com


Persoane de contact
Press  ESCAL Consulting
Marine Guison – marine@escalconsulting.com - 01 44 94 95 66 
Louis Davin – louis@escalconsulting.com - 01 44 94 95 67/ 06 60 23 99 26

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Pohtiţi la fotbal!

Nicolae GRECU

Pohtiţi la fotbal!

N-a fost nevoie de îndemnuri bombastice precum cele din titluri; românii reîncep să vină la fotbal pentru că au pentru cine.

opinii

Mitocanul de la volan (I)

Eugen MUNTEANU

Mitocanul de la volan (I)

Suntem asaltați zilnic cu știri și imagini despre accidente de circulație atroce. Statisticile spun că România este țara europeană cu cei mai mulți morți în accidente de circulație. Dincolo de precaritatea șoselelor, cred că o cauză a acestei situații îngrijorătoare este și existența în libertate a fiarei sălbatice pe care am ales să o numesc mitocanul de la volan.

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Dobânda, de la păcat (medieval), la virtute (modernă)

Știința economică modernă s-a desprins din ceea ce era cunoscut în mediul academic timpuriu drept filosofie morală. Acțiunile și comportamentele din sfera economică (de exemplu, comerțul, formarea prețurilor, rolul dobânzii în tranzacțiile comerciale, etc.) erau reglementate de Biserică vreme de secole întregi. 

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

pulspulspuls

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

O cabală preoţească ţesută pe îndelete de multă vreme

Ehehei, iubiţi dreptcredincioşi, iată că încurcate mai sunt căile Domnului de când treburile lumeşti şi dorinţele de parvenire şi câştig şi-au băgat coada tot mai adânc în sânul şi buzunarele largi de popă ale unor înalţi prelaţi din mitropolia noastră de la Iaşi, atât de greu încercată în ultima vreme. Iacătă aşadar, dragilor, ce au mai putut zămisli minţile întunecate de aceste lucrături diavoleşti: citiţi şi vă cruciţi, nu alta! 

Caricatura zilei

Ambulanța

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.