Compania IULIUS oferă gratuit spaţiile din reţeaua sa naţională de proiecte pentru organizarea evenimentelor educaţionale şi de business
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 06.03.2021

Compania IULIUS oferă gratuit spaţiile din reţeaua sa naţională de proiecte pentru organizarea evenimentelor educaţionale şi de business

GALERIE
Centru evenimente IULIUS
  • Centru evenimente IULIUS
- +

Compania IULIUS este alături de organizatorii de evenimente educaţionale şi de business, a căror activitate a fost puternic afectată de criza socio-medicală. Cu scopul de a-i susţine, proiectele din portofoliul IULIUS vor găzdui în regim de gratuitate, timp de trei luni de la ridicarea restricţiilor, evenimentele educaţionale, de business, tehnologice, creative şi antreprenoriale.

 Proiectele grupului IULIUS, concepte mixed-use, includ şi centre de conferinţe şi infrastructura necesară organizării de evenimente. De-a lungul timpului, la nivelul întregii reţele s-au dezvoltat parteneriate cu numeroase entităţi din sfera conferinţelor, care sunt apreciate şi atrag public creativ şi implicat. Ca urmare a iniţiativei organizatorilor evenimentelor educaţionale de business, tehnologie, IT, antreprenoriat şi creative, prin scrisoarea deschisă transmisă către Guvern, cu scopul de a sprijini această industrie, timp de trei luni de la ridicarea restricţiilor, compania IULIUS le va oferi spaţiile gratuit, în toate proiectele sale din ţară.

„Credem că în această perioadă este important să identificăm soluţii şi să ne sprijinim unii pe alţii. Şi noi resimţim efectele directe şi indirecte ale pandemiei, însă trebuie să fim alături de entităţile care au avut activitatea suspendată aproape integral. Campania aceasta reprezintă maniera prin care ne implicăm în susţinerea unui segment al economiei pe care îl considerăm relevant şi cu impact în dezvoltare. Avem nevoie de ei pe termen lung, astfel că încercăm să venim cu soluţii pe termen scurt”, a declarat Sebastian Mahu, Head of Asset Management IULIUS.  

 Compania IULIUS este singurul dezvoltator şi operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din ţară. În portofoliul său se regăsesc două ansambluri mixte – Palas Iaşi şi Iulius Town Timişoara -, precum şi reţeaua Iulius Mall din Iaşi, Cluj-Napoca şi Suceava. Gândite ca formate integrate, proiectele IULIUS includ funcţiuni de retail, office, parc şi entertainment. Printre facilităţile oferite se numără şi accesul la centre de evenimente premium, un atu pentru companiile prezente în clădirile de birouri, cât şi pentru partenerii externi. Susţinător al mediului educaţional şi cultural, IULIUS este un partener de lungă durată al unora dintre cele mai prestigioase conferinţe, workshop-uri, seminarii, forumuri etc. din domeniu, locale, naţionale şi internaţionale. În 2019, grupul IULIUS a găzduit peste 100 de astfel de evenimente în proiectele pe care le operează.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.