Complexul Egros se dezvolta si face primii pași pentru a deveni un centru comercial verde
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial

Complexul Egros se dezvoltă și face primii pași pentru a deveni un centru comercial verde

GALERIE
EGROS Office IasiEGROS - Acoperis fotovoltaic 2EGROS - Acoperis fotovoltaic 3EGROS Shopping Iasi 2EGROS - Acoperis fotovoltaic
 • EGROS Office Iasi
 • EGROS - Acoperis fotovoltaic 2
 • EGROS - Acoperis fotovoltaic 3
 • EGROS Shopping Iasi 2
 • EGROS - Acoperis fotovoltaic
- +

În vara acestui an, complexul comercial Egros Shopping Iași inaugurează prima fermă solară din orașul Iași care va genera cel puțin 500kW/h.

Cele 2200 panouri solare care se întind pe o suprafață de aproximativ 4.000 mp vor asigura cea mai mare parte din necesarul de energie electrică al centrului comercial. Noua centrală fotovoltaică din Iași, este construită ținând cont de ultimele tehnologii în domeniu care să asigure un randament maxim. Se vor folosi cele mai moderne instalații și panouri, un singur panou putând produce până la 270W/h.

Odată cu dezvoltarea complexului Egros Shopping Iași, prin construirea unu turn pentru birouri, nevoile de consum pentru energie electrică au crescut și astfel s-a dezvoltat ideea de a folosi suprafața întinsă a acoperișului cu scopul de a instala panouri solare pentru producerea de curent electric. În felul acesta reușim să îmbinăm nevoile societății noastre comerciale cu nevoia de a proteja mediul înconjurător

Prin această investiție, începută în 2018, compania Egros face primul pas către transformarea într-o companie Verde care pune accent pe mediu și pe moduri în care acesta poate fi protejat.  În următorii ani se vor implementa și alte proiecte care se vor înscrie în planul de dezvoltarea durabilă al companiei, plan care are o importantă latură legată de protejarea mediului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

Dan CONSTANTIN

Hai cu pensiile speciale: Poliţiştii tocmai au mai rupt un gât!

După cum se poate observa din cele trei cazuri, atât intervenţia, cât şi neintervenţia Poliţiei provoacă pierderi de vieţi omeneşti.

Filmuletul zilei

opinii

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Nichita DANILOV

Şerban Axinte şi anxietăţile sale

Consider că nu e simplu să scrii un reportaj contemplându-ţi de pe marginea prăpastiei propriul tău abis existenţial în care simţi că luneci fără să găseşti un punct de echilibru.

Noii infractori

Dana ȚABREA

Noii infractori

În cadrul Maratonului dramaturgiei israeliene pe scene româneşti, derulat între 14 şi 16 aprilie, cele cinci teatre partenere (Teatrul Naţional „I.L. Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti, Teatrul „L.S. Bulandra” Bucureşti şi Teatrul de Stat din Constanţa), propun publicului, cu ocazia Zilei Naţionale a Israelului, montări ale pieselor unor autori israelieni de prestigiu, precum Edna Mazia, Hillel Mittelpunkt, Zadok Zemach, Savyon Liebrecht sau Hanoh Levin.

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Michael ASTNER

„Absolutismul” libertăţii de expresie

Ultima întrebare a interviului (din Die Welt) luat de Mara Delius politologului Mark Lilla (despre care am scris săptămâna trecută) pune-n discuţie declaraţia unei critici a scrisorii deschise semnată anul trecut de 150 de intelectuali din SUA (majoritatea de stânga!, cum m-a asigurat la telefon un prieten…).

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Cu telefonu pe trecere

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.