anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

duminica, 26.06.2022

Advertorial

Compania de Transport Public Iaşi recrutează candidaţi pentru şcolarizare în meseria de vatman (P)

GALERIE
tramvai PESA1
 • tramvai PESA1
- +

Compania de Transport Public Iaşi  recrutează  candidaţi pentru şcolarizare în meseria de vatman.

La data de 12 mai, Compania de Transport Public Iaşi va organiza o sesiune de recrutare a candidaţilor pentru şcolarizare în meseria de

vatman

Condiţii obligatorii:

•    vîrsta minimă 24 ani ;
•    studii minime: 10 clase şi curs calificare/şcoală profesională ;
•    apt medical și psihologic.

Deținerea unui permis de conducere pe drumurile publice poate constitui un avantaj.

Persoanele interesate să obţină permis categoria Tv pot depune solicitările însoţite de CV şi xerocopii după următoarele documente: carte de identitate, permis de conducere, diploma de studii şi certificate de calificare sau atestate profesionale, cazierul judiciar şi cazier rutier pe ultimii 5 ani pentru deţinătorii de permis de conducere.

Relaţii suplimentare se pot obţine prin email: mru@sctpiasi.ro şi la telefon 0372.148 608.  

Termenii şi condițiile de școlarizare pot fi consultate pe www.sctpiasi.ro      

Documente necesare la selecție

Dosarul de înscriere la concurs se depune prin Registratura companiei, str. Silvestru nr. 5, cu minim 48 de ore înainte de data selecției  (12 mai 2022) și va conţine:

•    cerere de participare la selecţie și CV (datele de contact: telefon și adresă e mail);

•    xerocopii după: cartea de identitate, certificat naştere, diplomă de studii, certificate de calificare, livret militar, permis de conducere, atestat profesional transport marfa / persoane după caz. Copiile vor fi certificate conform cu originalul de personalul CTP Iași;

•    carte de muncă (xerocopie)/adeverințe și recomandări de la locurile de muncă anterioare:

•    cazier judiciar si rutier (ultimii 5 ani) pentru personalul de bord

•    dosarul se va completa ulterior (după interviu) cu aviz medical si psihologic de la unități autorizate.

Candidații se vor prezenta la ora planificată pentru fiecare probă în parte, având asupra lor actul de identitate, permisul și atestatul profesional.

Candidații vor purta obligatoriu mască și vor păstra distanța socială  față de celelalte persoane prezente.            

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce urmează după David?

Nicolae GRECU

Ce urmează după David?

Va rămâne copilul minune din înotul românesc un star nemuritor, rece şi singur sau va fi pionul unei emulaţii atât de necesare în sportul autohton?

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (IV)

Ideile învăţaţilor ardeleni privitoare la originea romană a poporului român şi la caracterul latin al limbii române au fost receptate şi împărtăşite şi de păturile cultivate ale societăţii din Moldova şi Valahia, contribuind la accelerarea procesului de modernizare, în sensul occidentalizării.

Cât de eficiente sunt pieţele?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cât de eficiente sunt pieţele?

Titlul este extrem de îndrăzneţ deoarece dialectica privind eficienţa sau ineficienţa pieţelor se găseşte permanent într-un impas. Sistemele complexe nu pot fi înţelese dintr-o perspectivă simplistă. Interogaţia poate fi încadrată în ceea ce Andrei Pleşu numea întrebări „mari” sau „ruseşti”, ceea ce poate conduce spre un drum fără oprire. 

Franţa, în echilibru fragil

Alexandru CĂLINESCU

Franţa, în echilibru fragil

Dezavuarea lui Macron şi a politicii sale este fără echivoc. Partidul preşedintelui LREM (La République En Marche) a fost din capul locului o construcţie artificială, o ficţiune. LREM a canibalizat cele două mari partide tradiţionale de la dreapta şi de la stânga (...). Reformele pe care le promitea Macron au rămas, aproape toate, literă moartă. Preşedintele a preferat să apeleze la ceea ce se numeşte „democraţie directă”, organizând dezbateri naţionale (ineficiente) şi înfiinţând organisme artificiale („Convenţia cetăţenească pentru climat” - „cetăţenesc” este un cuvânt magic, sugerând racordarea la tradiţia republicană).

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.