anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Comunicat de presa

Concluziile expertizei tehnice: circulaţie în siguranţă pe podul de la ERA Park

GALERIE
sigla era
 • sigla era
- +

Iaşi, 16 noiembrie 2015

Aşa cum am menţionat şi în luna august anul curent, pasarela peste calea ferată care facilitează accesul din Şos. Păcurari către ERA Park nu prezintă niciun pericol pentru vizitatorii parcului comercial iar circulaţia se desfăşoară în siguranţă. Disconfortul creat de tasările locale în partea superioară a rampelor este în curs de remediere, înainte de venirea anotimpului friguros.

Urmând instrucţiunile Proiectantului, echipa ERA Park efectuează urmărirea specială a comportării în timp a construcţiei pentru a pentru a asigura folosirea în condiţii de siguranţă a podului şi comunică permanent cu autorităţile competente  pentru a menţine standardele de siguranţă la un nivel ridicat.
De la inaugurare şi până în prezent au fost întocmite expertize tehnice pe diverse specialităţi  regulate care atestă siguranţa circulaţiei pe pod, inclusiv a camioanelor de mare tonaj. Expertiza tehnică elaborată condusă de dl professor Cristian Claudiu Comisu atestă încă o dată că pasarela poate fi folosita atata de catre pietoni cat si de vehicule. In prima parte a anului viitor vor fi conduse anumite lucrări de consolidare şi de refacere a planeităţii suprafeţei  carosabile.

Pasarela peste calea ferată care facilitează accesul din Şos.Păcurari către complexul ERA Park a fost construită în conformitate cu toate normativele de proiectare şi execuţie în vigoare şi a  obţinut toate avizele autorităţilor competente în domeniu.
In prezent nu există şi nu este necesară nicio restricţie de tonaj pentru circulaţia pe pasarelă.
Activitatea centrului comercial ERA Park se va desfăşura în condiţii normale, şi nu va fi impactată activitatea magazinelor ori serviciilor asigurate clienţilor centrului comercial.

Vă aşteptăm cu interes la activităţile organizate de ERA Park cum ar fi Regatul copiilor în perioada 4-22 noiembrie, Black Friday sau Venirea lui Moș Crăciun în luna Decembrie.

Pe parcursul anului 2015, ERA Park a dezvoltat mai multe concepte, printre care magazinele de tip outlet – Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Steilmann, San Francisco, Meli Melo, Gatta – cu reduceri de până la 70%. De asemenea în cadrul centrului comercial s-a dezvoltat şi ERA HOME CENTER, cel mai mare centru de mobilier şi decoraţiuni din Iaşi; magazine precum Mobexpert, KARE Design, Rovere Mobili, Nobilia, etc se regăsesc exclusiv doar în ERA Park. Acestea, alături de Carrefour - cel mai mare hypermarket din Iaşi, Decathlon – cel mai mare magazin de articole sportive din Iaşi şi alte magazine importante fac din ERA Park o destinaţie de cumpărături importantă.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Asupritori, paraziţi şi ipocriţi

Cătălin ONOFREI

Asupritori, paraziţi şi ipocriţi

Cât de bine îi cunoaştem pe cei din jurul nostru?

opinii

Agua!

Briscan ZARA

Agua!

Dacă nu ar fi fost lumea aceasta modernă în care transportul dintr-un loc în altul să fie foarte facil, iar alimentele şi apa să poată fi aduse repede dintr-o regiune în alta, cu siguranţă am fi intrat într-o perioadă de foamete cruntă. Război, boală şi foamete, triada care a urmărit întreaga istorie omul precum lupii. Şi trebuiau mereu să fie trei ca să devină mortale, de nesuportat. Şi dacă ultimele două apar din motive naturale, primul ni se datorează în totalitate.

Nu căuta cheile sub veioză

Cristina DANILOV

Nu căuta cheile sub veioză

Am atât de mulţi cunoscuţi care spun cu toată convingerea că obiceiurile lor alimentare - a mânca prăjituri noaptea, de pildă - se datorează faptului că părinţii lor nu i-au hrănit aşa cum trebuia şi nu le-au insuflat obiceiuri alimentare sănătoase. Şi stau şi sortează, ca pe nişte boabe de fasole, amintirile din copilărie, cum nu aveau voie să se ridice de la masă până nu terminau de mâncat grişul cu lapte sau cum erau alergaţi cu papucul prin curte când aruncau sub masă carnea din ciorbă la pisici. A devenit un fel de sport, mulţi caută cauzele dependenţei de alimente, de alcool, de ţigări, de dragoste, de droguri, în copilărie şi, după un search profund concluzionează: „mama e de vină că sunt supraponderală”, „tata e de vină că eu beau”.

Slavă lui Rabelais

Nichita DANILOV

Slavă lui Rabelais

Vom intra într-o epocă în care resursele de materii vor conta la fel de mult ca şi tehnologia. Epoca energiei ieftine, după cum spunea un comisar european, a luat sfârşit. Epoca revendicărilor abia a început.

pulspulspuls

Care este strategia PSD la locale şi ce învârte Maricel Popa la manivela partidoiului

Care este strategia PSD la locale şi ce învârte Maricel Popa la manivela partidoiului

Gata, astăzi am ajuns la antepenultimul episod din seria „Ce s-a discutat la Şcoala politică de vară de pe Bahlui”, o relatare fidelă a discuţiilor care au avut loc timp de o săptămână în târgul nostru pe teme politice locale. 

Caricatura zilei

Suspensii speciale

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.