anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

miercuri, 06.07.2022

Concert caritabil pentru copiii ucraineni la Opera Iaşi

GALERIE
Concert caritabil
 • Concert caritabil
- +

Ziua Copilului va fi sărbătorită într-un mod special la Opera Naţională Română din Iaşi. Teatrul liric ieşean va susţine pe 1 iunie, de la ora 18:30, un concert caritabil dedicat copiilor ucraineni. Intitulat „Voci pentru pace”, spectacolul îşi propune să strângă fonduri pentru reconstrucţia şcolilor din Ucraina şi pentru sprijinirea elevilor ucraineni refugiaţi în România. 

Reprezentaţia va fi susţinută de un invitat special, tenorul spaniol Jorge Puerta, solişti şi balerini ai Operei ieşene, Corul Operei Naţionale Române din Iaşi (dirijor: Manuel Giugula), Corul de Copii al Municipiului Iaşi (dirijor: Raluca Zaharia) şi Orchestra de Tineret a Iaşului (dirijor: Virgil Popa).

„Împreună cu Universitatea Naţională de Arte <George Enescu> din Iaşi, Colegiul Naţional de Artă <Octav Băncilă> Iaşi şi Ateneul Naţional din Iaşi, Opera Naţională Română din Iaşi s-a alăturat unei campanii umanitare lansată de Fundaţia Serviciilor Sociale <Bethany> şi sprijinită de Confederaţia Patronală UGIR, Organizaţia Femeilor Antreprenor din cadrul UGIR, Asociaţia Română de Literaţie, companiile AGEO Events, Avisso, Biocomp şi Uniunea Ucrainenilor din România. Personal, sunt onorat să urc pe scenă în spectacolul caritabil dedicat copiilor ucraineni, care nu trebuie să-şi oprească drumul educaţional, în ciuda faptului că suferă enorm în această perioadă cumplită” a declarat managerul interimar al Operei Iaşi, Andrei Fermeşanu.

Biletele de intrare la evenimentul de peste o săptămână pot fi achiziţionate accesând https://app.eventway.io/e/concert-caritabil-voci-pentru-pace, unde se pot face şi donaţii de către persoane juridice. Persoanele fizice pot face donaţii pentru copiii ucraineni şi pe https://fundatiabethany.galantom.ro/p/VocipentruPace

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre cotele de gen

Despre cotele de gen

În principiu, nu ar trebui să ne iluzionăm că introducerea cotelor de gen ar perturba prea mult mecanismele clientelare care continuă să inspire, în România, recrutarea şi promovarea politică.

opinii

Noaptea de Sânziene

Florin CÎNTIC

Noaptea de Sânziene

Într-un răspuns adresat lui Şerban Cioculescu, care criticase Itinerariul său spiritual, Mircea Eliade spunea: „nu scriem un tratat asupra esenţei funcţiunilor spirituale; ci trasăm linii de orientare pe o hartă nelămurită”. Şi noi.

Visez, scriu... (I)

Radu PĂRPĂUȚĂ

Visez, scriu... (I)

Odată cu vârsta caut tot mai abitir lucrurile vechi, trecute şi aflate în derivă. Visez, scriu. Constat tot mai clar chestiunea asta. Mai bine zis, mai evident, mai pregnant, căci clar nu e nicidecum. Ba chiar înceţoşat, ca prin sită. 

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Alex VASILIU

Vacanţele muzicale de la Piatra Neamţ (I)

Însemnările de astăzi pot începe cu o întrebare: este bine că există pe meleagurile româneşti atâtea festivaluri? Răspunsul nu poate fi, în principiu, decât afirmativ. Deşi inflaţia acestor întâmplări (şi în domeniul artistic) poate slăbi interesul publicului, care nu mai percepe la adevăratele dimensiuni semnificaţiile de eveniment, există spaţiu de desfăşurare pentru oricine are idei interesante, originale.

pulspulspuls

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Hopa: se conturează un tandem surpriză în politichia mâloasă de Bahlui!

Vă povesteam noi ieri aicea, stimaţi telespectatori, despre cum au apărut pe piaţa politichiei de Bahlui primele semne ale conturării unui viitor tandem de candidaturi Cejău-Premărie, în persoanele stimabililor Măricel-Mihăiţă. 

Caricatura zilei

Conferința lui Iohannis

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.