Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Advertorial

CONCURS ”CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ PENTRU SUPORTERI ADEVĂRAȚI”

GALERIE
people-1284253 (1)
  • people-1284253 (1)
- +

52 de destinații, ca să-ți vezi idolul sau echipa favorită

Ce zici de un meci ”pe viu” Barcelona – Real Madrid? Dacă nu-ți place fotbalul, în 22 octombrie ai meci de rugby, Noua Zeelandă — Australia, la Auckland, din 29 august ai US Open, la New York. Ca să nu mai vorbim că din toamnă încep campionatele de fotbal din Spania, Anglia, Franța și Germania.

La orice eveniment amintit, dar și la altele ești invitat dacă participi la concursul ”CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ PENTRU SUPORTERI ADEVĂRAȚI”. Nu vrem decât dovada că ești fan adevărat.

Smile Credit IFN SA, cu sediul social în Sibiu, anunță că va premia cei mai pasionați suporteri care vor trimite pe pagina de facebook ”smile credit” numele sportivului sau echipei favorite, până la data de 30 august 2016. Premiile sunt adresate exclusiv celor care cred cu adevărat în sport și constau în două premii: participarea la un meci de fotbal, tenis, baschet sau orice alt sport, în care activează idolul tău/echpa ta, oriunde în lume, în valoare de câte o mie de euro, fiecare.

În plus, se mai acordă alte 10 premii, bani de împrumut, prin „CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ PENTRU SUPORTERI ADEVĂRAȚI”, pentru a merge la un eveniment sportiv, fără dobândă și fără nicio taxă suplimentară, în valoare de 2.000 lei, pe o perioadă de 35 zile.

Suporterii sunt invitați să dea ”like” paginii de facebook ”smile credit” și să scrie pe această pagină numele idolului lor din lumea sportului, care îi va trimite în aventura vieții lor. Data limită pentru participarea la concurs este 30 august 2016.

Câștigătorii vor fi anunțați miercuri 31 august, prin tragere la sorți.
Cei doi câștigători vor beneficia pe perioada evenimentului sportiv ales de o consiliere de cinci stele. Asta înseamnă că nu trebuie să vă bateți capul cu rezervările de bilete, cazarea la hotel și transport.

„CREDIT FĂRĂ DOBÂNDĂ PENTRU SUPORTERI ADEVĂRAȚI”

Dacă propunerea ”Smile Credit” v-a făcut poftă de un concediu neplanificat la o competiție pe care nu vrei să o ratezi, societatea pune la dispoziția altor 10 concurenți, un credit scuturat de taxe.

„CREDITUL FĂRĂ DOBÂNDĂ PENTRU SUPORTERI ADEVĂRAȚI”  este acordat pentru o perioadă de 35 zile, iar suma maximă este de 2.000 de lei. Fără comisioane și fără dobândă! După ce ați fost selectați, tot ce trebuie să faceți este să intrați pe http://www.smilecredit.ro, iar la patru click-uri distanță primiți banii, garantat.

Smile Credit IFN SA oferă credite de consum online - credit nebancar online – cea mai viabilă soluție de a accesa un împrumut. În acest fel, clientul nu mai este obligat să se deplaseze la sediul vreunei societăți.

Accesarea online reprezintă în fapt o parte simplă și mai ales comodă; clientul completează formularele, în format electronic, puse la dispoziție de Smile Credit IFN SA pe site-ul https://www.smilecredit.ro .

ÎMPRUMUT FĂRĂ DOBÂNDĂ

”La un om de omenie suta este ca o mie” spune un proverb ardelenesc. Pornind de aici, ”Smile Credit” vă propune o înțelegere ardelenească: vi s-a inundat apartamentul, aveți o urgență medicală sau cheltuieli neprevăzute când ești plecat într-o călătorie, primiți banii rapid, și puteți să-i restituiți fără nicio dobândă sau taxă suplimentară, în 3 (trei) zile. Puteți cere apoi un alt împrumut, în aceleași condiții. Apoi altul, pentru că la noi, vorba-i vorbă.

