Concurs cu final aşteptat la „Socola”. Mai pot rezolva ceva contestaţiile?
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Concurs cu final aşteptat la „Socola”. Mai pot rezolva ceva contestaţiile?

GALERIE
Bogdan-Saramet Socola
  • Bogdan-Saramet Socola
- +

În urma susţinerii publice a proiectelor de management pentru ocuparea postului de manager al Institutului de Psihiatrie „Socola” din Iaşi a fost admis doar Bogdan Şaramet, care a obţinut nota 9,58. Contracandidata sa, Liliana Chelaru, a fost declarată respinsă, obţinând nota 8,89. Contestaţiile împotriva rezultatelor de la susţinerea publică a proiectului de management s-au putut face până astăzi, ora 10.00.

Acestea au trebuit înregistrate la secretariatul unităţii medicale situat în Pavilionul Administrativ. Comisia de concurs a fost formată din conf. dr. Maria Magdalena Leon, care a fost preşedinte, alături de ec. Carmen Cumpăt, manager al Spitalului Clinic de Recuperare şi din ec. Bogdan Cojocaru, manager al Spitalului Clinic „Dr. C.I. Parhon”. Soluţionarea eventualelor contestaţii depuse după această etapă este programată pentru data de 31 iulie, ora 10.00, în aceeaşi zi urmând să fie afişate atât rezultatul soluţionării contestaţiilor, cât şi rezultatele finale programate pentru ora 13.00. Având în vedere aceste rezultate, cel mai probabil Institutul de Psihiatrie Socola va fi condus pentru următorii ani de Bogdan Şaramet.

În proiectul său de management, acesta a identificat mai multe probleme critice, una dintre acestea fiind necesitatea de investiţii în modernizarea unor pavilioane, reorganizarea Compartimentului de Neuropsihiatrie Infantilă în Secţie de Psihiatrie pediatrică, precum şi organizarea unui Compartiment de Primiri Urgenţe de Specialitate. Alte puncte din proiectul său de management includ instalarea unui sistem descentralizat de încălzire în corpurile de clădire ale Institutului, necesitatea investiţiei fiind dată de costurile ridicate ale sistemului actual de încălzire, dar şi schimbarea destinaţiei imobilului „Casa Creangă” în grădiniţă pentru copii şi cursuri preşcolare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Cosmin PAȘCA

Apărarea şi rechizitoriul lui VV. De unde atâta pasiune?

Rămâne de văzut dacă demiterea lui Voiculescu, întâmplător chiar după anunţata depolitizare a CAS-urilor, va aduce o binemeritată linişte în societate (că în „sistem” cu siguranţă va aduce). În toate cazurile, patima cu care opinia publică s-a raportat la mandatul lui VV, tangentă cu metafizica, ar merita nişte studii sociologice sănătoase.

Filmuletul zilei

opinii

K1 didactic

Codrin Liviu CUȚITARU

K1 didactic

„Ai căpătat contuziile la un meci!” „Oh, nu!” a răspuns Noe. „Nu sunt în faza meciurilor. Învăţ. Aveam însă de predat, la anul I B, portretul lui Ştefan cel Mare, făcut de Grigore Ureche. Am vrut să-i dau culoare marţială, chiar dacă nu lupt încă în ring. Am cerut un voluntar pentru rolul domnitorului. Am precizat că eu voi fi un boier inocent. S-a oferit Mişa Ovinuţ, băietanul creţ din Vaslui. M-a rupt, frate, nu altceva! A interpretat, cred, sintagma degrabă vărsătoriu de sânge nevinovat extrem de literal.”

Datoria publică în contextul crizelor

Alin ANDRIEȘ

Datoria publică în contextul crizelor

Datoria publică a crescut considerabil în ultimele decenii în majoritatea economiilor şi această tendinţă a fost amplificată de actuala criză de sănătate.

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

George ŢURCĂNAŞU

La Cristeşti Regiunea din cuvinte a coborât efectiv în stradă

Politicienii Bucureştiului ar trebui să ţină seama de faptul că în faţa lor se află acum o mulţime pentru care discursul reţinut şi pedant nu mai e o opţiune! Aceiaşi politicieni ai centrului ar mai trebui să ţină seama şi de faptul că viteza cu care se propagă ideile regionaliste şi se revizuiesc convingerile personale ale trăitorilor din regiune noastră accelerează. Cu alte cuvinte, dragi politicieni de la centru, regionalismul în Moldova nu (mai) e o fandoseală, aşa cum mulţi dintre voi aţi sperat să fie. Culmea e că şi voi aţi pus umărul la această accelerare, prin preluarea ideilor vehiculate de unii membri ai MDM, IpA8 sau MVA în campaniile electorale mai recente.

pulspulspuls

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Traseu bătut în cuie de la Bucureşti pentru Paralexe

Pentru că, iată, de vreo două zile încoace tot auzim cum se fac şi se desfac scenarii care mai de care despre ce se va întâmpla la vârful filialei liberale de la Iaşi în perioada următoare, am zis că e cazul să vă spunem şi noi ce-am auzit pe ici pe colo. 

Caricatura zilei

Abrogare ordin

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.