Concluziile expertizei tehnice: circulaţie în siguranţă pe podul de la ERA Park
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 25.07.2021

Comunicat de presa

Concluziile expertizei tehnice: circulaţie în siguranţă pe podul de la ERA Park

GALERIE
sigla era
  • sigla era
- +

Iaşi, 16 noiembrie 2015

Aşa cum am menţionat şi în luna august anul curent, pasarela peste calea ferată care facilitează accesul din Şos. Păcurari către ERA Park nu prezintă niciun pericol pentru vizitatorii parcului comercial iar circulaţia se desfăşoară în siguranţă. Disconfortul creat de tasările locale în partea superioară a rampelor este în curs de remediere, înainte de venirea anotimpului friguros.

Urmând instrucţiunile Proiectantului, echipa ERA Park efectuează urmărirea specială a comportării în timp a construcţiei pentru a pentru a asigura folosirea în condiţii de siguranţă a podului şi comunică permanent cu autorităţile competente  pentru a menţine standardele de siguranţă la un nivel ridicat.
De la inaugurare şi până în prezent au fost întocmite expertize tehnice pe diverse specialităţi  regulate care atestă siguranţa circulaţiei pe pod, inclusiv a camioanelor de mare tonaj. Expertiza tehnică elaborată condusă de dl professor Cristian Claudiu Comisu atestă încă o dată că pasarela poate fi folosita atata de catre pietoni cat si de vehicule. In prima parte a anului viitor vor fi conduse anumite lucrări de consolidare şi de refacere a planeităţii suprafeţei  carosabile.

Pasarela peste calea ferată care facilitează accesul din Şos.Păcurari către complexul ERA Park a fost construită în conformitate cu toate normativele de proiectare şi execuţie în vigoare şi a  obţinut toate avizele autorităţilor competente în domeniu.
In prezent nu există şi nu este necesară nicio restricţie de tonaj pentru circulaţia pe pasarelă.
Activitatea centrului comercial ERA Park se va desfăşura în condiţii normale, şi nu va fi impactată activitatea magazinelor ori serviciilor asigurate clienţilor centrului comercial.

Vă aşteptăm cu interes la activităţile organizate de ERA Park cum ar fi Regatul copiilor în perioada 4-22 noiembrie, Black Friday sau Venirea lui Moș Crăciun în luna Decembrie.

Pe parcursul anului 2015, ERA Park a dezvoltat mai multe concepte, printre care magazinele de tip outlet – Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Steilmann, San Francisco, Meli Melo, Gatta – cu reduceri de până la 70%. De asemenea în cadrul centrului comercial s-a dezvoltat şi ERA HOME CENTER, cel mai mare centru de mobilier şi decoraţiuni din Iaşi; magazine precum Mobexpert, KARE Design, Rovere Mobili, Nobilia, etc se regăsesc exclusiv doar în ERA Park. Acestea, alături de Carrefour - cel mai mare hypermarket din Iaşi, Decathlon – cel mai mare magazin de articole sportive din Iaşi şi alte magazine importante fac din ERA Park o destinaţie de cumpărături importantă.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce mai rămâne din idealurile olimpice

Nicolae GRECU

Ce mai rămâne din idealurile olimpice

O mega-competiţie internaţională cu sportivi aleşi pe sprânceană, pe baza unor calificări la sânge şi în urma căreia cel mai bun trebuie să câştige cel mai mult.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (4)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XIII). Ucenicia în meşteşugul pescuitului cu undiţa (4)

Autorul continuă evocarea unor ani din anotimpul paradisiac al copilăriei şi adolescenţei petrecute pe malurile Dunării.

A fi creştin ieri şi azi

pr. Constantin STURZU

A fi creştin ieri şi azi

În viaţă experimentăm mult şi, cel mai adesea, ne alegem cu un gust amar, cu un gol în suflet. Chiar şi când suntem curioşi să aflăm cât mai multe dintr-un domeniu sau altul, ajungem la concluzia că toată ştiinţa noastră nu valorează, în faţa morţii, nici cât o ceapă degerată. Ba chiar şi când avem curiozitatea de a interacţiona cu anumite persoane, riscăm uneori prin a sfârşi dezamăgiţi.

Libertatea, statul şi politica prudenţei: o pledoarie modestă

Ioan STANOMIR

Libertatea, statul şi politica prudenţei: o pledoarie modestă

Ceea ce criza sanitară a impus, în mod dramatic şi poate ireversibil, este politica fricii. Creşterea fără precedent a controlului statal, invadarea unor teritorii care păreau până atunci de neatins, vocaţia domesticirii cetăţenilor, toate acestea sunt simptomele răului pe care administrarea pandemiei l-a născut în societăţile noastre. Liberul-arbitru şi drepturile constituţionale au fost constant şi agresiv erodate. Frica, iar nu prudenţa, a dominat.

pulspulspuls

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

PULS

Noi tabere la liberali: bam-bam! Iaşul pare acum chiar pe lângă

Când credeau şi liberalii noştri de la Iaşi că măcar pe jumate tot or să fie în tabăra câştigătoare, căci oricum jumatea lui Muraru merge cu Cîţu, iar jumatea lui Alexe se duce cu Orban, hop că dinspre Bucureşti vin veşti care răstoarnă toată calimera de la Iaşi.

Caricatura zilei

Răzbunarea lui Bill

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.