Concurs de interpretare critică, cu participare internațională, la Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

COMUNICAT DE PRESĂ

Concurs de interpretare critică, cu participare internațională, la Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași

GALERIE
ibraileanu
  • ibraileanu
- +

Colegiul Național „Garabet Ibrăileanu” din Iași a organizat sâmbătă, 21 aprilie 2018, Concursul de interpretare critică „Garabet Ibrăileanu”, cu secțiunea lucrare scrisă individuală (adresată elevilor claselor IV-XII) și secțiunea postere „Plăcerea lecturii și arta privirii”(adresată elevilor claselor V-XII).

Concursul, cuprins în Calendarul concursurilor interjudețene/regionale școlare al M.E.N. pentru anul 2017-2018 și în Calendarul activităților educative regionale 2018, aflat la a XIV-a ediție, are drept obiectiv general creşterea interesului pentru experienţa culturală şi literară, dezvoltarea competenţelor de comunicare, a metalimbajului specific literaturii şi a schimbului de idei.

Activitățile s-au desfășurat în cadrul proiectului „Spiritul critic în context actual, european”, la ediția din acest an participând peste 450 de elevi din județele Botoșani, Bihor, Iași, Neamț, Olt, Suceava, Teleorman, precum și din Chișinău - Republica Moldova.

Sponsorii prezentei ediții au fost Asociaţia ELPAR (Asociaţia elevi-părinţi-profesori de la Colegiul Naţional „Garabet Ibrăileanu” – Iași) și S.C. Grema Partener S.R.L.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Amintiri

Cătălin ONOFREI

Amintiri

Ultimele zile ale comunismului.

Filmuletul zilei

opinii

Românitate absolută

Codrin Liviu CUȚITARU

Românitate absolută

Nu se mai putea sta în incinta clocotitoare! În frunte cu rectorul şi cu drapelul naţional, intonând, marţial, cântecul „Noi suntem români”, participanţii, încolonaţi militar, au ieşit vehement pe coridoare şi ulterior în stradă...

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (II)

George ŢURCĂNAŞU

Moldova şi transportul durabil în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (II)

Nu poţi fluiera o simfonie, este nevoie de o orchestră

Bogdan ILIESCU

Nu poţi fluiera o simfonie, este nevoie de o orchestră

„It is the long history of humankind (and animal kind, too) that those who learned to collaborate and improvise most effectively have prevailed.”/ „Este învăţătura istoriei îndelungate a omului (şi a animalelor, de asemenea) că cei care au învăţat să colaboreze şi să improvizeze cel mai eficient au triumfat.” - Charles Darwin

pulspulspuls

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Lovitură de Palat ratată de Peni Hill şi Electrician: au tras, dar mingea n-a ajuns la poartă

Fiţi atenţi aicea, stimaţi telespectatori, cam cum se pune problema şi şmenul între conţilierii partidoiului ieşean, când e vorba de votat au ba în calitate de vice al premarelui pe omul buhaiului şantajist Ghihocel, cel pus pe liste de dipotatul deştept Grămadă în urma unui şantaj, aşa cum se aude prin piaţă la Alexandru, ba chiar şi pe la Nicolina (unii zic chiar că şi pe la piaţa de cornute de la Podu Iloaiei, lunea dimineaţă)! 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.