Compania românească de outsourcing, OPTIMA a trecut pragul de 5 mil. de euro în 2019
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comunicat de presă

Compania românească de outsourcing, OPTIMA a trecut pragul de 5 mil. de euro în 2019

GALERIE
Daniel Mereuta Optima
  • Daniel Mereuta Optima
- +

Afacerile companiei OPTIMA au avut un avans de 10 procente față de anul precedent. Cuvinte cheie în procesul de dezvoltare: #Optimizare  #Sales #RPA

Rezultatele de anul trecut s-au situat în zona de creștere pe care am estimat-o inițial, depășind pragul de 5 milioane de euro. Și în 2019 am continuat procesul de optimizare a operațiunilor și proceselor interne și, în același timp, am extins portofoliul de clienți și serviciile oferite. Rezultatele obținute se mențin pe aceleași traseu ascendent din ultimii ani, putând astfel să ne bazăm pe o dezvoltare consistentă pe termen lung,. Astfel, pentru anul acesta estimăm o creştere a afacerilor de circa 25%, țintind 6 milioane de euro. Obiectivul se bazează nu doar pe adăugarea de proiecte şi clienţi noi, dar şi pe extinderea parteneriatelor existente”, a declarat Daniel Mereuţă, director general al Optima.

OPTIMA este una dintre cele mai importante companii românești de outsourcing care deservește clienți pe piața locală. OPTIMA oferă în principal servicii de vânzări și procese specifice vânzărilor pentru mari companii din domeniile telecomunicații, utilități și servicii financiare.

Pe parcursul anului trecut, OPTIMA a demarat o serie de proiecte ce vizează automatizarea unor procese interne cu ajutorul tehnologiei de tip RPA (Robotic Process Automatization), dar și dezvoltarea unei comunități online și offline, în vederea înlesnirii accesului la resurse umane. “Parte din optimizarea operațiunilor interne s-a realizat și prin implementarea unor fluxuri gestionate în sistem RPA. Așa am ajuns să “angajăm” primul coleg robot în companie, care gestionează procese din zona de operațiuni, respectiv suport vânzări. Continuăm să ne extindem în aceasta zonă de suport și prin servicii specifice de automatizare a proceselor, pe care le oferim clienților noștri”, explică Daniel Mereuță.

Piața muncii trece printr-o criză, asta este clar, și nu este una care se va rezolva rapid. Prin urmare trebuie sa găsim soluții astfel încât să reușim să susținem ritmul și potențialul de creștere. Cu acest scop în minte am implementat și continuăm să dezvoltăm o platformă și o comunitate în jurul activităților de vânzări. Programul ‘’iSell by Optima’’ este în primul rând o oportunitate de a învăța, prin trainingurile complet gratuite oferite de noi, având în același timp posibilitatea de a pune în aplicare și a continua procesul de învățare în mod practic. Nici măcar nu este vorba doar de a te angaja la Optima, pentru că noi oferim și joburi celor care termină cursurile. Însă nu există niciun fel de condiționare în acest sens. Noi îi ajutăm să învețe, iar ei pun în aplicare noțiunile unde doresc. Noi știm douar că beneficiile de a avea oameni mai bine pregătiți sunt pe termen lung și se vor întoarce către noi în variate moduri ”, mai adaugă Daniel Mereuţă.

Despre Optima
Compania Optima a fost înfiinţată în 2010 şi are sediul în Bucureşti, fiind membră în Association of Business Service Leaders (ABSL).  În prezent, în Optima activează 400  de angajați în centrele din București, Iași și Brasov. Optima face parte din Grupul Next Capital cu afaceri în factoring, cumpărare și recuperare de creanţe, cu o valoare anuală a finanţărilor de peste 50 de milioane de euro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

America pierde teren în faţa Rusiei şi a Chinei, în Orientul Mijlociu

Naivităţile şi imperativele ideologice progresiste ale politicii externe a administraţiei Biden se lovesc de o realitate geopolitică în care şi Rusia, şi China se dovedesc a fi extrem de abile în a-şi impune propria naraţiune şi a eroda influenţa americană în Orientul Mijlociu.

Filmuletul zilei

opinii

Mirel Cană - o încercare de portret

Nichita DANILOV

Mirel Cană - o încercare de portret

L-am întâlnit deseori la Casa Dosoftei. Mi-l închipui şi azi tronând acolo, retras în spatele unui pupitru rustic, scrutând prin ochelarii fumurii hrisoavele înşirate în vitrine, dar şi pe pereţii reci, uşor igrasioşi, pe care trecerea vremii a desenat tot felul de umbre şi de figuri voievodale. În acest spaţiu al amintirii, placat de ziduri groase, spectrul lui Mirel Cană se simte cu adevărat în elementul său.

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Dana ȚABREA

Grădinărit uman. Despre oameni şi câini

Termenul „cultură” provine la latinescul „colere” care înseamnă a cultiva. Civilizaţia şi cultura îl îndepărtează pe om de latura sa animalică, barbară şi îl apropie de cea spirituală. Însă omul rămâne în esenţa sa o fiinţă animalică, având posibilitatea de a alege, şi care în orice împrejurări va alege cea mai rea posibilitate dintre toate. În acest sens, „Grădinărit uman” nu este atât despre familia disfuncţională, cât mai ales despre o umanitate disfuncţională în întregul ei. Departe de a putea fi vorba de o comedie, poate doar despre la comédie humaine.

Profilul neo-activistului american

Michael ASTNER

Profilul neo-activistului american

Vara trecută, înainte să vin la Amnaş, am primit de la o prietenă două ziare germane pe care le luase-n aeroport ca lectură de călătorie. Le-am luat la rândul meu pe drum, dar pentru că-s ziare de ziare, format mare, adică (vorbesc de Die Welt şi de Süddeutsche Zeitung), nu le-am deschis în tren, iar la ţară apoi… nici atât: am adunat fructe, am cosit iarbă, am primit oaspeţi (cumnatul, nepotul şi băiatul nepoatei), apoi m-am apucat de dezgropat fântâna din bătrâni, tot felul de lucrări şi munci mi-au ocupat timpul, iar ziarele în cauză (ambele din 14 iulie 2020) au fost uitate. Zilele trecute, am dat de ele. Hm - ia să le răsfoiesc şi să văd dacă mai găsesc ceva actual respectiv demn de citit!

pulspulspuls

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

L-aţi uitat pe politicianul care venea la Primărie cu Buceagul Ceapeului? Iacătă-l la uşă!

Pentru că ne-am jurat în barbă să ne ferim de politichie şi de politicieni măcar sâmbăta, pe uichend, aicea la rubricuţă, haideţi aşadar să părăsim olecuţă acest miraculos tărâm. 

Caricatura zilei

Tot felu

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.