CONCURS! Iaşisting iubeşte Iaşul!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

CONCURS! Iaşisting iubeşte Iaşul!

GALERIE
Iasisting_Love_Iasi pt advertorial
  • Iasisting_Love_Iasi pt advertorial
- +

În perioada 19 octombrie – 07 decembrie 2015, Iaşisting derulează un concurs care are scopul de a atrage atenţia asupra economiei locale şi de a susţine dezvoltarea acesteia.

La această campanie poate participa:
•    orice persoană fizică, rezidentă pe teritoriul României, care a împlinit vârsta de 18 ani până la data începerii promoţiei şi este conducătorul/deţinătorul unui autovehicul,
•    orice persoană juridică, înfiinţată pe teritoriul României, care este deţinătorul de drept al autovehiculului implicat în campanie, prin intermediul unui reprezentant (angajat, administrator şamd).
 

Referitor la modul de desfăşurare a concursului, organizatorul precizează următoarele: orice persoană care are drept de participare conform condiţiilor anterior menţionate se poate prezenta la sediul organizatorului din Iaşi, Str. Mitropolit Varlaam, nr. 10, de luni până vineri inclusiv, în intervalul orar 09.00 – 16.00. Pentru a beneficia de premiu, participantul va primi la sediul organizatorului un autocolant pe care îl va aplica pe loc pe autovehiculul cu care se prezintă. Apoi, un reprezentant Iaşisting îi va face o fotografie autovehiculului cu autocolantul aplicat în incinta sediului societăţii. După îndeplinirea acestor două condiţii, participantul va primi un stingător auto P1 sau va beneficia de reîncărcarea celui pe care îl deţine deja, la alegere.

Prin participarea la concurs, toţi câştigătorii sunt înscrişi automat pentru tombola finală, care va avea loc în ultima zi de luni a concursului, respectiv la data de 07 decembrie 2015, ora 16.00. Condiţia de participare la tombola finală şi de acordare a premiilor este păstrarea autocolantului pe maşină. În cadrul acestei ediţii speciale de încheiere a concursului se vor oferi, prin tragere la sorţi, 10 pachete auto, fiecare dintre acestea conţinând:
- 1 sac depozitare;
- 1 stingător P1 cu pulbere;
- 1 triunghi reflectorizant;
- 1 vestă reflectorizantă;
- 1 trusă medicală.
 

Pentru mai multe detalii, accesaţi regulamentul complet al concursului, disponibil  AICI.

Mult succes tuturor participanţilor!
 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Experţi, foşti şi actuali oficiali, se întrec în a-i da sfaturi lui Joe Biden

Alexandru LĂZESCU

Experţi, foşti şi actuali oficiali, se întrec în a-i da sfaturi lui Joe Biden

Multe dintre opiniile experţilor despre ceea ce ar trebui să facă noua administraţie de la Washington în materie de politică externă ignoră complet noua realitate geopolitică şi sunt impregnate de o doză masivă de idealism utopic.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Pictorul Ion Neagoe, un simbol peste timp

Nichita DANILOV

Pictorul Ion Neagoe, un simbol peste timp

Pictorul Ion Neagoe a fost un nonconformist, un revoltat. Picta cu pasiune, dar refuza să se manifeste în afara atelierului. Oare exigenţa legată de propria sa creaţie n-a fost o barieră în calea afirmării sale?

Collingwood, glumind despre Ruskin

Dana ȚABREA

Collingwood, glumind despre Ruskin

Dacă glumele au la bază un gând serios, nu există glume nevinovate. Nici măcar în plan filosofic nu scăpăm de glumele serioase. De pildă, pamfletul intitulat în mod ironic „Ruskin’s Philosophy” pe care R.G. Collingwood l-a susţinut public la o conferinţă despre John Ruskin. Sesizarea poantei trebuie să se producă instantaneu şi fără apel la raţiune, discursivitate, ceea ce nu e tocmai cazul glumelor serioase. Pentru acestea din urmă îţi poţi propune să arăţi în ce constă seriozitatea lor.

Între progres şi progresism regresiv

Michael ASTNER

Între progres şi progresism regresiv

- (în)semnele timpului -

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

1 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.