Compania IULIUS, premiată pentru consecvența investițiilor în cadrul Galei Forbes Best Office Buildings
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESĂ

Compania IULIUS, premiată pentru consecvența investițiilor în cadrul Galei Forbes Best Office Buildings

GALERIE
Forbes Best Office Buildings 2021 - IULIUSPalas Campus 01Palas Campus 02
 • Forbes Best Office Buildings 2021 - IULIUS
 • Palas Campus 01
 • Palas Campus 02
- +

Revista Forbes România a premiat compania IULIUS pentru consecvența prin care a continuat investițiile în pofida crizei. Aceasta este a cincea distincție consecutivă în cadrul galei anuale Forbes Best Office Buildings, fiind o recunoaștere a dinamismului proiectelor IULIUS pe segmentul office. Evenimentul s-a desfășurat la finalul săptămânii trecute și a premiat cei mai relevanți jucători din domeniul clădirilor de birouri din România.

Premiul a fost oferit mai ales pentru Palas Campuso investiție de regenerare urbană în valoare de peste 120 de milione de euro, care a demarat în plină pandemie, în vara anului trecut, și care se construiește într-un ritm alert la Iași. Proiectul este dezvoltat într-o zonă centrală nevalorificată, care va fi revitalizată și redată comunității prin extinderea polului de business consolidat în centrul orașului. Palas Campus va fi cea mai mare clădire de birouri ca suprafață din România, cu 54.000 mp office premium și 6.000 mp de retail, și va fi finalizată în 2022. Fiind un proiect amplu, flexibilitatea spațiilor oferă oportunități de configurare adaptate contextului actual, atât pentru companiile cu echipe numeroase, cât și pentru cele în expansiune.

Proiectul va genera peste 5.000 de locuri de muncă după finalizare, iar alte 1.200 de persoane vor lucra în etapa de construcție. Pe lângă spațiile de birouri clasa A, investiția presupune o zonă de food market, servicii de utilitate zilnică, prezența business-urilor locale, dar și un parc de 4.500 de mp. În același timp, pentru conectivitatea proiectului și mobilitatea urbană vor fi realizate investiții de peste 1,62 milioane de euro într-o nouă arteră, care va conecta două mari bulevarde, modernizarea și lărgirea a cinci străzi adiacente, dar și amenajarea a 650 de metri de piste de ciclism și peste 500 de locuri de parcare pentru biciclete și a unei stații pentru mijloace de transport public. Alte 33,3 milioane de euro revin parcării subterane, cu două niveluri și o capacitate de 625 de locuri.

În ultimii zece ani, IULIUS s-a impus drept cel mai dinamic dezvoltator și operator de spații office din afara Capitalei, aflându-se în topul celor mai importanți investitori din domeniu la nivel național. Compania ieșeană are în portofoliu 13 clădiri de birouri clasa A operaționale, în Iași, Timișoara și Cluj-Napoca, cu o suprafață totală închiriabilă de 152.000 mp. Proiectele de birouri ale companiei IULIUS sunt realizate sub brandul național United Business Center și sunt integrate în ansambluri cu funcțiuni mixte, oferind acces la grădini publice, toate serviciile necesare și economie de timp.

În Palas Iași (7 clădiri, 75.600 mp), în Iulius Town Timișoara (3 clădiri, 50.000 mp) și în proximitatea Iulius Mall Cluj (3 clădiri, 26.200 mp), componenta office s-a consolidat în poluri de business puternice, regionale, care au atras companii de renume, au contribuit la dezvoltarea industriei IT & Outsourcing și la crearea de oportunități și locuri de muncă. În clădirile de birouri United Business Center sunt peste 80 de sedii ale companiilor multinaționale, unde lucrează peste 15.000 de angajați. Pentru că își desfășoară activitatea în proiecte de tip mixed-use, aceștia au la dispoziţie numeroase facilităţi: food court, restaurante, cafenele, magazine, spaţii verzi, cinema multiplex, centru de fitness, săli de conferinţă, servicii medicale şi bancare, opţiuni pentru relaxare şi locuri de parcare. De asemenea, în toate clădirile sale de birouri, IULIUS a implementat programul Card Partener, prin care angajaţii beneficiază de discount-uri speciale, de până la 30%, la zeci de magazine şi operatori de servicii.

În plus, toate clădirile office din portofoliu sunt proiectate și construite în conformitate cu normele LEED și dispun de implementarea unor politici sustenabile de operare, cu scopul de a crește eficienţa costurilor la utilităţi, confortul și calitatea vieții. Mai mult, ultimele imobile inaugurate sunt dotate cu dușuri și vestiare special amenajate pentru cei care se deplasează cu mijloace alternative de transport și dispun de infrastructură pentru automobilele electrice.

IULIUS este singurul dezvoltator şi operator de proiecte mixte de regenerare urbană din România, cu un portofoliu operaţional care cuprinde peste 300.000 mp de spaţii de retail şi 152.000 mp de spaţii office clasa A. Compania a creat reţeaua naţională IULIUS MALL, cu patru shopping mall-uri regionale (în Iaşi, Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava), primul ansamblu mixed-use din România - Palas Iaşi -, dar și singurul de acest tip din vestul țării - Iulius Town Timișoara.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Mutare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.