anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Comunicat de presa

Compania globală de servicii digitale de business Emergn intră pe piața din România și creează noi oportunități pentru profesioniștii ieșeni (P)

GALERIE
Emergn_1 (1)
  • Emergn_1 (1)
- +

Emergn, firmă globală de servicii digitale de business care ajută companiile să livreze mai rapid produse și experiențe valoroase pentru clienți, a intrat pe piața din România. Compania își propune să dezvolte în România unul dintre principalele sale centre de livrare, concentrându-se pe recrutarea specialiștilor din Iași pentru poziții precum dezvoltatori IT, profesioniști Quality Assurance, Business Analysts, Product Designers, Delivery Managers, ingineri de automatizare și AI ori specialiști în date și analiză. Emergn le oferă angajaților posibilitatea de a lucra complet remote și și-a propus să devină lider de piață, cu planuri pe termen lung pe teritoriul României.

Extinderea Emergn în România este în concordanță cu valorile companiei și cu istoricul său de stabilire a unei prezențe în țări care rezonează cu aceleași principii de bază, dar și cu dorința de a pune accentul pe talentul incredibil al profesioniștilor. România este o țară cu multe talente și cu o istorie bogată și va fi un centru cheie de excelență pentru angajați și pentru clienții noștri globali. De asemenea, România se aliniază foarte bine atât cu accentul pe care Emergn îl cultivă în ceea ce privește procesele tehnice, cât și cu ideea de concentrare asupra produselor, pe care Emergn le are pe piața serviciilor digitale de business și de transformare", a declarat Alex Adamopoulos, CEO Emergn.

Profesioniștii ieșeni vor avea oportunitatea de a lucra cu cele mai noi tehnologii și de a aplica practici de lucru inovatoare, datorită culturii Emergn de învățare continuă. Compania va investi în dezvoltarea talentelor din România, iar o parte din planurile sale includ accesul echipei la platforma Emergn de învățare prin colaborare și muncă, ce le permite oamenilor să deprindă și să adopte modalități noi și moderne de a livra pe piață produse, servicii și idei. Întregul proces de învățare este susținut de abordarea proprietară Emergn pentru implementarea unor metode moderne de lucru, numită Value, Flow, Quality (VFQ).

Serviciile de învățare Emergn oferă echipe instruite să aplice principiile VFQ prin ecosistemul său de învățare, unde clienții și angajații Emergn au acces la o platformă digitală de învățare, la o bibliotecă extinsă de conținut de valoare mondială, la o întreagă rețea de instructori și antrenori experimentați și multe altele. Mii de profesioniști din sute de companii din întreaga lume folosesc VFQ, iar această metodă schimbă modul în care organizațiile adoptă discipline precum Agile, Design Thinking, Lean și Systems Thinking pentru a-și susține eforturile de inovare și a deveni și mai competitive în economia digitală.

Cei care se vor alătura echipei Emergn vor lucra direct cu clienții din portofoliul companiei, ce  include unele dintre cele mai populare și de succes branduri din lume, printre care HP, SAP, Vodafone, gsk, Astra Zeneca și multe altele. Angajații vor juca un rol cheie în construirea comunității locale Emergn și în stabilirea prezenței companiei în România. Angajații din România vor deveni parte a comunității globale Emergn și vor adopta un stil de lucru ce încurajează schimbul de cunoștințe între diferite echipe și locații, ajutându-i să se dezvolte și să aibă succes.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.