Compania Antibiotice anunță donații pentru șapte spitale ieșene
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

Compania Antibiotice anunță donații pentru șapte spitale ieșene

GALERIE
antibiotice
  • antibiotice
- +

Printr-un gest de solidaritate față de semeni cât și față de personalul medical din spitale ce depune eforturi deosebite pentru sănătatea oamenilor și prevenirea răspândirii pandemiei cu Coronavirus (COVID-19), compania Antibiotice Iași va face donații pentru șapte spitale ieșene până la data de 21 martie.

Este vorba de un ajutor financiar de 300.000 lei și medicamente puse la dispoziție în funcție de necesitățile fiecărui spital.

 “Solidaritatea, în această perioadă deosebit de dificilă, cu cei care fac tot ceea ce le stă în putință pentru a avea grijă de viețile noastre, este un gest vital și uman. Știm că resursele spitalelor sunt limitate acum, când cheltuielile pentru medicamente și materiale sanitare de protecție atât de necesare au crescut considerabil. Cu toții avem acasă copii, părinți vârstnici, pe care vrem să-i știm în siguranță și să aibă parte de tratament medical adecvat, dacă va fi necesar”, a declarat Ioan Nani, director general al companiei Antibiotice.

Unitățile spitalicești ieșene spre care se vor îndrepta donațiile companiei Antibiotice sunt:

•        Spitalul de Boli Infecțioase Sfânta Cuviosa Parascheva,

•        Spitalul Clinic de Urgență Prof. Dr. Nicolae Oblu (spitalul de Neurologie),

•        Spitalul Clinic Județean de Urgență Sfântul Spiridon

•        Institutul de Boli Cardiovasculare Prof. Dr. George I.M. Georgescu

•        Spitalul Clinic de Pneumologie

•        Spitalul Clinic de Urgență pentru copii Sfânta Maria

•        Spitalul Clinic Dr. I. C. Parhon

Pentru a preveni răspândirea coronavirusului și continuarea activitații de producție a medicamentelor, compania Antibiotice a luat toate măsurile pe care le-a avut la dispoziție pentru a proteja sănătatea angajaților: organizarea lucrului de acasă a personalului indirect productiv, limitarea accesului persoanelor străine pe platformă, dezinfecții periodice ale spațiilor comune, controale medicale zilnice efectuate de cadrele medicale proprii etc.

„Urmărind cu stricteţe indicaţiile transmise de autorităţi, contribuim fiecare dintre noi la rezolvarea  cu consecințe mult mai reduse, această problemă de sănătate care ne afectează pe toți”, a completat Ioan Nani.

În acest mod, producătorul de medicamente Antibiotice Iași se alătură tuturor celor care susțin comportamentul responsabil față de siguranța, sănătatea și viețile semenilor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Elitele şi declinul Vestului

Alexandru LĂZESCU

Elitele şi declinul Vestului

Dacă ne raportăm la lecţiile istoriei putem privi decadenţa şi declinul Occidentului în bună măsură ca un rezultat al degradării şi acţiunii acestor elite, preponderent liberale.

Filmuletul zilei

opinii

Boala sănătăţii. Reloaded

Florin CÎNTIC

Boala sănătăţii. Reloaded

Pandemia a arătat nu numai slăbiciunile globale ale lumii medicale, dar a subliniat, dacă mai era nevoie, putreziciunea sistemului nostru sanitar şi ineficienţa politicilor publice în sănătate din ţara noastră. Cum lucrurile se degradează pe zi ce trece aş îndrăzni să-mi provoc cititorii să analizeze ce s-a schimbat în bine faţă de acum cinci ani, când, scandalizat de uciderea din culpă a prietenului Tiberiu Brăilean, scriam acest text:

O scrisoare din Italia

Radu PĂRPĂUȚĂ

O scrisoare din Italia

Draga mea Măriuţă,

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (III)

Alex VASILIU

Cristian Mandeal - „Minutul de calitate maximă în concert este rezultatul orelor multe de repetiţii” (III)

Spre deosebire de mulţi muzicieni academici (solişti de concert, de operă, dirijori, muzicologi), Cristian Mandeal se bucură de atenţia mediei generaliste. Nu mă refer la cronicile sau interviurile realizate de jurnalişti cu studii de specialitate, semnatarii unei rubrici fixe la un cotidian, la o revistă, ci la produsele jurnalistice având ca autori tineri ce posedă o cultură umanistă, interesaţi şi de muzică. 

pulspulspuls

Fătuca de pe virtual

Fătuca de pe virtual

Pentru că mai mulţi amici cetitori ne-au întrebat în ultimele zile cum se poate una ca asta, ca ditamai premarele de capitală culturală să facă greşeli de analfabet funcţional, şi asta ca să nu mai spunem că se mai laudă pe ici pe colo şi cu faptul că a fost şef de promoţie în facultate, iacătă stimaţi telespectatori că am mai scotocit puţin în zona virtuală ca să aflăm una-alta special pentru cei dintre domniile voastre revoltaţi, mai mult sau mai puţin, de o astfel de bătaie de joc la adresa oamenilor care ştiu să scrie din acest târg. 

Caricatura zilei

va

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.