Concurs de manager pentru cea mai mare maternitate din Moldova
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 18.04.2021

Concurs de manager pentru cea mai mare maternitate din Moldova

GALERIE
cuza voda maternitate
  • cuza voda maternitate
- +

Maternitatea „Cuza Vodă“ este condusă, interimar, de fostul şef al CJAS.

Consiliul de Administraţie al Maternităţii „Cuza Vodă“, instituţie subordonată autorităţilor judeţene, organizează în perioada următoare concurs pentru ocuparea funcţiei de manager, în momentul de faţă postul fiind ocupat interimar de economistul Robert Dâncă, fostul preşedinte al Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate (CJAS) Iaşi. Dosarele pot fi depuse până pe 3 noiembrie, ora 14, umând ca până pe 6 noiembrie să fie verificat dacă eventualii candidaţi îndeplinesc condiţiile stabilite în anunţul de concurs. Susţinerea publică şi de evaluare a proiectului de management va avea loc la sediul maternităţii pe baza temelor-cadru pe data de 15 noiembrie, începând cu ora 9. Postul de manager a fost ocupat în perioada 2015-2017 de către conf.dr. Iolanda Blidaru, care anul acesta a împlinit vârsta de pensionare, postul fiind scos la concurs.
 
Numirea ca manager interimar în luna mai a lui Robert Dâncă a fost o surpriză, la acel moment acesta declarând că trecerea de la CJAS la conducerea unei maternităţi „va fi o provocare şi o responsabilitate pentru mine. Chiar dacă sunt economist, şi nu sunt medic, cred că acesta va fi un lucru pozitiv şi nu negativ, dovadă fiind şi perioada în care am fost la conducerea CJAS, timp de cinci ani. Fără modestie, pot spune că au fost rezultate în creştere de la an la an“, preciza la acel moment ec. Robert Dâncă. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De la Koudela la Schär, via Şovre

Nicolae GRECU

De la Koudela la Schär, via Şovre

Corectitudinea politică în sport începe să însemne respectarea ad litteram a unor reguli, indiferent cât de stupide ar fi.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (IV)

În acest episod, autorul serialului se referă critic la încercările unui cunoscut etnolog contemporan de a impune ideea existenţei unui „mit fondator” românesc, bazat pe figura împăratului roman Traian, cuceritor al Daciei.

Iar şi iar despre pocăinţă

pr. Constantin STURZU

Iar şi iar despre pocăinţă

Pocăinţă nu se poate face decât în timp. Când se termină timpul, omul nepocăit "se încremeneşte în moleşeala sufletului şi în nesimţire". Există şi atunci un soi de pocăinţă, dar "pocăinţa lui de acolo este un regret pentru viaţa lui greşit trăită, dar unit cu neputinţa de a se mişca din ea" (Părintele Dumitru Stăniloae). 

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Cum a devenit Europa un model civilizaţional?

Ideile vehiculate în rubrica de azi, aparţinând marelui filozof francez Rémi Brague (1947-), deşi par străine de tărâmul economiei, au un rol important în înţelegerea modului cum s-au născut şi consolidat valorile şi instituţiile occidentale care caracterizează azi o naţiune civilizată, inclusiv sub raport economic.

pulspulspuls

Un deştept Grămadă

Un deştept Grămadă

Până mai ieri, indiferent de guvern, PSD sau PNL, fostul dipotat local PMP Grămadă avea numai cuvinte de laudă despre orice ministru al Sănătăţii.

Caricatura zilei

Mita-n mască

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.