Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Comunicat de presa

Concluziile expertizei tehnice: circulaţie în siguranţă pe podul de la ERA Park

GALERIE
sigla era
  • sigla era
- +

Iaşi, 16 noiembrie 2015

Aşa cum am menţionat şi în luna august anul curent, pasarela peste calea ferată care facilitează accesul din Şos. Păcurari către ERA Park nu prezintă niciun pericol pentru vizitatorii parcului comercial iar circulaţia se desfăşoară în siguranţă. Disconfortul creat de tasările locale în partea superioară a rampelor este în curs de remediere, înainte de venirea anotimpului friguros.

Urmând instrucţiunile Proiectantului, echipa ERA Park efectuează urmărirea specială a comportării în timp a construcţiei pentru a pentru a asigura folosirea în condiţii de siguranţă a podului şi comunică permanent cu autorităţile competente  pentru a menţine standardele de siguranţă la un nivel ridicat.
De la inaugurare şi până în prezent au fost întocmite expertize tehnice pe diverse specialităţi  regulate care atestă siguranţa circulaţiei pe pod, inclusiv a camioanelor de mare tonaj. Expertiza tehnică elaborată condusă de dl professor Cristian Claudiu Comisu atestă încă o dată că pasarela poate fi folosita atata de catre pietoni cat si de vehicule. In prima parte a anului viitor vor fi conduse anumite lucrări de consolidare şi de refacere a planeităţii suprafeţei  carosabile.

Pasarela peste calea ferată care facilitează accesul din Şos.Păcurari către complexul ERA Park a fost construită în conformitate cu toate normativele de proiectare şi execuţie în vigoare şi a  obţinut toate avizele autorităţilor competente în domeniu.
In prezent nu există şi nu este necesară nicio restricţie de tonaj pentru circulaţia pe pasarelă.
Activitatea centrului comercial ERA Park se va desfăşura în condiţii normale, şi nu va fi impactată activitatea magazinelor ori serviciilor asigurate clienţilor centrului comercial.

Vă aşteptăm cu interes la activităţile organizate de ERA Park cum ar fi Regatul copiilor în perioada 4-22 noiembrie, Black Friday sau Venirea lui Moș Crăciun în luna Decembrie.

Pe parcursul anului 2015, ERA Park a dezvoltat mai multe concepte, printre care magazinele de tip outlet – Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Steilmann, San Francisco, Meli Melo, Gatta – cu reduceri de până la 70%. De asemenea în cadrul centrului comercial s-a dezvoltat şi ERA HOME CENTER, cel mai mare centru de mobilier şi decoraţiuni din Iaşi; magazine precum Mobexpert, KARE Design, Rovere Mobili, Nobilia, etc se regăsesc exclusiv doar în ERA Park. Acestea, alături de Carrefour - cel mai mare hypermarket din Iaşi, Decathlon – cel mai mare magazin de articole sportive din Iaşi şi alte magazine importante fac din ERA Park o destinaţie de cumpărături importantă.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce au în comun poşetele de mii de euro ale Elenei Udrea şi pensiile speciale

Dan CONSTANTIN

Ce au în comun poşetele de mii de euro ale Elenei Udrea şi pensiile speciale

În ambele cazuri este vorba despre sentimentul de dreptate şi echitate socială.

opinii

Je suis Buzatu!

Briscan ZARA

Je suis Buzatu!

Avem drepturi! E o ţară liberă, sunt şi ei oameni, mai greşesc, că nimeni nu-i perfect! Toţi avem dreptul să trăim bine! Jos dictatura!

Dinastia beizadelelor

Cristina DANILOV

Dinastia beizadelelor

Întrebarea noastră de azi este: nu ar trebui să ne gândim serios la problema relației copii-bani? Ar trebui să-i ofer copilului meu tot ce-și dorește și oricât își dorește? De la ce vârstă, câți bani și în ce condiții?

Dom’ Mitică şi Eminescu

Mihai DORIN

Dom’ Mitică şi Eminescu

Atât de mult îl iubea pe Eminescu Nea Mitică Buzatu, baronul neclintit de electoratul vegetal, dar în fine strămutat de către DNA, încât l-a înghesuit de-a valma în portbagajul maşinii, chinuindu-l să încapă în spaţiul obscur ce va fi tăinuind atâtea secrete, că nu vom avea noi niciodată destui procurori cinstiţi care să îi dezlege misterele. 

pulspulspuls

Doamne fereşte! Aventurile sexuale scandaloase ale lui Bulăceanu finalizate cu o vizită pe Muntele Sfânt

Doamne fereşte! Aventurile sexuale scandaloase ale lui Bulăceanu finalizate cu o vizită pe Muntele Sfânt

Ehehei, dragi justiţiabili ieşeni, iacătă căci tocmai ce am scris noi aicea la rubricuţă, pe la finele săptămânii trecute, despre evlavia prea-cucernică ce pare să-l fi cuprins în ultima vreme pe prococurorul ieşean Bulăceanu, cel scăpat de colegi basma curată după ce ar fi nenorocit două copchile ale unui cumătru, căci, iote, unii cunoscători ai chestiunii au şi ieşit cică la interval cu noutăţi care de care mai interesante despre aceste personagiu dubios şi sinistru, ba chiar de altfel numai bun de dus acolo unde îi e locul celor ce fac asemenea năzdrăvănii pentru care alţii stau ani grei prin puşcării. 

Caricatura zilei

Mai bine pensionar, decât IT-ist

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Era necesar ca Guvernul sa faca taieri mai mari in sectorul public pentru a face ca masurile de redresare fiscale sa fie mai eficiente?

vezi raspunsuri