Concurs: câştigătorii stau gratis în cămin, în campusul din Tudor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Concurs: câştigătorii stau gratis în cămin, în campusul din Tudor

GALERIE
campus Tudor
  • campus Tudor
- +

Studenţii din Campusul Tudor Vladimirescu au şansa să locuiască gratis în cămin până la finalul anului dacă se vor număra printre câştigătorii concursului „Cea mai tare cameră din cămin din Campusul Tudor Vladimirescu“.

Competiţia este organizată de către Direcţia Servicii Studenţeşti, având drept scop implicarea studenţilor în amenajarea cât mai creativă a camerei de cămin în care locuiesc. Cei care doresc să participe la această competiţie au ocazia să se înscrie până pe data de 27 martie, urmând ca acele camere înscrise în competiţie să fie evaluate de către doi reprezentanţi ai universităţii şi şase studenţi. În evaluare se va ţine cont atât de creativitatea amenajării şi ingeniozitatea mobilării spaţiului de locuit, originalitatea organizării camerei, decoraţiunile şi elementele ce vin să îmbunătăţească aspectul vizual al camerei, gradul de cu­răţenie, investiţii făcute în cameră sau raportul cost-rezultat al investiţiilor financiare făcute.

Cititi si: {ase bariere [i trei automate pentru plata parc\rii în campusul Tudor Vladimirescu

Studenţii au şansa să fie scutiţi de plata căminului până la finalul anului universitar, iar dacă printre câştigători se numără studenţi care beneficiază deja de gratuitate, aceştia vor primi voucher la cantina din campus în sumă egală cu cât au fost scutiţi de tariful căminului. Camerele înscrise în competiţie vor fi vizitate de către juriu în perioada 29-30 martie, urmând ca pe 2 aprilie să fie afişate camerele acceptate în concurs. În perioada 2-4 aprilie, camerele vor putea fi apreciate prin like-uri pe Facebook, iar rezultatele finale vor fi afişate pe data de 5 aprilie. La competiţie se pot înscrie toţi studenţii cazaţi în Campusul Tudor Vladimirescu, cu excepţia celor din căminele T20 şi T21. Studenţii care vor să se înscrie în competiţie pot face acest lucru online, pe site-ul Direcţiei Servicii Studenţeşti, iar formularul va trebui să fie însoţit de maximum 5 fotografii ale camerei. Rezultatul final va fi dat în proporţie de 85% de comisia de evaluare şi de 15% de numărul de aprecieri obţinute pe Facebook.

Cititi si: Intrarea cu ma[ina în campusul din Tudor va fi taxat\. Studen]ii vor beneficia de un abonament

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spiritul critic se află în moarte clinică

Alexandru LĂZESCU

Spiritul critic se află în moarte clinică

Scepticismul, spiritul critic sunt în pragul extincţiei într-un peisaj în care conformismul, alinierea cuminte la abordările predominante ale momentului sunt în ascensiune rapidă.

Filmuletul zilei

opinii

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Nichita DANILOV

Iaşul marilor Uniri în viziunea lui Victor Bejan

Având o astfel de istorie în spate, cartea-album este document îmbibat cu dragoste faţă de Iaşi şi România, un imn închinat istorie dulcelui Târg, menit să echilibreze, prin atmosfera şi sentimentele pe care le degajă, acele atitudini şi acele cărţi ce privesc istoria noastră dintr-un unghi din ce în ce mai derizoriu.

Efecte şi reacţii

Dana ȚABREA

Efecte şi reacţii

Nu numai că „Jocul de-a măcelul” de Eugen Ionescu pare să anticipe reacţiile oamenilor pe timp de pandemie, dar cei de la Teatrul Studenţesc Thespis au avut inspirata idee de a realiza un spectacol. Până la urmă, e spectacolul vieţilor noastre de aproape un an de zile. Cine şi-ar fi imaginat că o viaţă comună, normală, aşa cum am avut până la izbucnirea pandemiei de Covid ar putea fi dezideratul vremurilor pe care le traversăm?

2+2=4 pastile media

Michael ASTNER

2+2=4 pastile media

Orice şedere a mea la ţară înseamnă şi un fel de cură mediatică de detelevizare, în sensul că timp de două-trei săptămâni ori chiar timp de două luni nu mă uit la televizor. Desigur, mă mai „dau” pe net, da. Dar în principiu legătura mea cu ţara se face prin intermediul radioului. Care radio merge non-stop cât îs în casă (inclusiv noaptea, când dorm), iar asta invariabil pe RRA. În principiu, pot s-o spun, sunt mulţumit de mixul oferit dintre ştiri şi muzică etc.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

Cerere

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.