Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

Complexul Egros se dezvoltă și face primii pași pentru a deveni un centru comercial verde

GALERIE
EGROS Office IasiEGROS - Acoperis fotovoltaic 2EGROS - Acoperis fotovoltaic 3EGROS Shopping Iasi 2EGROS - Acoperis fotovoltaic
  • EGROS Office Iasi
  • EGROS - Acoperis fotovoltaic 2
  • EGROS - Acoperis fotovoltaic 3
  • EGROS Shopping Iasi 2
  • EGROS - Acoperis fotovoltaic
- +

În vara acestui an, complexul comercial Egros Shopping Iași inaugurează prima fermă solară din orașul Iași care va genera cel puțin 500kW/h.

Cele 2200 panouri solare care se întind pe o suprafață de aproximativ 4.000 mp vor asigura cea mai mare parte din necesarul de energie electrică al centrului comercial. Noua centrală fotovoltaică din Iași, este construită ținând cont de ultimele tehnologii în domeniu care să asigure un randament maxim. Se vor folosi cele mai moderne instalații și panouri, un singur panou putând produce până la 270W/h.

Odată cu dezvoltarea complexului Egros Shopping Iași, prin construirea unu turn pentru birouri, nevoile de consum pentru energie electrică au crescut și astfel s-a dezvoltat ideea de a folosi suprafața întinsă a acoperișului cu scopul de a instala panouri solare pentru producerea de curent electric. În felul acesta reușim să îmbinăm nevoile societății noastre comerciale cu nevoia de a proteja mediul înconjurător

Prin această investiție, începută în 2018, compania Egros face primul pas către transformarea într-o companie Verde care pune accent pe mediu și pe moduri în care acesta poate fi protejat.  În următorii ani se vor implementa și alte proiecte care se vor înscrie în planul de dezvoltarea durabilă al companiei, plan care are o importantă latură legată de protejarea mediului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce au în comun poşetele de mii de euro ale Elenei Udrea şi pensiile speciale

Dan CONSTANTIN

Ce au în comun poşetele de mii de euro ale Elenei Udrea şi pensiile speciale

În ambele cazuri este vorba despre sentimentul de dreptate şi echitate socială.

opinii

Je suis Buzatu!

Briscan ZARA

Je suis Buzatu!

Avem drepturi! E o ţară liberă, sunt şi ei oameni, mai greşesc, că nimeni nu-i perfect! Toţi avem dreptul să trăim bine! Jos dictatura!

Dinastia beizadelelor

Cristina DANILOV

Dinastia beizadelelor

Întrebarea noastră de azi este: nu ar trebui să ne gândim serios la problema relației copii-bani? Ar trebui să-i ofer copilului meu tot ce-și dorește și oricât își dorește? De la ce vârstă, câți bani și în ce condiții?

Dom’ Mitică şi Eminescu

Mihai DORIN

Dom’ Mitică şi Eminescu

Atât de mult îl iubea pe Eminescu Nea Mitică Buzatu, baronul neclintit de electoratul vegetal, dar în fine strămutat de către DNA, încât l-a înghesuit de-a valma în portbagajul maşinii, chinuindu-l să încapă în spaţiul obscur ce va fi tăinuind atâtea secrete, că nu vom avea noi niciodată destui procurori cinstiţi care să îi dezlege misterele. 

pulspulspuls

Doamne fereşte! Aventurile sexuale scandaloase ale lui Bulăceanu finalizate cu o vizită pe Muntele Sfânt

Doamne fereşte! Aventurile sexuale scandaloase ale lui Bulăceanu finalizate cu o vizită pe Muntele Sfânt

Ehehei, dragi justiţiabili ieşeni, iacătă căci tocmai ce am scris noi aicea la rubricuţă, pe la finele săptămânii trecute, despre evlavia prea-cucernică ce pare să-l fi cuprins în ultima vreme pe prococurorul ieşean Bulăceanu, cel scăpat de colegi basma curată după ce ar fi nenorocit două copchile ale unui cumătru, căci, iote, unii cunoscători ai chestiunii au şi ieşit cică la interval cu noutăţi care de care mai interesante despre aceste personagiu dubios şi sinistru, ba chiar de altfel numai bun de dus acolo unde îi e locul celor ce fac asemenea năzdrăvănii pentru care alţii stau ani grei prin puşcării. 

Caricatura zilei

Mai bine pensionar, decât IT-ist

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Era necesar ca Guvernul sa faca taieri mai mari in sectorul public pentru a face ca masurile de redresare fiscale sa fie mai eficiente?

vezi raspunsuri