Compania Vetro participă la misiunea economică RePatriot în SUA
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

sambata, 08.05.2021

Advertorial

Compania Vetro participă la misiunea economică RePatriot în SUA

GALERIE
Dumitru-FodornouUtah_RepatriotUtah 2Utah 3
 • Dumitru-Fodornou
 • Utah_Repatriot
 • Utah 2
 • Utah 3
- +

Compania Vetro, cu sediul central în Iași, participă la prima misiune economică în Statele Unite ale Americii organizată de RePatriot – Romanian Business Leaders în perioada 11-20 aprilie (în Utah – Salt Lake City, Moab și Chicago). Evenimentul se adresează antreprenorilor din România care intenționează să obțină acces pe piața americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu SUA și/sau să atragă investiții din SUA.

În prima parte a misiunii, cei 17 antreprenori români au fost întâmpinați de oficiali ai Statului Utah și de Ambasadorul României în SUA, George Maior, la Kostopulos Dream Foundation.

Activăm pe o piață globală, iar compania Vetro este, încă de la înființarea sa, partenerul unor companii multinaționale de prestigiu. Suntem obișnuiți să avem o abordare internațională, iar piața din România este în acest moment, din punctul de vedere al ecosistemului medicinei veterinare în care noi activăm, într-o creștere foarte mare. Avem ținte mari pentru următorii ani, iar parteneriate cu firme din Statele Unite ale Americii ne pot ajuta în mod hotărâtor pentru atingerea obiectivelor noastre de business. Ca membru al Romanian Business Leaders, găsesc implicarea RePatriot și sprijinul ambasadorilor acestei mișcări un sprijin important și mă bucur să fiu parte din această echipă de antreprenori români“, declară Dumitru Fodor, General Manager Vetro.

Misiunea economică este organizată în Utah cu sprijinul Ambasadorilor RePatriot – Mike Divricean și Mircea Divricean, Consul Onorific al României în Utah. Fiecare dintre cei amintiți sunt români stabiliți în America, care și-au construit cariere solide în Statele Unite și acum desfășoară o activitate intensă de lobby pentru a deschise piața americană antreprenoriatului românesc.

Programul misiunii este unul deosebit de consistent și relevant din punctul de vedere al oficialilor care vor primi delegația română: întâlniri cu Guvernatorul Utah, Spencer Cox, Procurorul General al Utah, Sean Reyes, o masă rotundă privind industriile de Apărare și Securitate, Sănătate, IT, Agricultură, Turism, Educație, Producție, întâlnire cu Primarul orașului Salt Lake, Jackie Biskupsk, întâlnire de lucru pe tema consilierei legale privind comerțul internațional, găzduită de Hirton McConkie Law Firm, vizite la University of Utah Hospitals andClinics, doTERRA Campus, Sillicon Slopes.

Compania Vetro este unul dintre principalii jucători pe piața distribuției de medicamente veterinare și de soluții pentru medicii veterinari din România. De la înființarea sa, în 2013, a crescut de la o cifră de afaceri de 1 milion de euro până la valoarea de 8,4 milioane de euro în 2018. Activitatea este organizată în cadrul a două divizii – Vet și Ferme, iar distribuția este asigurată prin intermediul centrelor regionale Moldova, Muntenia și Ardeal. Sediul central (administrativ) și depozitul se află în orașul Iași.Vetro are circa 50 de angajați, cărora li se adaugă un număr important de colaboratori și firme partenere.

În prezent, Vetro implementează o investiție de 1,5 milioane de euro în Iași constând într-o unitate cu două linii de producție (soluții lichide și pulberi – capsule) care va desface pe piață primele produse sub brand propriu în a doua parte a anului 2020. Centrul de producție Vetro este desfășurat pe o suprafață de circa 1200 de metri pătrați, care include spații administrative și laborator propriu alături de spațiile propriu-zise de producție.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.