Competiție de succes pentru elevii pasionați de științe socio-umane
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESĂ

Competiție de succes pentru elevii pasionați de științe socio-umane

GALERIE
concurs
  • concurs
- +

Salutând o primăvară încununată de concursuri și olimpiade la Iași, în data de 25 aprilie 2018, Inspectoratul Școlar Județean Iași a organizat la Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu” Iași, Concursul Județean de Științe Socio-umane ”Titu Maiorescu”, aflat la cea de-a XIV-a ediție, destinat elevilor de la liceele/colegiile tehnice care sunt pasionați de științele socio-umane.

Cei 60 de elevi participanți de la liceele din județ: Colegiul Tehnic ”Ioan C. Ștefănescu”, Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi”, Colegiul Tehnic ”Dimitrie Leonida”, Liceul Tehnologic ”Virgil Madgearu” și Liceul Tehnologic ”Haralamb Vasiliu” – Podu Iloaiei, au concurat la disciplinele Logică, argumentare și comunicare, Educație antreprenorială, Psihologie și Economie, obținând rezultate deosebite. Prin contribuția Inspectoratului Județean Iași și a organizatorilor s-a creat o atmosferă caldă, primitoare, potrivită pentru încurajarea tinerilor în desfășurarea probelor teoretice și prezentărilor de proiecte. Pasiunea pentru știință a fost demonstrată atât prin ținuta elevilor cât și prin determinarea cu care au participat la acest concurs.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cum să transformi o instituţie esenţială pentru piaţa asigurărilor într-o vacă bună de muls?

Dan CONSTANTIN

Cum să transformi o instituţie esenţială pentru piaţa asigurărilor într-o vacă bună de muls?

Cert este că piaţa asigurărilor nu este supravegheată în nici un fel, iar salariile lor babane sunt plătite din poliţele noastre, ale tuturor.

Filmuletul zilei

opinii

Irimia. Florin Irimia

Codrin Liviu CUȚITARU

Irimia. Florin Irimia

„Cazul” prezenţei prozatorului Florin Irimia pe lista de „activitate ştiinţifică zero” a Universităţii din Iaşi îmi demonstrează clar nebunia în care s-a ajuns cu „scientometria”. Acest monstru e pe cale să anuleze diversitatea şi bogăţia experienţei intelectuale, care ar trebui să stea la temelia vieţii universitare. Este noul „nazism” academic şi nu greşesc deloc emiţând o asemenea comparaţie.

Câteva date statistice recente (I)

George ŢURCĂNAŞU

Câteva date statistice recente (I)

În plan regional, cele opt judeţe ale Moldovei au coborât sub 4 milioane de locuitori, involuţia demografică având valori peste media naţională (-9 la mie). Alături de judeţul Iaşi, doar Suceava are un declin inferior mediei naţionale (-6,4 la mie). Toate celelalte judeţe au pierdut între 11,2 şi 13,8 la mie din populaţie.

Minciuna de aur

Bogdan ILIESCU

Minciuna de aur

„A lie told often enough becomes the truth.” (O minciună spusă suficient de des devine adevărul.) Vladimir Lenin

pulspulspuls

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

E clară treabă, fraţilor: oamenii lui Mihăiţă sunt toţi în fundul gol!

Nu ştim dacă ştiţi, dar, pe lângă un fin analist cu doftorat magna cu lăute în sforăraie politică de Bahlui, amicul nostru Archibald Tănase este şi un vechi şi încercat şofer în traficul infernal din Iaşi. 

Caricatura zilei

DNA

Editia PDF

Bancul zilei

- Ioane, ce tot strâmbi din nas la sarmalele mele? Nu sunt bune? - Ba da, Marie, sunt bune, dar toti ceilalti din sala de (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.