Companii şi persoane fizice vor să-i ajute pe micuţii din Cioca Boca
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Campania de Crăciun a Ziarului de Iaşi

Companii şi persoane fizice vor să-i ajute pe micuţii din Cioca Boca

GALERIE
Familia Smau Cioca Boca (23)
  • Familia Smau Cioca Boca (23)
- +

Lista cu ajutoarele lui Moş Crăciun se face tot mai mare, iar oamenii cu suflet cald au înţeles că este important ca, măcar de sărbători, să contribuie la bucuria unor copii pentru care Crăciunul a reprezentat o zi ca oricare alta în anii trecuţi. În sprijinul copiilor din Cioca Boca, la fel ca şi în campaniile din anii trecuţi, au venit reprezentanţii Companiei Antibiotice Iaşi, care astăzi împlineşte 65 de ani de existenţă, dar şi Compania Fides Express, doctorul Dan Timofte, ieşeanca Vera Tighici şi doi ieşeni care au dorit să îşi păstreze anonimatul.

 

Cei 83 de copii de la şcoala din Cioca Boca îl aşteaptă în acest an pe Moşul cel bun, care le va aduce ghetuţe din piele, obiecte de vestimentaţie, dar şi alte daruri dacă bugetul campaniei o va permite. La fel ca în fiecare an, în cadrul Campaniei de Crăciun a Ziarului de Iaşi, s-a alăturat şi Compania Antibiotice Iaşi, care a oferit suma de 2.500 de lei pentru darurile micuţilor. Compania împlineşte astăzi, 11 decembrie, 65 de ani de existenţă, perioadă în care s-a implicat activ în dezvoltarea Iaşului, dar şi în sprijinirea cazurilor sociale.

"Este normal şi firesc să punem umărul la dezvoltarea comunităţii din care facem parte. Considerăm că misiunea Antibiotice este aceea de a pune mereu ştiinţa şi sufletul în slujba celor care au nevoie de sprijinul nostru prin proiecte de responsabilitate socială. De ani buni contribuim în acţiuni caritabile prin Fundaţia Antibiotice «Ştiinţă şi Suflet», iar implicarea în Campania de Crăciun organizată de Ziarul de Iaşi reprezintă doar o părticică din ceea ce realizăm pentru comunitate. Sperăm că gestul nostru să reprezinte un model pentru tânăra generaţie şi să ducă mai departe spiritul responsabilităţii sociale", a subliniat Ioan Nani, directorul general al Companiei Antibiotice.

De asemenea, Compania Fides Express donează pentru familiile nevoiaşe ale căror poveşti le veţi afla în ediţiile următoare pachete consistente cu alimente. Reprezentanţii companiei Fides Express au menţionat faptul că "În fiecare an ne sensibilizează poveştile copiilor din zone defavorizate, copii care nu sunt «vinovaţi» decât de faptul că s-au născut departe de oraş sau într-o familie fără posibilităţi financiare. De aceea, la fel ca şi în anii anteriori, ne dorim să venim în sprijinul acestor familii şi să le oferim un Crăciun ceva mai îmbelşugat. Sperăm că gestul nostru să le uşureze nevoile şi să le readucă speranţa în suflet".

Doctorul Timofte Dan, care sprijină în fiecare an demersurile umanitare ale Ziarului de Iaşi, a donat suma de 1.000 de lei. Medicul a dorit să sublinieze că este importantă implicarea în demersurile sociale şi sprijinirea familiilor sărace şi că îşi doreşte ca prin gestul său să aducă măcar un strop de bucurie şi speranţă copiilor din Cioca Boca. De asemenea, Vera Tighici a donat suma de 200 de lei, iar doi ieşeni care au dorit să îşi păstreze anonimatul au donat sumele de 1.000 de lei, respectiv 200 de lei.

Cum putem să ajutăm

Cei care doresc să sprijine această campanie, cu orice sumă de bani, fie ea mai mică sau mai mare, sunt aşteptaţi la sediul redacţiei, bd. Nicolae Iorga nr. 35 (vizavi de Gara Internaţională). Mai multe detalii, la telefon 0232/271 271.

La acelaşi număr, firmele pot obţine detalii despre eventualele contracte de sponsorizare, care sunt necesare în aceste situaţii şi care pot fi transmise, la cerere, şi prin fax sau email. Totodată, ieşenii pot dona la sediul redacţiei obiecte de îmbrăcăminte, obiecte casnice sau pachete cu alimente neperisabile pentru familiile ale căror poveste le veţi afla în ediţiile următoare.

Şcoala coordonatoare, de la comună, a unităţii de învăţământ cu clase I-IV şi grădiniţă de la Cioca Boca, a pus la dispoziţia şcolii din acest sat, pentru donaţiile destinate micuţilor din Cioca Boca, un cont bancar creat special. Titularul este "Şcoala Profesională Nicolae Bălăuţă Şcheia", iar numărul contului este: RO45BRDE240SV43856642400, deschis la BRD Iaşi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.