anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Concept imobiliar de top în zona Palas - apartamentele Made To Measure UNIQUE Residence Sf.Andrei (VIDEO) (P)

GALERIE
01 - UR logo mockup 2120x1200_3 ee02 - UR - slide Sf Andrei 5 cu ext03 - UR - slide Sf Andrei 2b04 - UR - slide Sf Andrei 2 cu int05 - UR - slide Sf Andrei 4
 • 01 - UR logo mockup 2120x1200_3 ee
 • 02 - UR - slide Sf Andrei 5 cu ext
 • 03 - UR - slide Sf Andrei 2b
 • 04 - UR - slide Sf Andrei 2 cu int
 • 05 - UR - slide Sf Andrei 4
- +

Te-ai gândit cum ar fi ca propria locuință să fie precum un prieten bun și sigur?

Atunci când cineva ezită în fața unei clădiri performante, realizate cu responsabilitate, la un nivel superior de siguranță, peste standardele normativelor în vigoare, ar trebui să știe că prețul pe care îl plătește este prețul siguranței sale!

ÎNȚELEGE să faci diferența!

Dăm naștere unor construcții performante, pentru a livra apartamente personalizate moderne, inteligente, cât mai eficiente energetic, mai sănătoase și confortabile, realizate cu materiale de ultimă generație, atât pentru elementele structurale cât și pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecția la foc, în condițiile respectării celor mai noi cerințe în construcții, a normativelor tehnice în vigoare.

CREEAZĂ, ai libertatea!

Clienții noștri au posibilitatea - încă de la fazele inițiale de proiectare - de a lua în calcul modificările locuinței (în cadrul execuției) fără a afecta structura de rezistență, facilitate ce le oferă flexibilitatea de realiza recompartimentări și amenajări interioare ulterioare sporite.

Apartamentele Made To Measure marca UNIQUE Residence vin la pachet cu dotări standard de siguranță și confort incluse. Totodată, pentru un concept unitar, fiecare proprietar va beneficia de o gamă largă de pachete de dotări puse la dispoziție pentru diverse niveluri: amenajări interioare și design interior, echipări de izolație, ventilație și filtrare a aerului pentru condiții superioare de calitate a mediului, și nu în ultimul rând, de pachetele de soluții personalizate SMART Home care vor spori eficienta, siguranța și confortul locuinței pe măsura dorințelor și a propriului ritm de viață.

Toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence, sunt verificate de către specialiști autorizați și asigură un nivel superior al cerințelor specifice de: rezistență și stabilitate, securitate la incendiu, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu, peste standardele normativelor actuale.

ALEGE unde vrei să fii!    

Situat în imediata apropiere a complexului Palas, cu acces facil și rapid către zonele importante de interes, noul ansamblu de apartamente Made To Measure din zona Palas, str. Sf. Andrei nr. 7-9, este un concept imobiliar de top, creat să răspundă în fapt așteptărilor tuturor acelora care caută un echilibru între viața în plină desfășurare, lifestyle și business, confortul și siguranța unei locuințe Premium.

Vezi VIDEO - Concept imobiliar de top în zona Palas - apartamentele Made To Measure UNIQUE Residence Sf.Andrei

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia! FB: @UniqueResidenceRO

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

Contact direct la dezvoltator: 0724329355

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Alexandru LĂZESCU

Vremurile, ambiţiile neo-imperiale ale Rusiei, guvernele şi noi

Războiul din Ucraina nu a făcut decât să amplifice crize globale deja existente; în condiţiile unui nou Război Rece, iluziile că mai este posibil modul de viaţă din trecut şi mai pot fi menţinute politicile sociale generoase, deja nesustenabile, trebuie abandonate.

opinii

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Nichita DANILOV

Oglinda fisurată a lui Nicolae Stan

Lumea lui Nicolae Stan se configurează rotindu-se melancolic în jurul pipei din lemn de cireş pe care o fumează agale stând în cerdacul casei parohiale tânărul preot al satului Crăsani, Radu Plămadă, pătruns până dincolo de adâncul sufletului său de ceea ce crede că ar fi menirea sa.

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Ciprian IFTIMOAEI

Un top al problemelor sociale din judeţul Iaşi şi din împrejurimile sale

Orice demers ştiinţific, implicit sociologic, începe cu definirea conceptelor, cu o definiţie, pentru ca toată lumea să ştie despre ce vorbim. În cazul ne faţă, trebuie să lămurim ce este o „problemă” şi ce anume o face să fie „socială”. De pildă, consumul de alcool sau droguri poate să fie o problemă individuală sau poate să devină socială la un moment dat. În genere, problema socială este un dezechilibru, o disfuncţie la nivelul societăţii, sau un eveniment care afectează oamenii negativ, despre care există percepţia că poate fi rezolvată prin anumite măsuri din partea statului (strategii, politici, metode, tehnici şi proceduri de intervenţie) şi/sau din partea mediului neguvernamental.

Sportul alb şi Războiul negru

Michael ASTNER

Sportul alb şi Războiul negru

A iscat ceva vâlvă decizia organizatorilor turneului de mare şlem de la Wimbledon, atunci când au decis să nu permită participarea jucătorilor şi jucătoarelor din Rusia şi din Belarus. 

pulspulspuls

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Acţiunea Autobuzul la filiala unui partid din Iaşi: crosul poştaşilor la votarea de azi

Foială mare de câteva zile la poştalionul ieşean, stimaţi telespectatori. Motivul: nu vreo chestiune profesională sau vreun eveniment legat de instituţiune, ci cu totul altceva: faptul că şeful de la Iaşi, un locotenent de-al menajerului de oraş Grămadă, va candida la alegerile pemepiste din filiala judeţeană, alegeri care au loc chiar astăzi. 

Caricatura zilei

Tik Tok Yoga

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.