Concluziile expertizei tehnice: circulaţie în siguranţă pe podul de la ERA Park
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 26.02.2021

Comunicat de presa

Concluziile expertizei tehnice: circulaţie în siguranţă pe podul de la ERA Park

GALERIE
sigla era
  • sigla era
- +

Iaşi, 16 noiembrie 2015

Aşa cum am menţionat şi în luna august anul curent, pasarela peste calea ferată care facilitează accesul din Şos. Păcurari către ERA Park nu prezintă niciun pericol pentru vizitatorii parcului comercial iar circulaţia se desfăşoară în siguranţă. Disconfortul creat de tasările locale în partea superioară a rampelor este în curs de remediere, înainte de venirea anotimpului friguros.

Urmând instrucţiunile Proiectantului, echipa ERA Park efectuează urmărirea specială a comportării în timp a construcţiei pentru a pentru a asigura folosirea în condiţii de siguranţă a podului şi comunică permanent cu autorităţile competente  pentru a menţine standardele de siguranţă la un nivel ridicat.
De la inaugurare şi până în prezent au fost întocmite expertize tehnice pe diverse specialităţi  regulate care atestă siguranţa circulaţiei pe pod, inclusiv a camioanelor de mare tonaj. Expertiza tehnică elaborată condusă de dl professor Cristian Claudiu Comisu atestă încă o dată că pasarela poate fi folosita atata de catre pietoni cat si de vehicule. In prima parte a anului viitor vor fi conduse anumite lucrări de consolidare şi de refacere a planeităţii suprafeţei  carosabile.

Pasarela peste calea ferată care facilitează accesul din Şos.Păcurari către complexul ERA Park a fost construită în conformitate cu toate normativele de proiectare şi execuţie în vigoare şi a  obţinut toate avizele autorităţilor competente în domeniu.
In prezent nu există şi nu este necesară nicio restricţie de tonaj pentru circulaţia pe pasarelă.
Activitatea centrului comercial ERA Park se va desfăşura în condiţii normale, şi nu va fi impactată activitatea magazinelor ori serviciilor asigurate clienţilor centrului comercial.

Vă aşteptăm cu interes la activităţile organizate de ERA Park cum ar fi Regatul copiilor în perioada 4-22 noiembrie, Black Friday sau Venirea lui Moș Crăciun în luna Decembrie.

Pe parcursul anului 2015, ERA Park a dezvoltat mai multe concepte, printre care magazinele de tip outlet – Kenvelo, Lee Cooper, Time Out, Steilmann, San Francisco, Meli Melo, Gatta – cu reduceri de până la 70%. De asemenea în cadrul centrului comercial s-a dezvoltat şi ERA HOME CENTER, cel mai mare centru de mobilier şi decoraţiuni din Iaşi; magazine precum Mobexpert, KARE Design, Rovere Mobili, Nobilia, etc se regăsesc exclusiv doar în ERA Park. Acestea, alături de Carrefour - cel mai mare hypermarket din Iaşi, Decathlon – cel mai mare magazin de articole sportive din Iaşi şi alte magazine importante fac din ERA Park o destinaţie de cumpărături importantă.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Dan CONSTANTIN

Politicienii ieşeni faţă în faţă cu adevăraţii băieţi deştepţi

Este un domeniu care cere mai ales creativitate, înţelegerea modului de business şi o conexiune bună la internet.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Mituri şi inerţii

Alexandru CĂLINESCU

Mituri şi inerţii

În ura faţă de „trădătorul” Pacepa acţionează două mituri: mitul Securităţii „patriotice”, care ne-a apărat de duşmani (mai ales de sovietici) şi mitul lui Ceauşescu mare patriot, omul care a făcut o sumedenie de lucruri bune şi care a schimbat faţa României. Aceste două mituri sunt de o deconcertantă tenacitate şi e uşor să ne convingem dând o simplă „raită” pe Facebook.

Cel mai modest dintre pământeni (III)

Neculai SEGHEDIN

Cel mai modest dintre pământeni (III)

La 32 de ani Armstrong îşi trăieşte tragedia vieţii: pierderea fiicei sale, Karen, în vârstă de doi ani, în urma unei tumori la creier. El nu va mai vorbi cu nimeni despre acest fapt, nici măcar cu soţia sa, Janet. Momentul este redat în filmul „First man/ Primul om”, realizat în 2018, la şase ani după moartea astronautului.

„Deşoşocizarea” AUR

Nicolae CREŢU

„Deşoşocizarea” AUR

La cum merg treburile în politichia românească, perspectivele de „spectacol” public al tupeului şi imposturii, din păcate, sunt din ce în ce mai… înfloritoare.

pulspulspuls

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Cum de a apărut scandalul cu şpaga onorabilului Mugurel care bea Ciuc

Multă lumea ne-a sunat să ne întrebe ce se întâmplă cu ultima acţiune a procurorilor de anticorupţie, cea care îl vizează pe Mugurel care bea Ciuc, viteazul penelist care a păstorit cândva şi pe plaiurile noastre. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.