Concert inedit la Baia Turcească din Iași. Participanții au primit câte o pereche de căști VIDEO/FOTO

sâmbătă, 18 mai 2024, 22:00
1 MIN
 Concert inedit la Baia Turcească din Iași. Participanții au primit câte o pereche de căști VIDEO/FOTO

Sâmbătă seara s-au strâns la Silent Party, la Baia Turcească din Iași, circa 200 de persoane. Ieșenii au participat la evenimentul din cadrul Romanian Creative Week (RCW) „în liniște”, dar totuși ascultând muzică.

Fiecare participant a primit câte o pereche de căști și a ascultat ceea ce și-a droit fără să îi deranjeze pe cei din jur.

„Bun venit la New Music Oasis, NeMO, secțiunea vibrantă a Romanian Creative Week, unde vom lua pulsul plin de viață al talentului muzical emergent, în diversele locații ale orașului.

În această captivantă oază, pietrele prețioase ascunse și stelele în ascensiune ale scenei muzicale ocupă centrul scenei, prezentându-și sound-urile inovatoare și interpretările captivante. De la cafenelele intime la cluburile trendy, fiecare colț al orașului devine un loc de desfășurare pentru următorul mare nume în muzică.

Pregătiți-vă să fiți fermecați de fuziunea eclectică a genurilor, de la melodii pline de suflet până la ritmurile electrizante, pe măsură ce artiștii împing limitele creativității și imaginației. Indiferent dacă esti un entuziast al muzicii sau un suflet aventuros în căutarea unor melodii proaspete, NeMO promite o experiență de neuitat, plină de descoperire și bucurie.

Așadar, alătură-ni-te în timp ce ne scufundăm în tapiseria vibrantă a sunetelor și melodiilor, descoperind viitorul muzicii notă cu notă. Bine ați venit la NeMO, unde ritmul de mâine vă așteaptă”, precizează organizatorii RCW pe site.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii