anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Concurs cu final aşteptat la „Socola”. Mai pot rezolva ceva contestaţiile?

GALERIE
Bogdan-Saramet Socola
  • Bogdan-Saramet Socola
- +

În urma susţinerii publice a proiectelor de management pentru ocuparea postului de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iaşi a fost admis doar Bogdan Şaramet, care a obţinut nota 9,58. Contracandidata sa, Liliana Chelaru, a fost declarată respinsă, obţinând nota 8,89. Contestaţiile împotriva rezultatelor de la susţinerea publică a proiectului de management s-au putut face până astăzi, ora 10.00.

Acestea au trebuit înregistrate la secretariatul unităţii medicale situat în Pavilionul Administrativ. Comisia de concurs a fost formată din conf. dr. Maria Magdalena Leon, care a fost preşedinte, alături de ec. Carmen Cumpăt, manager al Spitalului Clinic de Recuperare şi din ec. Bogdan Cojocaru, manager al Spitalului Clinic „Dr. C.I. Parhon”. Soluţionarea eventualelor contestaţii depuse după această etapă este programată pentru data de 31 iulie, ora 10.00, în aceeaşi zi urmând să fie afişate atât rezultatul soluţionării contestaţiilor, cât şi rezultatele finale programate pentru ora 13.00. Având în vedere aceste rezultate, cel mai probabil Institutul de Psihiatrie Socola va fi condus pentru următorii ani de Bogdan Şaramet.

În proiectul său de management, acesta a identificat mai multe probleme critice, una dintre acestea fiind necesitatea de investiţii în modernizarea unor pavilioane, reorganizarea Compartimentului de Neuropsihiatrie Infantilă în Secţie de Psihiatrie pediatrică, precum şi organizarea unui Compartiment de Primiri Urgenţe de Specialitate. Alte puncte din proiectul său de management includ instalarea unui sistem descentralizat de încălzire în corpurile de clădire ale Institutului, necesitatea investiţiei fiind dată de costurile ridicate ale sistemului actual de încălzire, dar şi schimbarea destinaţiei imobilului „Casa Creangă” în grădiniţă pentru copii şi cursuri preşcolare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Transferul de primari, o dovadă de slăbiciune

Cosmin PAȘCA

Transferul de primari, o dovadă de slăbiciune

Campania de racolări declanşată de liberali înseamnă în primul rând o umilinţă pentru propriul electorat şi activul de partid. E o palmă pe obrazul acelor liberali (mulţi, puţini?) care s-au luptat în ultimii patru ani cu „ciuma roşie” pe uliţa satului, care şi-au pierdut patru ani din viaţă crezănd că PNL trebuie să facă opoziţie.

Filmuletul zilei

opinii

Savanţii zilelor din urmă

Codrin Liviu CUȚITARU

Savanţii zilelor din urmă

„Dragul meu, adevărul este chiar cel comunicat de hârţogarii academici: mi-am mistificat activitatea de cercetare, aşa-zisele informaţii epocale, savantlâcul, biografia, tot! Existenţa mea e o farsă de la A la Z. Nu puteam să mor cu minciuna în spate! Mă bucur că accidentul deconspirării s-a petrecut înainte de ieşirea din sistem. Nu vor fi consecinţe punitive, iar eu, în sfârşit, voi savura câţiva ani de sinceritate....”

Iaşul vrea tren urban! (II)

George ŢURCĂNAŞU

Iaşul vrea tren urban! (II)

În ciuda dorinţei autorităţilor locale ale aglomeraţiilor urbane importante ale României, fără o descentralizare reală punerea în practică a proiectelor de trenuri urbane e extrem de dificilă. Atâta vreme cât tot ce ţine de infrastructura de transport feroviar se decide la Ministerul Transporturilor şi autorităţile locale sau judeţene nu pot contacta după nevoile lor transportul feroviar, lucrurile se vor mişca foarte greu. 

De la moară la războiul de ţesut

Bogdan ILIESCU

De la moară la războiul de ţesut

„Obstacolele sunt acele lucruri groaznice pe care le vezi când îţi iei ochii de la ţelul tău.” Henry Ford

pulspulspuls

Alexe a mutat, se pregăteşte Chirica: Şandru, un pas în faţă

Alexe a mutat, se pregăteşte Chirica: Şandru, un pas în faţă

Caricatura zilei

3 AM

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.