Compania de Transport Public Iaşi angajează mecanic
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 20.01.2021

Advertorial

Compania de Transport Public Iaşi angajează mecanic

GALERIE
antet ctp
  • antet ctp
- +

Compania de Transport Public Iaşi organizează selecție în vederea ocupării postului vacant de mecanic auto din cadrul Atelierului auto al Secţiei nr.4.  

Condiții minime de participare:

- absolvenţi de scoală profesională de specialitate/8 clase şi curs calificare

- capacitate deplină de exerciţiu.

Criteriile de selecţie sunt :

•    cunoştinţe specifice activităţii;

•    abilităţi de organizare şi planificare a activităţii personale ;

•    identificarea soluţiilor optime, adaptabilitate, flexibilitate;

•    disponibilitate pentru lucrul în echipă;

•    punctualitate, spirit de ordine şi disciplină ;

•    experienţă în domeniu;

•    motivaţia candidatului.

Scopul principal al postului: identifică defecțiunile părţii mecanice la mașinile și utilajele din parcul auto (motor, sistemele de ungere, răcire, alimentare cu combustibil, punţi, suspensii, la sistemul de direcţie, la sistemul de frînare, la sistemul de transmisie)  și execută lucrări de întreţinere planificată şi reparații.

Dosarul de înscriere la selecţie va conţine CV, actele de stare civilă şi studii, certificat calificare şi cazier judiciar.
Relaţii suplimentare se pot obţine la sediul firmei sau la telefon 0332 404 709 sau 0232 267 575, int. 108.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Acord controversat, moment controversat

Lucian DÎRDALA

Acord controversat, moment controversat

Am avut parte de o dovadă elocventă a modului în care guvernul de la Berlin exercită leadership-ul politic în Uniunea Europeană: atent să inspire acţiunea Comisiei, priceput să creeze coaliţii de sprijin largi, capabil să ofere justificări pragmatice şi, mai ales, mereu atent să nu perturbe liniştea unui cadru instituţional comunitar atât de favorabil pentru companiile germane capabile de expansiune.

Filmuletul zilei

opinii

Un măscărici toxic

Florin CÎNTIC

Un măscărici toxic

Una dintre marile probleme ale Evului Media în care trăim o reprezintă idolii de carton. De regulă caraghioşi, dar, câteodată, toxici. Donald Trump va rămâne neîndoielnic în istorie, însă nu cum ar fi dorit.

Politrucii vechi și politicienii noi

Radu PĂRPĂUȚĂ

Politrucii vechi și politicienii noi

(reflecţii în urma unei audienţe)

„Când te ascult, mi se deschide inima” (II)

Alex VASILIU

„Când te ascult, mi se deschide inima” (II)

Anii frumoşi, mulţi, încărcaţi pentru Viorica Cortez de succese pe cele mai prestigioase scene ale lumii, ar putea fi ilustraţi numai prin reproducerea, chiar fragmentară, a listelor cu teatrele, partenerii, dirijorii cu care a realizat spectacole şi concerte, ale revistelor şi ziarelor ce au adăpostit cronici laudative. Lectura documentelor impresionează. Fotografiile înfăţişând-o în roluri diferite, alături de stele ale scenei lirice, stârnesc admiraţia.

pulspulspuls

Nervozitate mare pe samsarii de la cumătrie. Cu ce îi mai abureşte Peni?

Nervozitate mare pe samsarii de la cumătrie. Cu ce îi mai abureşte Peni?

Tergiversările în desemnarea celui de-al doilea vice, dar şi întârzierile în găsirea unei majorităţi care să-i sprijine viziunile edilitare şi nu numai, auzim că ar fi creat mare nervozitate în ultima perioadă în rândul şmenarilor imobiliari care, fiecare după posibilităţi ori interes, au pus umărul sau teşchereaua la dispoziţie pentru realegerea premarelui lor. 

Caricatura zilei

Febra

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.