Compania Vetro participă la misiunea economică RePatriot în SUA
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

Advertorial

Compania Vetro participă la misiunea economică RePatriot în SUA

GALERIE
Dumitru-FodornouUtah_RepatriotUtah 2Utah 3
 • Dumitru-Fodornou
 • Utah_Repatriot
 • Utah 2
 • Utah 3
- +

Compania Vetro, cu sediul central în Iași, participă la prima misiune economică în Statele Unite ale Americii organizată de RePatriot – Romanian Business Leaders în perioada 11-20 aprilie (în Utah – Salt Lake City, Moab și Chicago). Evenimentul se adresează antreprenorilor din România care intenționează să obțină acces pe piața americană, să înțeleagă specificul derulării afacerilor cu SUA și/sau să atragă investiții din SUA.

În prima parte a misiunii, cei 17 antreprenori români au fost întâmpinați de oficiali ai Statului Utah și de Ambasadorul României în SUA, George Maior, la Kostopulos Dream Foundation.

Activăm pe o piață globală, iar compania Vetro este, încă de la înființarea sa, partenerul unor companii multinaționale de prestigiu. Suntem obișnuiți să avem o abordare internațională, iar piața din România este în acest moment, din punctul de vedere al ecosistemului medicinei veterinare în care noi activăm, într-o creștere foarte mare. Avem ținte mari pentru următorii ani, iar parteneriate cu firme din Statele Unite ale Americii ne pot ajuta în mod hotărâtor pentru atingerea obiectivelor noastre de business. Ca membru al Romanian Business Leaders, găsesc implicarea RePatriot și sprijinul ambasadorilor acestei mișcări un sprijin important și mă bucur să fiu parte din această echipă de antreprenori români“, declară Dumitru Fodor, General Manager Vetro.

Misiunea economică este organizată în Utah cu sprijinul Ambasadorilor RePatriot – Mike Divricean și Mircea Divricean, Consul Onorific al României în Utah. Fiecare dintre cei amintiți sunt români stabiliți în America, care și-au construit cariere solide în Statele Unite și acum desfășoară o activitate intensă de lobby pentru a deschise piața americană antreprenoriatului românesc.

Programul misiunii este unul deosebit de consistent și relevant din punctul de vedere al oficialilor care vor primi delegația română: întâlniri cu Guvernatorul Utah, Spencer Cox, Procurorul General al Utah, Sean Reyes, o masă rotundă privind industriile de Apărare și Securitate, Sănătate, IT, Agricultură, Turism, Educație, Producție, întâlnire cu Primarul orașului Salt Lake, Jackie Biskupsk, întâlnire de lucru pe tema consilierei legale privind comerțul internațional, găzduită de Hirton McConkie Law Firm, vizite la University of Utah Hospitals andClinics, doTERRA Campus, Sillicon Slopes.

Compania Vetro este unul dintre principalii jucători pe piața distribuției de medicamente veterinare și de soluții pentru medicii veterinari din România. De la înființarea sa, în 2013, a crescut de la o cifră de afaceri de 1 milion de euro până la valoarea de 8,4 milioane de euro în 2018. Activitatea este organizată în cadrul a două divizii – Vet și Ferme, iar distribuția este asigurată prin intermediul centrelor regionale Moldova, Muntenia și Ardeal. Sediul central (administrativ) și depozitul se află în orașul Iași.Vetro are circa 50 de angajați, cărora li se adaugă un număr important de colaboratori și firme partenere.

În prezent, Vetro implementează o investiție de 1,5 milioane de euro în Iași constând într-o unitate cu două linii de producție (soluții lichide și pulberi – capsule) care va desface pe piață primele produse sub brand propriu în a doua parte a anului 2020. Centrul de producție Vetro este desfășurat pe o suprafață de circa 1200 de metri pătrați, care include spații administrative și laborator propriu alături de spațiile propriu-zise de producție.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Prognosis: negative

Cătălin ONOFREI

Prognosis: negative

Tratamentul se amână după moartea pacientului.

Filmuletul zilei

opinii

Visuri pietrificate

Briscan ZARA

Visuri pietrificate

Credem fără urmă de îndoială în ceva, chiar dacă nu are nici cea mai mică legătură cu realitatea, pentru că aşa am fost educaţi, pentru că toţi ceilalţi cred, pentru că nu există nimic care să contrazică această credinţă care ne dă confort, încredere, mulţumire, siguranţă, şi chiar dacă adevărul ni se revelează într-un mod logic sau evident, palpabil, implacabil, covârşitor de clar, noi tot nu îl recunoaştem, pentru că nu vrem.

Unirea ca axă a istoriei noastre

Mihai DORIN

Unirea ca axă a istoriei noastre

Unirea este incontestabil axa istoriei noastre moderne, întrucât de realizarea ei depindea existenţa naţională. Ea s-a construit pe existenţa unei premise - unitatea neamului şi a unei realităţi dramatice - risipirea neamului. Din îngemănarea acestora a rezultat metoda la care a recurs generaţia unirii, şi anume aceea de a pune istoria să lucreze astfel încât risipirea să fie înlocuită cu unitatea. 

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

… a fost atras nu de latura angelică, ci de latura demonică a lucrurilor, încercând să scoată la lumină o parte din întunericul ce sălăşluieşte-n om. Pe domnia sa nu l-au obsedat îngerii, ci demonii, creaturile diforme ce populează zi de zi, clipă de clipă, gândurile muritorilor, insuflându-le tot felul de patimi (pofte) şi vicii.

pulspulspuls

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Iată, stimaţi telespectatori, ce ne trimite un cetitor fidel înregimentat politic, pe poşta rubricuţei, cu Archibald Tănase la adrisant: poza de care se face cea mai mare panaramă în interiorul filialei partidoiului ieşean în ultimele zile! 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.