Compania de aviaţie Flynas caută însoţitoare de bord la Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Compania de aviaţie Flynas caută însoţitoare de bord la Iaşi

GALERIE
flynas-airbus-a320
  • flynas-airbus-a320
- +

O firmă de recrutare din Cluj-Napoca vine la Iaşi, pe 27 septembrie, pentru a recruta tinere din municipiu, dar şi din Republica Moldova, în vederea angajării acestora pe postul de însoţitor de zbor. RSC Consulting, agenţia de plasare a forţei de muncă în străinătate, spune că locurile de muncă sunt disponibile în cadrul companiei de aviaţie Flynas din Arabia Saudită. Oficialii companiei de recrutare spun că vor oferi ulterior detalii privind locaţia unde va avea loc evenimentul şi programul acestuia. „Compania de aviaţie Flynas oferă tinerelor care întrunesc condiţiile de angajare un salariu mediu net lunar de 2.200 dolari (nu sunt impozite sau taxe pe salarii), contract de muncă ferm pe o perioadă de 2 ani, cu posibilitate de prelungire, gratuitate la cazare şi masă, la uniforme”, se arată în comunicatul dat publicităţii de RSC Consulting.

De asemenea, potrivit aceluiaşi document, angajatorul saudit oferă transport gratuit către şi de la locul de muncă, asigurare medicală şi asigurare în caz de accidente, ambele valabile oriunde în lume, training gratuit, 30 zile de concediu pe an, dar şi alte beneficii. Tinerele eligibile pentru postul de însoţitor de zbor trebuie să aibă vârsta minimă de 22 ani, studii liceale finalizate, să cunoască fluent atât în scris, cât şi conversaţional, limba engleză, să aibă un aspect fizic plăcut şi greutate proporţională cu înalţimea (minim 1,6 metri). Nu sunt admise candidate cu tatuaje, pierce-uri sau cicatrici vizibile. Detalii privind locurile de muncă şi formularele de înscriere sunt disponibile pe www.rsc-consulting.ro 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce s-a scumpit masiv energia?

Alexandru LĂZESCU

De ce s-a scumpit masiv energia?

Între factorii cei mai importanţi sunt politicile „Green Deal” ale UE, decizii care din raţiuni ideologice, au promovat abordări nerealiste care ignoră realitatea de pe teren.

Filmuletul zilei

opinii

Un punct de vedere cu desăvârşire orb

Nichita DANILOV

Un punct de vedere cu desăvârşire orb

Unele edificii sunt înălţate numai din scaune. În faţa scaunelor se întind nesfârşite alei, străjuite de statui ascunse printre arbori. În centrul oraşului sunt mai multe fântâni arteziene, din care nu ţâşneşte însă apa, ci timp. Oraşul a fost ridicat în plin deşert. Ţâşneşte în schimb nisip şi din când în când, spre seară, sânge în şuvoaie. Singurul locuitor al oraşului este în acelaşi timp rege, judecător, călău, victimă şi mulţime. În oraşul cu un singur locuitor „timpul are o singură secundă” şi „de fiecare acoperiş atârnă câte un deget murdar”.

Septembrie indiano-amnăşan

Michael ASTNER

Septembrie indiano-amnăşan

Păzind cazanul în liniştea amiezii, auzi din când în când căzând câte o nucă ori pe stradă trecând - urcând, coborând - o maşină.

Macro-buzunăreala „liberalizată”

Nicolae CREŢU

Macro-buzunăreala „liberalizată”

Din toate câte bântuie acum în ale noastre media, din România, nu serialul rivalităţii Cîţu vs. Orban pentru şefia PNL, nici „bâlciul” şi pantomima „moţiunilor” de ce (n)zură şi criza guvernării, nu ele sunt cele care îi îngrijorează pe cei mai mulţi oameni ai ţării, încă trăitori între hotarele ei. Şi nici cifrele în creştere ale „valului” Covid-Delta, nici măcar ele, nu îngrijorează, ba chiar să sperie de-a dreptul, atât cât o fac ştirile şi aşteptările privind facturile la electricitate şi gaz sau eliminarea subvenţiei pentru încălzire, tot perspective „luminoase”, cum se vede.

pulspulspuls

O mare dilemă a Iaşului înaintea congresului liberal: Orban, Cîţu sau coviduţu’?

O mare dilemă a Iaşului înaintea congresului liberal: Orban, Cîţu sau coviduţu’?

Apropo de congresul liberal cu alegeri de lider care bate la uşă, ce va fi de azi egzact într-o săptămână, cică printre unii liberalii mai vechi se vorbeşte că jocurile ar fi deja făcute, iar Cîţu ar avea deja cam două treimi din voturi de partea lui.

Caricatura zilei

Iohannis și Golful

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.