Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 03.03.2024

Advertorial

Concept imobiliar de top în zona Palas - apartamentele Made To Measure UNIQUE Residence Sf.Andrei (VIDEO) (P)

GALERIE
01 - UR logo mockup 2120x1200_3 ee02 - UR - slide Sf Andrei 5 cu ext03 - UR - slide Sf Andrei 2b04 - UR - slide Sf Andrei 2 cu int05 - UR - slide Sf Andrei 4
  • 01 - UR logo mockup 2120x1200_3 ee
  • 02 - UR - slide Sf Andrei 5 cu ext
  • 03 - UR - slide Sf Andrei 2b
  • 04 - UR - slide Sf Andrei 2 cu int
  • 05 - UR - slide Sf Andrei 4
- +

Te-ai gândit cum ar fi ca propria locuință să fie precum un prieten bun și sigur?

Atunci când cineva ezită în fața unei clădiri performante, realizate cu responsabilitate, la un nivel superior de siguranță, peste standardele normativelor în vigoare, ar trebui să știe că prețul pe care îl plătește este prețul siguranței sale!

ÎNȚELEGE să faci diferența!

Dăm naștere unor construcții performante, pentru a livra apartamente personalizate moderne, inteligente, cât mai eficiente energetic, mai sănătoase și confortabile, realizate cu materiale de ultimă generație, atât pentru elementele structurale cât și pentru izolarea fonică, termică, hidrofugă și protecția la foc, în condițiile respectării celor mai noi cerințe în construcții, a normativelor tehnice în vigoare.

CREEAZĂ, ai libertatea!

Clienții noștri au posibilitatea - încă de la fazele inițiale de proiectare - de a lua în calcul modificările locuinței (în cadrul execuției) fără a afecta structura de rezistență, facilitate ce le oferă flexibilitatea de realiza recompartimentări și amenajări interioare ulterioare sporite.

Apartamentele Made To Measure marca UNIQUE Residence vin la pachet cu dotări standard de siguranță și confort incluse. Totodată, pentru un concept unitar, fiecare proprietar va beneficia de o gamă largă de pachete de dotări puse la dispoziție pentru diverse niveluri: amenajări interioare și design interior, echipări de izolație, ventilație și filtrare a aerului pentru condiții superioare de calitate a mediului, și nu în ultimul rând, de pachetele de soluții personalizate SMART Home care vor spori eficienta, siguranța și confortul locuinței pe măsura dorințelor și a propriului ritm de viață.

Toate proiectele noastre, marca UNIQUE Residence, sunt verificate de către specialiști autorizați și asigură un nivel superior al cerințelor specifice de: rezistență și stabilitate, securitate la incendiu, siguranță în exploatare, igienă, izolație termică și mediu, peste standardele normativelor actuale.

ALEGE unde vrei să fii!    

Situat în imediata apropiere a complexului Palas, cu acces facil și rapid către zonele importante de interes, noul ansamblu de apartamente Made To Measure din zona Palas, str. Sf. Andrei nr. 7-9, este un concept imobiliar de top, creat să răspundă în fapt așteptărilor tuturor acelora care caută un echilibru între viața în plină desfășurare, lifestyle și business, confortul și siguranța unei locuințe Premium.

Vezi VIDEO - Concept imobiliar de top în zona Palas - apartamentele Made To Measure UNIQUE Residence Sf.Andrei

UNIQUE Residence - proiecte rezidențiale create să răspundă în fapt aşteptărilor fiecăruia! FB: @UniqueResidenceRO

Detalii apartamente și prețuri - UNIQUE Residence Sf.Andrei: https://m2msolutions.ro/brosura-sf-andrei.html

Contact direct la dezvoltator: 0724329355

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Tehnologia şi hoţia

Nicolae GRECU

Tehnologia şi hoţia

Pe lângă fapul că sistemele VAR sunt la început de drum şi disponibile la progres, ai noştri manageri de la FRF şi-au furat căciulile preferând softuri ieftine şi proaste.

opinii

Împăratul e (din nou) gol!

Lucian LEUȘTEAN

Împăratul e (din nou) gol!

I se spune Dumnezeu. Sau Împăratul. Nu acceptă să fie contrazis. I se pare că e de neînlocuit. Deși e în prag de pensie, vrea al treilea mandat la conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Se laudă continuu cu marile lui realizări. Tocmai i s-a tipărit o carte de 300 de pagini în cadrul căreia ne explică cele 80 de cazuri în care ne-a făcut un mare bine. Nu a existat nicio situație, evident, în care să fi greșit. Nu a călcat strâmb niciodată vreme de opt ani. Nici nu prea îl merităm, la cât de bun e. Cine îl critică nu e doar un ingrat, ci chiar un potențial infractor. Pentru că el e Legea, e singurul care o înțelege și o explică neofiților, adică nouă, tuturor celorlalți. E Tudorel Toader.

Spaţiul sacru (2)

arh. Ionel OANCEA

Spaţiul sacru (2)

Pentru a răspunde la întrebarea „în ce măsură utilizarea unui nou material de construcţie în arhitectura bisericilor poate duce la viziuni înnoitoare fără ca procesul să producă discontinutăţi în tradiţia spaţiului sacru”, îmi pare relevantă povestea bisericii de lemn din Albac, satul martirului Horia, el însuşi meşter în construirea bisericilor de lemn. 

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

Alexandru CĂLINESCU

Pas cu pas, către o mascaradă electorală

E drept că cele două partide, dar mai ales PSD-ul, au datorii mari faţă de Iohannis: le-a înlesnit (ce zic: le-a năşit) alianţa şi a facilitat instalarea PSD-ului în poziţie de forţă. După ce că au un bilanţ jalnic, cele două mandate ale lui Iohannis ne aruncă înapoi, în vremurile partidului unic. Dar cine putea bănui, în 2014, ce voia să însemne, pentru Iohannis, o guvernare „pas cu pas”?

pulspulspuls

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

Azi, ediţie specială, de uichend şi de primăvară: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţiile ieşene?

E uichend azi, atunci fără politichie, aşa cum am stabilit! ca să ne tihnească, şi să mai şi râdem olecuţă, nu numai să ne încruntăm, nu-i aşa. Iar pe azi, dacă tot a început şi primăvara calendaristică, am zis să facem şi noi aicea o ediţie tematică: despre ce mai chicoteşte lumea prin instituţii. Deci, să începem!

Caricatura zilei

Mărțișor

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri