anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 12.08.2020

Comportamentul lui Trump a fost modelat de tatăl său sociopat. Dezvăluirile nepoatei

GALERIE
trump
  • trump
- +

Caracterul ieşit din comun al lui Donald Trump şi comportamentul său revoltător “ameninţă sănătatea lumii, siguranţa economică şi sistemul social” şi au fost modelate de tatăl său sociopat, în timpul copilăriei preşedintelui SUA, se arată într-o carte scrisă de nepoata liderului american. “Too Much and Never Enough: How My Family Created the Wolrd’s Most Dangerous Man”, carte scrisă de Mary Trump, va apărea pe piaţă la 14 iulie.

Mary Trump scrie în carte despre familia disfuncţională în care s-a format Donald Trump, dar şi despre momente în care actualul preşedinte a avut un comportament şocant atunci când era tânăr, inclusiv faptul că a trişat la examen pentru a fi admis la o şcoală prestigioasă şi a tratat cu brutalitate femeile.

Autoarea cărţii îi mulţumeşte în carte mătuşii sale, Maryanne Trump Barry, “pentru toate informaţiile edificatoare”. Maryanne Trump Barry, sora preşedintelui, a fost judecător federal până în 2019.

Mary Trump scrie despre Donald Trump din perspectiva de psiholog. “Abuzul asupra copilului este, într-un fel, aşteptarea a ‘prea mult’ sau a ‘nu de ajuns’. Donald a trăit ‘nu de ajuns’-ul prin pierderea legăturii cu mama sa într-o fază crucială a creşterii sale. (...) Fiind abandonat de mama sa cel puţin un an şi pentru că tatăl său a eşuat în a-i acoperi necesităţile, dar şi în a-l face să se simtă în siguranţă, iubit şi apreciat, Donald a suferit lipsuri care l-au marcat pe viaţă. Trăsăturile care au rezultat – manifestări de narcisism, ‘bullying’, grandoare – în cele din urmă l-au făcut pe bunicul meu să observe, dar nu într-un mod în care să fi fost îmbunătăţită situaţia după ororile dinainte”, se arată în carte.

Mama lui Donald Trump, Mary, a avut probleme de sănătate care au dus la o histerectomie de urgenţă. Din această cauză, Donald Trump şi fraţii săi au depins de tatăl lor, Fred Trump, care a murit în 1999. Mary Trump îl descrie pe Fred Trump ca fiind un sociopat şi a notat că acesta avea manifestări de ‘bullying’, antisemitism, rasism, misoginism şi xenofobie, de care este acuzat şi preşedintele SUA.

Fiul mai mare al lui Fred Trump, care se numea tot Fred, a murit din cauza alcoolismului. Fiica acestuia, Mary, scrie că caracterul lui Donald Trump s-a format prin observarea traumelor suferite de fratele preşedintelui. Bărbatul care s-a format astfel a devenit necruţător şi egocentric, notează Mary Trump.

Ea menţionează, într-un capitol referitor la educaţia preşedintelui, că Donald Trump a plătit pe cineva să dea testul SAT pentru admiterea la facultate în locul său.

Aflați amănunte de pe news.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un preşedinte discret

Lucian DÎRDALA

Un preşedinte discret

Nu se pune problema să stabilim, aici, pattern-uri ambiţioase. Se poate, totuşi, observa că preşedinţii Senatului din guvernările dominate de Ion Iliescu au fost politicieni lipsiţi de ambiţia de a controla partidul sau guvernul, acceptând fără obiecţii supremaţia lui Ion Iliescu.

Filmuletul zilei

opinii

Ultima mineriadă (I)

Florin CÎNTIC

Ultima mineriadă (I)

Faptul că la presiunea societăţii civile conducerea DIICOT a hotărât să infirme în mare măsură scandaloasa încercare de muşamalizare făcută de procurorul Doru Stoica arată cât de exploziv este dosarul represiunii din 10 august 2018.

Imagine all the people...

Radu PĂRPĂUȚĂ

Imagine all the people...

Memoriei lui Philippe Muray (1945-2006)

Efemeride electronice

Ioan MILICĂ

Efemeride electronice

pulspulspuls

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Mult iubite Înalpreasfinţite Teo Fan-Fan,

Cu nespusă sfială ridicăm privirea spre mitra Sfinţiei voastre, convinşi fiind că îndrăzneala ne va fi iertată, iar rostirea noastră păcătoasă va fi aşişderea trecută cu vederea, dacă se va dovedi nevrednică de înalta judecată a Sfinţiei Voastre.

Caricatura zilei

3 AM

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.