Creditul se adresează oamenilor serioși, cu vârsta minimă de 18 ani, cinstiți care au nevoie de un ajutor de câteva săptămâni. Plafonul maxim de creditare este de 2.000 de lei, bani ce pot fi restituiți, fără nici un fel de dobândă sau taxă suplimentară, în termen de trei zile. Dacă suma nu poate fi acoperită în această perioadă, ÎMPRUMUT FĂRĂ DOBÂNDĂ asigură cea mai mică dobândă de pe piață. (imprumutfaradobanda.ro)

Sugestii pentru câștigători. 52 de motive de evenimente sportive

Competiții sportive la care puteți participa până la sfârșitul anului:

SEPTEMBRIE
1 — atletism: reuniune Diamond League, la Zurich (Elveția)
4 — auto: Formula 1, Marele Premiu al Italiei, la Monza
4 — auto: IndyCar, Marele Premiu de la Boston (SUA)
4 — Moto GP: Marele Premiu al Marii Britanii, la Silverstone
4-11 — ciclism: Turul Marii Britanii
9 — atletism: reuniunea Diamond League de la Bruxelles
9-11 — auto: Raliul Chinei (WRC)
10 — rugby: etapa a treia turneului Four Nations, Australia — Africa de Sud, la Brisbane, și Noua Zeelandă — Argentina, la Hamilton
11 — Moto GP: Marele Premiu al statului San Marino, la Misano
12-18 — tenis: turneul WTA de la Quebec (Canada)
16-18 — tenis: semifinalele Cupei Davis
17 — rugby: etapa a patra a turneului Four nations: Noua Zeelandă — Africa de Sud, la Christchurch, și Australia — Argentina, la Perth
17-18 — atletism: Decastar, la Talence (Franța)
18 — auto: Formula 1, Marele Premiu de la Singapore
18 — auto: IndyCar, Marele Premiu de la Sonoma (SUA)
18 — triatlon: finala World Series, la Cozumel (Mexic)
25 — Moto GP: Marele Premiu al Aragonului, la Motorland Aragon (Spania)
25 — atletism: maratonul de la Berlin
30 septembrie-2 octombrie — Raliul Corsica (WRC)

OCTOMBRIE
1 — ciclism: Turul Lombardiei
1 — rugby: etapa a cincea a turneului Four Nations, Africa de Sud — Australia, la Pretoria, și Argentina — Noua Zeelandă
2 — auto: Formula 1, Marele Premiu al Malaeziei, la Sepang
8 — rugby: etapa a șasea a turneului Four Nations, Africa de Sud — Noua Zeelandă, la Durban, și Argentina — Australia
9 — auto: Formula 1, Marele Premiu al Japoniei, la Suzuka
9 — atletism: maratonul de la Chicago
9-16 — ciclism: Campionatele Mondiale de șosea, la Doha (Qatar)
10-16 — tenis: turneul ATP Masters 1.000 de la Shanghai (China)
14-16 — auto: Raliul Cataloniei (WRC)
16 — Moto GP: Marele Premiu al Japoniei, la Motegi
18-23 — tenis de masă: Campionatele Europene, la Budapesta
22 — rugby: Bledisloe Cup, Noua Zeelandă — Australia, la Auckland
23 — auto: Formula 1, Marele Premiu al SUA, la Austin
23 — Moto GP: Marele Premiu al Australiei, la Phillip Island
24-30 — tenis: Turneul Campioanelor, la Singapore
27 — baschet: începe noul sezon în NBA
28-30 — auto: Raliul Marii Britanii (WRC)
30 — auto: Formula 1, Marele Premiu al Mexicului, la Ciudad de Mexico
30 — Moto GP: Marele Premiu al Malaeziei, la Sepang
31 octombrie — 6 noiembrie — tenis: turneul ATP Masters 1.000 de la Paris-Bercy

NOIEMBRIE
5 — rugby: meciuri test, Țara Galilor — Australia, la Cardiff, Noua Zeelandă — Irlanda, la Chicago
6 — atletism: maratonul de la New York
11 — Moto GP: Marele Premiu al Valenciei (Spania)
12 — rugby: meciuri test, Scoția — Australia, al Edinburgh, Anglia — Africa de Sud, pe Twickenham, Italia — Noua Zeelandă, la Roma, Țara Galilor — Argentina, la Cardiff, Franța — Samoa
12-13 — tenis: finala Fed Cup
13 — auto: Formula 1, Marele Premiu al Braziliei, la Interlagos
13-20 — tenis: Turneul Campionilor, la Londra
18-20 — auto: Raliul Australiei (WRC)
19 — rugby: meciuri test Franța — Australia, pe Stade de France, Irlanda — Noua Zeelandă, la Dublin, Italia — Africa de Sud, la Reggio Emilia, Scoția — Argentina, la Edinburgh
25-27 — tenis: finala Cupei Davis
26 — rugby: meciuri test, Franța — Noua Zeelandă, pe Stade de France, Irlanda — Australia, la Dublin, Anglia — Argentina, pe Twickenham, Țara Galilor — Africa de Sud, la Cardiff
27 — auto: Formula 1, Marele Premiu de la Abu Dhabi, la Yas Marina

DECEMBRIE

3 — rugby: meci test, Anglia — Australia, pe Twickenham

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri