anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Complexul Egros se dezvoltă și face primii pași pentru a deveni un centru comercial verde

GALERIE
EGROS Office IasiEGROS - Acoperis fotovoltaic 2EGROS - Acoperis fotovoltaic 3EGROS Shopping Iasi 2EGROS - Acoperis fotovoltaic
 • EGROS Office Iasi
 • EGROS - Acoperis fotovoltaic 2
 • EGROS - Acoperis fotovoltaic 3
 • EGROS Shopping Iasi 2
 • EGROS - Acoperis fotovoltaic
- +

În vara acestui an, complexul comercial Egros Shopping Iași inaugurează prima fermă solară din orașul Iași care va genera cel puțin 500kW/h.

Cele 2200 panouri solare care se întind pe o suprafață de aproximativ 4.000 mp vor asigura cea mai mare parte din necesarul de energie electrică al centrului comercial. Noua centrală fotovoltaică din Iași, este construită ținând cont de ultimele tehnologii în domeniu care să asigure un randament maxim. Se vor folosi cele mai moderne instalații și panouri, un singur panou putând produce până la 270W/h.

Odată cu dezvoltarea complexului Egros Shopping Iași, prin construirea unu turn pentru birouri, nevoile de consum pentru energie electrică au crescut și astfel s-a dezvoltat ideea de a folosi suprafața întinsă a acoperișului cu scopul de a instala panouri solare pentru producerea de curent electric. În felul acesta reușim să îmbinăm nevoile societății noastre comerciale cu nevoia de a proteja mediul înconjurător

Prin această investiție, începută în 2018, compania Egros face primul pas către transformarea într-o companie Verde care pune accent pe mediu și pe moduri în care acesta poate fi protejat.  În următorii ani se vor implementa și alte proiecte care se vor înscrie în planul de dezvoltarea durabilă al companiei, plan care are o importantă latură legată de protejarea mediului.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.